Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komiszborisz

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
komiszborisz 2012.03.27 23:35:47
@Happy trolling, asshole!: vagy egyre gecibb
Mélyen aludtam, mikor Szerelmem elment. Aztán felébredtem, úgy fél három körül. Irány a De KooD. Szerelmem ma Sopronban van az egyetemen. Kávé, kaja,amit éppen találok. Zenéket töltök a telefonomra, jól jön éjszaka. Szalonnát csomagolok magamnak paprikával. Kilenc előtt…..
Hétfőn már elterjedt a pletyka, hogy végre tényleg összeáll a madchaster-szcéna egyik kulcszenekara, a Stone Roses. A hír tartja magát, sőt, egyre valószínűbb, hogy ezúttal nem kacsáról van szó, mivel a mai nap folyamán a zenekar sajtótájékoztatót hirdetett meg, aminek a…..
komiszborisz 2011.10.18 21:58:52
Ha cső nincs, szívás lesz – nagyjából így summázható a magyar földgázellátási helyzet középtávon. Miközben az oroszországi kötődésű földgáz-szállítóvezetékek, lassan maguk alá gyűrik a Nabuccót az Európa gázellátásáért folyó versenyben, a surranópályán…..
Nem mondom, hogy váratlanul ért a Két pasi megy egy kicsi évadnyitójának lenyűgöző nézettsége, de ettől még meglepett a dolog: az előzetes adatok szerint 27,8 millió nézővel, 18-49-ben pedig 10,3-as ratinggel nyitott a Charlie Sheen nélkül elinduló évad, ez pedig sorozatcsúcs,…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Nem értjük Kiss László úszó szövetségi kapitányt. Savanyú a szőlő vagy csak véletlenül nyilatkozgatott ezt-azt?Kiss László szövetségi kapitány nyilatkozatai a világbajnokságról:Hosszú Katinkáról: „Katinka nem volt felkészítve erre a világbajnokságra, ezért nem is…..
komiszborisz 2011.08.04 08:05:45
@kej: nem szeretttem volna én irni,de igy igaz.
tipikus legálizálási eset.
Újabb bizonyítékot találtak a marihuána gyógyító hatására. A tinédzserként rasszista, nácibarát dalokat éneklő Lamb és Lynx Gaede 5 évvel és egy gyógyfűkezeléssel később már liberális elveket vall. A tragikusan bugyuta poppos folkot játszó Prussian Blue duó 2004-2006…..
komiszborisz 2011.07.20 07:50:28
@AnarchoAteista: gyönge dumád simán lebuktat!SOSE szivtál.
nem baj!SŐT helyes!
csak ökörségeket ne hordjál össze!
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
komiszborisz 2011.06.11 16:33:21
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..
komiszborisz 2011.06.11 13:37:25
  Nem mellesleg a királyi esküvő legfelkapottabb testrésze mindenképpen Pippa Middleton feneke volt, ez senki előtt nem titok. Azóta házasságok kerültek válságba miatta, egy karambolról is hallottunk, a hátsónak saját twitteres oldala lett, két nap alatt több százezer…..
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
LifeTILT Petra 45 nappal később 2011.05.16 09:30:00
„Úgy elmondanék most neked valamit Tomi, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni... ”  0.nap 67,2 kg                              45.nap 57,8 kg                          68 km futás, 13 súlyzós edzés, -9,8 kg és átlag -6,54 cm-el…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
komiszborisz 2011.05.13 21:04:07
@sunblind: ugyan igy jártam én is.valoságsó füge,ÉN,soha.aztán sixx elintézte.
Ádám tisztelet!sok sikert!
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
komiszborisz 2011.05.13 15:34:59
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
komiszborisz 2011.05.13 08:08:07
@Jamesboci: a hogyvolt-ról.

Corleone Respect!
a tegnapi drámán már majdnem komoly maradtam,de éreztem,hogy egy ilyen adás után,fantasztikus lesz a reggeli HV,és nem kellett csalodnom.
kösz!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
komiszborisz 2011.05.12 08:33:07
Először csak egy összeférhetetlenségi vizsgálatnak induló ellenzéki javaslatból egy nagyon furcsa cégügylet kezd körvonalazódni, legalább is erről számolt be az eszakonline.hu.A miskolci önkormányzat április 14-i közgyűlésén jókora zavar támadt, amikor dr. Simon Gábor…..
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
Az idei draft egyik legnehezebben megítélhető pozíciója az irányítóké. Gyakorlatilag nagyítóval sem találunk közel biztosnak nevezhető franchise QB-t a 2011-es draft classban. Ennek ellenére már egyesek azt is emlegetik, hogy a sok QB needes csapat miatt akár minden idők legtöbb…..
Minél kisebb a szerepe a véletlennek, annál jobb a Barcelona a Madridnál. Nem véletlen a fölényes előny a bajnokságban, ahol a legkevesebbet számít egy rosszkor bekapott gól vagy döcögős meccs. Oda-visszavágón sincs gond, 180 perc túl sok ahhoz, hogy mázlival hozni lehessen.…..