Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charta77

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..
Charta77 2010.10.09 23:35:07
@csatoimi: Csató úr!
Köszönöm a válaszát, de higgye el, de van a kis hazugság, a nagy hazugság, meg a statisztika, az a legnagyobb hazugság!
Tisztelettel!
Charta77 2010.10.09 23:03:31
@csatoimi: Csató úr! Akkor elemezzük szakmailag Mihály Árpádot fenntartások nélkül!

Egy játékos megítélésénél az alábbi szakmai kritériumok szerepelnek:
- korcsolyázás: Ebben véleményem szerint Roger Holéczy és Kovács Csaba is jobb, mint Mihály Árpád. Ez egy technikai rész, de igen fontos!
- korong nélküli játék: véleményem szerint Martz és Benk is jobb, mint Mihály.
- taktikai feladat végrehajtása: Tokaji Viktor, Vas Márton jobb.
- ütközés: Sofron, Benk jobb, mint ő.
- lövés: Ladányi Balázs, aki után fényévekig nem jön senki. (a kaput sem tudják eltalálni).
- cselezés, szóló: Palkovics Krisztián jobb.
- oda-vissza játékban: Mihály kimondottan gyenge, nem védekezik.
- kondíció: elfogadható, de nem jobb mint a többi.
- mérkőzéseket eldöntő kvalítása nincs, lásd tavalyi EBEL rájátszás.

Előnyei, amiben esetleg a legjobb:
- palánk melletti durva munka
- nem fél a játék alatt kialakuló szituációktól
- a büntetőknél való higgadsága

Egy jó játékos jellemzője az, szerény véleményem szerint, hogy a mellette lévő gyengébb játékosokat jobbá teszi. Erre képes lenne ő, talán a közeg körülötte gyenge.
5 a 4-ben való játékban sokszor nem találja a helyét. De harcossága dícséretes. Ha 5 ilyen játékosa lenne a magyar válogatottnak, akkor sem tudnánk megközelíteni az A csoportos csapatokat. Ahhoz egy háttérstruktúrának kellene lennie. A klubok szervezettsége annak a bányászbéka valaga alatt van, amit most még szerencsétlenségére a vörösiszap is elöntött.

Egyébként, hogy erre rászántam az időmet, az azt jelenti, hogy szerény javaslatokkal segítsük, hogy jobb játékos legyen Mihályból!
Charta77 2010.10.09 23:31:54
@Raon:
Nem a játékosoknak van edzője, hanem az edzőnek van csapata. Az amatőr játékosoknak nem kell edző. Állítólag ezek az emberek nagy pénzekért jégkorongoznak, ezért a tudásuk legjavát, felkészültségüket és alázatukat kell adják! Hiszen ez a munkájuk, mint ahogy a bakternak az, hogy leengedje a sorompót, a szobafestőnek, hogy kimeszelje a szobát és a tímföldgyár tulajdonosának, hogy a gátakat megépítse!

Mihály Árpinak mi problémája lehet az edzővel? Vagy ahogy ezt a mi falunkban mondják: nem a takony eszi az óvodást!

Tiszta szívvel a Volán és arccal a vasút felé!
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
Vasárnap a pénteki két mérkőzés visszavágójával folytatódik az OB I. A Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars befejezi a középszakaszbeli szereplést, tehát kiderül, melyikük kezd pályaválasztóként az elődöntőben. Ha a Dab.Docler biztosra akar menni, rendes…..
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..
Charta77 2010.01.31 13:01:04
@lbsz: A két primadonna mellett, akik már néha-néha összeragadnak a sarokban, úgy játszák a jégkorongot, mintha halasi csipkét vernének. 15 éve egy sérülésük nem volt, remélhetőleg nem is lesz. Ezeket követni, a Martz előtt csak nagy tisztelettel lehet adózni. A Palkovics teljesítményét elismerve, a hátrafelé játékban a vizilabdás Csapóhoz hasonlítom, aki nem tudott hátrafelé úszniak és abból élt meg, hogy ha megkaptuk labdát előre kellett neki dobni és azt beverte.

Martzet meg hagyjátok, mert amerikai és ne akarjátok, hogy itt Afganisztán legyen :)