Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csutka52

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISS INFORMÁCIÓ: A szerdára tervezett kilakoltatás elmarad! A családnak sikerült soron kívül időpontot kapnia a vagyonkezelő vezérigazgatójától, Olajos Jánostól, aki megígérte, hogy holnap nem lesz kilakoltatás. A szerződés visszaállításáról és a tartozások visszafizetéséről a héten fognak…..
A vásárhelyi polgi igencsak kinőtte magát február óta. Hol van már a tisztes vidéki családapa, n+1 gyerekkel, aki bánatos barna szemekkel hódított öreget-fiatalt, gyújtotta fel az ábrándos asszonyi szíveket, a porszagú kisvárost és a magyar közéletet. Szívgyújtás helyett most szívfacsarás van,…..
TÖPRENGŐ ÚR NEM ÍR, NEM OLVAS 2017.10.01 16:03:36
Megdöbbenve olvasom az Indexnek a katalán népszavazásról szóló tudósításában, hogy „volt, aki traktorral toloncolta el a bejáratot”. Próbálom megfejteni az „eltoloncol” ige jelentését, de hosszas töprengés után is csak arra jutok, hogy valami olyasmi történhetett, hogy egy traktorral kitéptek…..
csutka52 2017.10.01 23:19:16
index.hu/kulfold/2017/10/01/katalonia_fuggetlensegi_nepszavazas_rendori_brutalitas/

"A katalán vezetés azt kérte, hogy mindenki békésen tiltakozzon a rendőri fellépés ellen. Sok szülő hálózsákban éjszakázott a gyerekével együtt a pénteki tanítás után a szavazóhelyiségnek kijelölt iskolákban, traktorokkal vették körbe az épületeket, máshol katalán tűzoltók alkottak élőláncot."

szerintem -illetve ebben én értem mit is írnak-
Gondolom Te is ....én ezt olvasom az Indexen
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
csutka52 2017.04.06 09:01:13
@apanna: biztos tudod mire ez a válasz!
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
Sokan nem tudják, de az avokádónak nemcsak a húsa, hanem a magja is fogyasztható. Ráadásul szuperegészséges, hiszen tele van antioxidánsokkal, ami többek között csökkenti a koleszterinszintet, így a szívbetegségek vagy a stroke kockázatát is.  Emellett magas a rosttartalma, amely…..
TÖPRENGŐ HAJRÁ, NORVÉGIA! 2015.11.16 18:41:19
Született szurkoló vagyok. Abból a fajtából, aki maga ugyan a világ minden sportjában tehetségtelen volt mindig is, mégis rémisztően szeret és tud szurkolni azoknak, akik valami olyasmiben nagyszerűek, amit ő maga csak ugat. Patriótaként minden érdekel, amiben magyar sportoló…..
TÖPRENGŐ MAGYARORSZÁÁÁG! 2016.06.14 20:18:33
MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG!MAGYARORSZÁÁÁG! MAGYARORSZÁÁÁG! ..
csutka52 2016.06.14 20:22:45
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
csutka52 2016.01.24 10:17:33
@Figyuzzka: van ismerősöm aki jelentkezett és ezerszer jobb számmal...ez előre bunda...
TÖPRENGŐ Indulandusz... 2014.08.18 21:47:02
Azt, hogy "indulandusz", még Rizsányi nagyapámtól tanultam. Ezt mondta, ha elindult valahová, ha belefogott valamibe, ha aludni készült. Talán ezt mondta halálos ágyán is. S miután az a tapasztalatom, hogy mindenféle öntöprengírást a nagyapák felemlegetésével szokás megkezdeni -…..
Közösen hozta meg Ördög Nóra az átigazolás kérdését férjével Nánási Pállal, írja a Bors. Míg első gyermekével 11 hónap után ment vissza dolgozni, most 4 hónap után fog visszatérni a képernyőre, a kisbabával pedig férje marad otthon gyesen. Egy élő show levezetése…..
csutka52 2014.07.17 12:17:08
Bukott politikán ne változtass! A szerdai kormányülés a Révész Máriusz-féle népesedéspolitikai bizottság javaslatai közül félresöpört mindent, ami jó, és azt az egyet fogadta el, ami drága, hatástalan és igazságtalan. Így a nők esélyegyenlőségének és a bébi-boomnak…..
csutka52 2013.07.25 12:26:17
@HajraFidesz: Te meg agymosott vagy-Révész Máriusz a Tietek...
Már semmi mást nem tudtok,csak gyűlölni de azt nagyon! Tessék gyártsál gyereket-és neveld is fel!
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
Érdemi leépítést hajtanak végre a közmédiumokban az év végéig – jelentette be Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója. A Napi gazdaság reklám-média konferenciáján elhangzott, az összevonásokkal és az elkerülhetetlen létszámleépítéssel felszabaduló forrásokat…..
Kóczián Péter Folytassa, Orbán! 2011.03.06 15:14:00
 Akit csak az érdekel, hogyan szabaduljon meg Orbán és a Fidesz uralmától, azok semmit sem fognak változtatni Magyarország sorsán. Szakmámnál maradva: ha holnap megszűnne a Fidesz –féle médiaszabályozás, akkor ugyanaz az állapot állna vissza, mint ami előtte volt. A…..
Az egyik legmegbízhatóbb közvélemény-kutató szerint „bár a nyár eleje óta a teljes népesség körében fokozatosan csökkent a kormánykoalíció támogatottsága, az elmúlt egy hónapban alig történt változás a Fidesz-KDNP népszerűségében, és továbbra is nagyjából…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
csutka52 2010.02.06 17:29:58
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=64):
Csodálom a felelősségrevonásos szándékodat.
Tudod én is minden csibészt aki bűnt követ el, vagycsak hűtlenül kezel, esetleg nem tartja be a törvényeket biza felelősségre vonnám.
Feledékeny vagy!Mi van Kaja Ibrahimmal, a Székház üggyel, a hosszú bájtok éjszakájával(Simicska)-és miért vannak titkosítva 80 évre az Orbán éra dossziék? Hogy miért nem készült jegyzőkönyv a kormányülésekről Orbán 4 éve alatt, s hogy 3 hetente volt parlamenti ülés? Talán most már elég lesz félévente?
Nem vagyok semmilyen párt híve-de amnéziás a az orbániáda népe, na meg sajnos ez a sok "orbánhívő" ember. Királlyá kell választani és feltétel nélkül imádni. Talán akkor megnyugszik és már tényleg az ország lesz neki a fontos és nem a hatalom.
Tiffany-u 2010.01.29 22:18:00
Ékszertartó dobozIgyekszem új dolgokat becsempészni az üvegdarabok mellé, hogy változatos és minél egyedibb legyen az elkészített darab, valamint egy kicsit "melegebbé" tegye a rideg, hideg anyagot! Rézdrótot, organzát, gyöngyöket kezdtem használni.Ennek a doboznak a…..
csutka52 2010.01.31 12:02:02