Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somkötőhídfékszerű (törölt)

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.05 23:58:25
@biboldó: Fáj az igazság,primitív tahó?
Próbálnál meg bárhol máshol a világon a nemzeti értékek ellen ágálni,ahol nem ilyen agymosott halvérű nép él,nem érnéd meg a másnapot!
Úgyhogy süllyedj el.
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.12 21:19:57
p@biboldó: Micsoda undorító köpönyegforgató patkány vagy!! Gyalázod a magyarokat folyamatosan,aztán nekem támadsz,mert nem tartom elég karakánnak a népem.Félrebeszélsz,ködösítesz,tipikus balfasz kis pöcs zsidó vagy.Csodálod,hogy üldözik a fajtádat mióta világ a világ?!
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.08 22:37:23
@wwwBisexhu: Ja,ez is zsidó? Akkor még ki is tüntetik,mert elősegíti az új honfoglalást!
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.08 22:53:56
@Napkutya: Örülök normáliskám,hogy neked mindegy! Talán akkor költözz közéjük a putriba!Imádom ezt a minden ember egyenlő pöcs dumát,főként felsőbbrendű kiválasztott népek szájából...
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.11 22:20:27
@Napkutya: Hogy te mekkora primitív tuskó vagy,nem is reagálok többé a fellengzős szarokádásaidra. Vettek volna inkább egy szép kutyát anyádék helyetted,az egész világ jobban járt volna!
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.05.02 11:38:42
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
Körülbelül négy éve történt az ominózus eset, minek következtében könnyedén meg is halhattam volna. A következő volt a forgatókönyv:Nem éreztem magam valami jól, nehezen kaptam levegőt, így meglátogattam háziorvosomat, aki egyébiránt legjobb barátom édesapja, nagyon jó…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.16 00:13:10
@Srek: Kár is veled vitatkozni,hiszen te is biztos a holokoszt haszonélvezője vagy. Aki gondolkodó embernek tartja magát mélységesen felháborodik a megélhetési zsidóságon. Mutass még egy népet amely a saját halottaiból kovácsol anyagi hasznot! Guszta!
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.16 00:14:52
@Srek: Hiroshima,Nagaszaki. A japcsik miért nem holokamuznak? Ne aggódj,mi is megvédjük a hazánkat és simonperesz üzengethet amit akar!
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.03.16 00:20:46
@Viktus: Te hülye vagy teljesen! Biztos szépen dolgozgatnak... 90%-uk a holofaszból él.
Megyek is aludni inkább.
  Az én történetem úgy kezdődött hogy középiskola után elmentem főiskolára műszaki informatikára ahol a második évben nem sikerült az egyik tárgyam, így vége lett. Az itt eltöltött időszak alatt egy dolgot kitaláltam, mégpedig hogy mit szeretnék csinálni az életben.…..
Kocsmablog Moszkva tér Bistro 2010.03.08 00:24:00
Helyszín: 1024 Bp., Moszkva tér Látogatás: 2010. február 24. 18:15-22:30 Bezárt, megszűnt!  > Hütte a Pinahegy tetején! Adatlap Elérhetőség: +36 1 201 1333 Web: http://moszkvater.hu/Facebook oldal: www.facebook.com/moszkvater Nyitva tartás: H, K, Sz: 12-01; Cs, P:…..
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..
Azt, hogy zenét az interneten pénzért nem egyszerű eladni, gyakorlatilag mindenki tudja. Azt is sokan tudják, hogy zenét eladni az interneten a nagyobb piacokon egyszerűbb, mint az olyan, digitális értelemben ugarnak tekinthető országokban, mit Magyarország. Sokan, sokféle módon…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.02.18 17:21:54
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.02.18 17:58:05
@NEmáááá: Hehe,micsoda buzinyúl vagy! :D

Egyél faszt,az is olyan színhús.
Csá!  Jó a blog, gondoltam én is küldök egy sztorit. Mivel taxizom, rengeteg kreténnel összehoz a sors. Az egyik éjszaka épp húztam az igát és utast vártam a Nyugatinál. Péntek volt, ilyenkor mindenféle érdekes ember próbál botladozva, picsa részegen taxiba szállni, de…..
somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.02.18 17:53:56
@Franky4fingers: Remélem nincs gyereked. Ezt a kretén génállományt nehogy továbbadd!
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Tiszteletem ! Egy világcégnél dolgozom főállásban. A munkaszerződésemben semmi extra pont nincs rendkivüli munkaidőről ,a munkaidőm a szokásos heti 5x8 óra ( 3 müszakban ) ,időnként szombati túlórával. Főnőköm egy ideje azzal fenyegeti a beosztottakat ( 20-30 fő ) ,hogy…..