Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mcchip

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Riporter értékelő blog 2010.10.30 23:24:07
És ha már Milan-Juventus kezdjük is rögtön ezzel a meccsel. Mint ahogy lassan kezdtük megszokni az olasz első osztályt a Digisport közvetítésében, kezdhettünk hozzászokni egy új kommentátor szereplőhöz ebben a bajnokságban, Egri Viktorhoz. Kicsit nehezen találta a hangot az…..
Riporter értékelő blog 2010.10.30 23:12:47
A Milan-Juventus meccs nézése közben jött egy ötletem, mely szerint kéne egy oldal, ahol a riportereket is lehet értékelni. A sporttv-k korában szerintem egyre fontosabb lesz a néző választásakor, hogy milyen színvonalon közvetítitk számára a mérkőzést. Hagyományosan a…..
PoLízis Ki hol indul? - Budapest 2010.04.04 19:42:55
Székesfővárosunk az ország legnagyobb területi egysége, politikai szempontból pedig a baloldal legnagyobb fellegvára volt a rendszerváltozás óta eltelt húsz éves periódusban.   Harminckét választókerületre osztották fel a Fővárost, amely felosztás nagyjából igyekszik…..
Egyéni Körzetek - 1. rész: A "Fideszes" és a "billegő" körzetek   Az első részben egy makroszintű áttekintés született arról, hogy milyen esélyei lehetnek a Fidesz-KDNP szövetségének az alkotmányozó többség megszerzésére, illetve arról,…..
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
 Régen volt már biztosítós történet a Zugügyvéden, íme egy újabb szösszenet a  trükközésükről. A következő indoklás különösen megkapó: Mivel többféle nyilatkozat is van, ami ellentmondó, nekik így nincs kártérítési kötelezettségük. Kedves…..
mcchip 2010.02.02 22:11:39
@Iustizmord: ez nem csak ide szól:

Az hogy valaki mit ismer el a helyszinen hogy az ő felelőssége, a biztosítót, és a biróságot nem köti. A felelősség egy bonyolultabb fogalmat takar annál -bonyolultabb tartalommal- minthogy minden esetben azt fedje amit hétköznapi nyelvi értelemben annak gondolhatnánk.

Elvárható-e egy autóvezetőtől, hogy rögtön az eset után eldöntse azt a döntő kérdést a felelősségről, ami a bíróságokon akár több kört is futhat?!

ami ide szól: a rakodóajtóktól, buszoktól érdemes kellő távolságot tartani
mcchip 2010.02.02 23:53:17
@tetro: A betétlap nyilatkozatára a fentebbi kommentben reagáltam.

"isti77" és "hans lopkowitz" nem tudom mennyire a saját gyakorlatukból beszélnek..?!
A tanúvallomás a bizonyítékoknak csak egy része, amelyeket a többi bizonyítékkal öszeségükben értékelnek. Önmagában egy tanúvallomáson nem áll meg a vád, a kereset.

Viszont a tanú szavának súlya van. A tanú felelős a szavaiért, -egyfajta garanciaként- a hamis tanúzást (hans lopkowitz kedvéért: még ebben az országban is) büntetik. Így ha biztos tanúid vannak nyugodtan számits rájuk egy perben.
   Az előző, makroszintű elemzésben azt vettük számba, milyen esélyekkel lehet a Fidesz-KDNP szövetségnek kétharmados többsége a következő Országgyűlésben, illetve, hogy ez már igen nagy valószínűséggel az első forduló után látható lesz. Akkor az volt az…..
mcchip 2010.01.31 11:05:56