Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmoki Deszperádó a vadnyugati kapcsolat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon ilyet is lehet. A Centrum káefté nem hajlandó közzétenni, ugyan hova folyik el az a rengeteg fantombírság, ha nem az önkormányzatok kapják? A Látkép Egyesület beperelte őket közérdekű adatok visszatartása miatt, de ezidáig nem sikerült rávenni őket, hogy…..
A Homár nem talál más racionális magyarázatot arra, miért létezhet jelenlegi formájában a Centrum káefté, minthogy mindenki benne van a buliban. Általában igyekszünk figyelmen hagyni a létezésüket, már annyira uncsi (és úgysem történik semmi változás, autós meg nem fog…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
Szmoki Deszperádó a vadnyugati kapcsolat 2007.07.27 11:03:23
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Szmoki Deszperádó a vadnyugati kapcsolat 2007.07.25 08:35:26
F@szkalap németek, sebaj lassan úgysem ők diktálnak a TörökSzövetségiKöztársaságban...
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
Ijesztő, ha az ember személyes adatai egy olyan cégnél landolnak, amelyikkel soha nem volt semmifajta szerződéses viszonya. Még ijesztőbb, ha ez a cég egy biztosító. Olvassák Dexx kalandjait és próbálják kitalálni, milyen adatbázisból dolgozhattak a tirpákok. Kedves Homár! A…..
Szmoki Deszperádó a vadnyugati kapcsolat 2007.07.20 11:40:57
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Nem akarunk igazságot tenni, hiszen például olvasónk is elismeri, hogy minősíthetetlen hangnemben válaszolgatott az ellenőrnek, aki gyanúsnak találta az éves bérletét. No de ha igaz, hogy a szakember hozzányúlt az utas pénztárcájához - nem rablási, ellenőrzési céllal - akkor…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..