Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lackó325

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér 38. adásának kommentposztja. Itt letöltheti...
Már korábban is posztoltunk az Eger rallye körül kialakult helyzetről. Itt a folytatás: Tisztelt Sporttársak!Mint mindenki előtt ismeretes, március elején a Laroco MSC, az Eger Rallye rendezője, lemondta a rendezvényt. Az RSB, annak érdekében, hogy a verseny megtartásra…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Húsz évvel ezelőtt Nigel Mansell úgy dominált az F-1-ben, mint most Sebastian Vettel, a Williams-Renault pedig úgy uralta a pályákat, akár a Red Bull-Renault. A MotorSport Magazine 2002. júliusi száma a Williams akkori kulcsemberei, Patrick Head műszaki igazgató, Adrian Newey…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Levelet hozott a posta. Ahogyan az MNASZ határozatát, úgy Asi fellebbezését is kommentár, változtatás és kiegészítés nélkül közöljük. "Az MNASZ szabályellenesen, a megkérdezésünk nélkül  nyilvánosságra hozta az elsőfokú határozatot. Úgy gondolom, hogy ezek után az…..
Kopecky még a Barum Rallyn mutatottnál is kisebb különbséggel, 8 tizedmásodperccel nyert Neuville és Fast Freddie előtt. A legjobb magyar Asi lett, aki ezzel megnyerte a 2011. évi magyar bajnokságot. A vasárnap sem múlt el töréskár nélkül, ugyanis rájárt a rúd a skodás fiúkra:…..
Kis késéssel, de megérkezett a mozgókép-nyersanyag az októberi partyról. Utólag derült ki, hogy a kamera mikrofonja és a lengőnyelű jelszintje közel sem fedik egymást, így nem kevés utólagos korrekciót igényelt a hang, sajnos ennyire tellett. Bevallottan és szánalmasan…..
Bár a hazai Jesús Puras fanclub egyedüli tagjaként inkább az aszfaltot kéne szeretnem, de nem titkolt érdeklődéssel figyelem az ex-F1-es pilóta, Kimi Raikkönen szárnypróbálgatását a raliban (eretnekség azt mondani, hogy jobban várom a mai Lappföld-ralit, mint az F1…..
Lackó325 2010.01.31 08:55:06
@Tommi: Az általad említett videóban Santos hajt a nézők közé az RS 200-zal.