Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamoca@Shaw.ca

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje igyekszünk elhinni, hogy a magyar konyhának is fontos szereplője a tészta, hogy nekünk van saját tésztakultúránk, és meg is szavaztuk Magyarország kedvenc tésztáját. Ha ez így van, akkor biztosan készítenek tésztákat az egyszerű magyaros helyeken is - a…..
világevő Az utolsó (l)ehetőség 2011.06.05 11:03:00
Ma van a Budai Gourmet zárónapja, aki eddig valamiért hezitált vagy nem ért rá, itt az utolsó lehetőség, hogy ne maradjon ki az év gasztroeseményéből!   Íme a tegnapi gasztrokalandjaim a Millenáris Parkban képekben, ma nekifutok még egyszer, rengeteg mindent nem kóstoltam…..
szamoca@Shaw.ca 2011.06.05 17:07:04
@Belga Proliné: hihetetlen ez a fogalmazas/manapsag mar csak angolul lehet vagy kell? valamikor kotelezo volt a nemet-orosz hasznalat/azt mindenki utalta mert idegen nyelv volt//az angol nemidegen???uton-utfelen/ csak idegen szavakban tudjak kifejezni magukat??kar-kar-kar..tisztelettel//u.i.a magyarnyelv mindent kitud fejezni/es szebben....
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
szamoca@Shaw.ca 2011.05.25 23:13:38
@Gyáli úr: kedves uram/ az ezust parti setany /tele van borozokkal//azonkivul augusztus a bornapok unnepe// plusz -bar hova beterhet egy jo pohar borra-setai alkalmaval....melegen ajanlom....en-csak-jokat tapasztaltam az utobbi par evben...udv/
szamoca@Shaw.ca 2011.05.25 23:39:00
@Jankove: TE VAGY AZ EN EMBEREM.....TISZTELETTEL......LE A KALAPPAL....KOSZONOM EZT A JO BEIRAST...
szamoca@Shaw.ca 2011.05.26 00:09:16
@Zsírfeka wc-teszt.blog.hu: Elhiheti kedves /voltam mar jo par helyen--de-europa szerte fizetni a zunyert egy tengerparti strandolas utan????Nevetseges....a szallodak arai is verik a penz tarcat a semmiert///Tehat millioszor--millioszor a balaton//es siofokon azt hiszem Petofi setanynak hivjak//a Pater apartman ettermet //finom etelek minden nap mas menuvel olcson es azon az uton vegig ---finomabbnal finomabb etelek italok szorakozasi lehetoseg es sportolni is lehet aki akar....tehat idegen odament senkik koszos ennivalojara nemis lennek kivancsi Tisztelettel
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
szamoca@Shaw.ca 2011.05.11 23:25:06
@Yoss: Tisztelt Yoss-bundas kenyer-egyenlo french toast//igy ismeretes a vilagban/sajna hogy porcukorral szolgaljak....Tisztelettel
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb, sikergyanús történelmi sorozatot készített, Jeremy Ironsszal a főszerepben. A Borgia családról szóló, részben Magyarországon forgatott Borgiák az amerikai premier után alig három hónappal, június végén érkezik a magyar…..
Az Országgyűlés előtt lévő alkotmánytervezet koncepciója a magyar LMBT-közösségre nézve súlyosan diszkriminatív, hiszen az nem terjeszti ki az azonos nemű párokra is a különnemű párokat megillető jogokat. Így hazai melegek másodrendű polgárokká válhatnak Magyarországon.…..
szamoca@Shaw.ca 2011.04.04 23:31:41
@cenci: kedves/ nem az elfogadasrol van szo/melegek leteztek miota vilag a vilag/de/nemkene hangoztatni/dicsekedni/hazasagi fogadalmakat tenni//eleg lenne halkan csendben onkorben bekeben lenni//a tisztabb jobb egeszseges tarsadalom erdekeben...tisztelettel//u.i. a gorogok vagy romaiak sem hazasodtak pedig akkor meg megtehettek volna...
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
szamoca@Shaw.ca 2011.03.09 23:56:30
@NA YA!: IGY LEGYEN......AMEN
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
szamoca@Shaw.ca 2011.03.01 07:36:03
@Bloodscalp: kedves/akkor lehet nevetni...Ez a magazodas/a tisztelet adas egyik szep peldaja a magyar nyelvben/de tobb mas nyelvben is..kulonben/az angol nyelvben is magazodnak/egy fiatal-az idosebb ismeretlen szemelyt/ csak is ugy szolitja meg hogy//sir//mister//es mar is magazva van.....sajnos az angolnyelvet rosszul hasznaljak es rosszul ertelmezik sokan...tisztelettel
Sziasztok! A problémám a következő. 2010.novemberében az iskolánk egyik fenntartója (3 fenntartónk van) 5 fő leépítéséről döntött, minden egyeztetés nélkül. A munkáltatónk ehelyett költségcsökkentést vállalt, melyet úgy kívánt megoldani, hogy elvette az összes…..
szamoca@Shaw.ca 2011.02.21 17:26:01
@Speedman: kedves/en csak krumlira valot keresek...de a munka az becsulet kerdese...amit kiadok a kezembol azt szeresse a vevo--mert a vevoert vagyunk es nem forditva--addig van munkank amig vasarolnak tolunk/de mar az iskolaban ovodaban felsobb regiokban kell tanitani //a magas szintu munkavegzest//maskepp nem megy....a berhez semmi koze a tisztes munkanak..bennunket meg igy neveltek...es fizetes emelesert a fonokhoz kellmenni//ha nemlehet akkor a felsobb szervekhez...de ha nics penz emelesre vagy tulora fizetesre akkor varni kell egy jobb alkalomra//vagy kulonben se penz se poszto\\tisztelettel
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
szamoca@Shaw.ca 2011.02.09 23:13:21
@Husi_Laci: ez igaz///az ongyilkossag nemoldja a bajokat///csak fel a fejjel/// valahogy mindig volt /es lessz is////
szamoca@Shaw.ca 2011.02.09 23:31:00
@heima_: bocsanat/DE/kockanak csak a kanadaiakat hivjak/ mert szemellenzosek mint a lovak......tisztelettel //vagyis a VILAGON de a VILAGON ///semmivel sem torodnek.....
Tisztelt "praxisblog"!   Kb 10 éve történt velünk egy ironikus, inkább komikus eset a Kecskeméti Megyei Kórházban.  A dolog már azóta elévült és korábban másoktól is hallottam valahol, az érdekesség az, hogy velünk esett meg! A Kecskeméti kórházban (is) az…..
szamoca@Shaw.ca 2011.01.03 18:23:45
@El Visco Stello: tisztelt-El--vannak kimondottan olyan helyek ahol kotelezo a borra valo///p.l.amerika//vagy kirandulo-nyaralo hajok---15-szazalek//Boldog Uj evet///tisztelettel
szamoca@Shaw.ca 2011.01.04 23:54:04
@Krumpli Bogart: Kedves--minden tiszteletem az one....csak-kitartas...Mely tisztelettel-es fejhajtassal szamoca..
Mi a hómunkás feladata? Adott időegység alatt megtisztítani egy járdaszakaszt A-ponttól B-pontig. Mennyi pénzt kap ezért egy hómunkás? Nagyon keveset. Számíthat-e jutalomra, ha esetleg jobban végzi a munkját? Nem, ez nem az a műfaj, ahol célprémiumot, bónuszt esetleg jutalékot…..
Mandiner blog Kádár a gázárban 2010.11.12 07:01:00
  Az ominózus bejelentés óta gyanítjuk, hogy a lassan mondás eredményeként mi az, ami leszivárgott az emberek szintjére a gázár-problematikából. Az 1977-es Star Wars-generációtól felfelé evidencia, hogy a gázár a nemzet jégbe fagyasztott Han Solója. Ha nem mozog, nincs vele…..
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
szamoca@Shaw.ca 2010.09.12 03:50:15
@R1200Gs: IGAZAD VAN.........
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
szamoca@Shaw.ca 2010.07.10 20:31:48
@Sólyom Bátor: Kedves //bator\\nemhiszem hogy nagy batorsag kell a bolondsagot reklamozni/mert bizony a felvonulas minden orszagban BOLONDSAG //kenyeret es cirkuszt a koznepnek igy csendben maradnak es a politikusok kulon orommel fogadjak ezeket a koznepnek nemkivanatos cirkuszi felvonulasokat//Bar meg ezeknek a szegeny beteg embereknek is elkellene tudni ismerni bevallani sajat maguknak hogy sajnos ok CSAK BETEGEK....Mert ha nem//ugy a dilihazban levok is //EGESZSEGESEK\\\\\......Tisztelettel
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
Schmitt Pál tegnap Orbán Viktor és a parlament 263 képviselője jóvoltából államfő lett.Ha elsőre nem esett le akkor elmondom, hogy Pali az abszolút sportszerűség kedvéért magára szavazott, összhangban a többiekkel. Neki kevésbé kínos magára húzni egy igen-igen-igen(!!)-t,…..
szamoca@Shaw.ca 2010.06.30 21:20:42
@Valahol Máshol: nemis olyan rosszdolog az a nyalas// gondoljunk csak arra a finom kisipari fagyira/ amit a megboldogult Palmai bacsi kevert a Garay-n......
szamoca@Shaw.ca 2010.06.30 21:29:32
@kvadrillio: es tenyleg//milenne ha minden tokeletes lenne???
szamoca@Shaw.ca 2010.06.30 21:34:45
@Tita nick: most olvastam az indexen a vilag tiz leg elhetettlenebb orszagairol..hal istennek mi nagyon messze jarunk toluk...
Kigondoltam A család 2010.06.27 07:58:00
A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni! ***Címlaptündér, Petike, köszi a…..
szamoca@Shaw.ca 2010.06.27 17:38:12
@radairosseb: semmiert sem kell konyorogni////csak egy kis simogatas a hatgerincen//es a hegyet is a haton.....
szamoca@Shaw.ca 2010.06.27 18:19:17
@Csönd-Nesz-Rizs.®: amit firkal nemide valo///es undorito...legalabb/vicces lenne///de attol nagyon mesze van....