Regisztráció Blogot indítok
Adatok
435

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
Férfiharisnya Férfi combfix 2009.01.21 11:31:00
Akik már a férfi nylon harisnyától (harisnyanadrágtól) eldobták az agyukat, most valószínűleg hányni fognak. De gondolom azokban is megütközést kelthet a dolog, akik elsősorban a hideg elleni védekezés megfelelő férfi ruházatát látják a nylon harisnyanadrágban. Férfiaknak…..
435 2011.01.21 00:54:59
Vajon a férfiak esetében a harisnyáknál az anyaggal van a gond? Vagy a lábfejjel, vagy a hosszal? Kicsit rejtélyes, mert rengeteg olyan alsót, hosszúalsót, cicanadrágot, aláöltözőt, alsónadrágot, jégeralsót, harisnyanadrágot, lábfej nélküli harisnyanadrágot (még felsorolni is…..
Mert melegít. Mert kényelmes, kellemes viselet. Mert szexi. Mert vannak egészségügyi előnyei. Általában ezek a jellemző válaszok azon férfiak esetében, akik általános ruhadarabnak, és elsősorban nem speciális öltözködés részeként hordanak harisnyát. A melegít ugye nem…..
Olvasónk két kérdést feszeget, az egyik a rozsda, ami kíméletlenül rágja a szerelvényeket, aminek következtében sokszor úgy néznek ki -még a 2-3 éve felújitott kocsik is- mintha már 20-30 éve nem festették volna újra őket. Kérdés: nem lehetne oly' módon lekezelni ezeket a…..
435 2010.03.11 16:14:51
@VJV Man: a közalkalmazotti mák ok de arcképes ?? te .... vagy ?