Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pi3c3

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több jel mutat arra, hogy Magyarország súlyos gazdasági válságba kerül pár éven belül, hacsak nincs kormányváltás. A Brexit és az Uniós költségvetés átalakítása miatt kieső támogatások, az állami gazdasági és pénzügyi vezetés által pánikszerűen szorgalmazott állami takarékossági programok, a…..
pi3c3 2019.06.16 14:51:38
Egy sármos fiatalember ácsorgott az Astoria aluljáróban egy álmos kedd délutánon, közömbös arckifejezéssel nyomkodta, tapogatta jobb hüvelykujjával androidos okostelefonját. 38 percig játszott önfeledten - óvatosan, két kézbe fogva a készüléket - úgy tűnt, mintha valakire…..
A CES kisebb csodái között került bemutatásra a fenti kütyü, ami az ígéretek szerint egyrészről bármilyen androidos telefonnal kompatibilis lesz méret szempontjából, másrészről pedig az ICS már alapból fel fogja ismerni kontrollerként. A csatlakoztatás bluetoothon keresztül…..
Álljon itt néhány érv arról, amiért ne válaszd a neobase.hu -t.A neobase.hu egy ingyenes tárhelyet kínál, Drupal 6-os tartalomszolgáltató rendszerrel feltelepítve. Ingyen. Ez rendben is van, de amikor sok hónapnyi munkádat törlik, mert nem tetszik az oldalad...Nincs szó jogsértő…..
pi3c3 2011.12.30 19:00:22
Úgy néz ki nem vagy egyedül... -.-

Bár még lehet van remény. Előfizetett felhasználók vagyunk és lám csak:

molettnoiruha.com

Mellesleg nyár közepén újítottuk meg az előfizut, úgyhogy ennek fényében még érdekesebb a dolog. FTP-re sem tudunk felmenni stb... -.-
27 éves, két diplomás fiatal vagyok. Poltiológia, közgazdász végzettésgem van. Már az egyetem mellett is dolgoztam, de így is kénytelen voltam diákhitelt felvenni, amit most törlesztgetek vissza. Én mindent megpróbálok, de esélyem nincs egyről a kettőre lépni. Szerencsére van…..
pi3c3 2011.10.30 09:21:56
Iedves csislibu...

A történelem esztétika szakos dolgot azért hoztam fel, mert van ismerősöm, aki ezt végezte el és nem is igazán ért vele semmit, ellenben igen fellengzős dumákat tudott levágni miután elvégezte.

A másik felében viszont az aránytalanságra próbáltam rámutatni. Nem egy helyen nem egy ismerősöm és barátom mondta el nekem, hogy az amiket tanulnak részben már elavult tudásanyag, másrészt a szakmájához nem kötődik. Tudom mert én is ugyan ebben a cipőben jártam, másrészt a tanári kar részeként (mégha külsős előadóként is), látom és hallom is a panaszokat arról, hogy a kolegáim, nem tudnak lépést tartani a jelenlegi fejlődéssel, ezért szétaprózzák a tudásanyagot olyan szinten és felhigítják azt olyan tárgyakkal, amelyek nem kötődnek szorosan a szakmához, csak hogy a keret óraszám meg legyen. A mérnöki feladatok ellátására sok-sok gyakorlatra van szükség (nekünk egy alkalom nem volt erre mondván drága a nyomdafesték) ráadásul annak a gyakorlatnak is a mai technikai szintet kellene képviselnie. Sajnos interaktív táblára tellik, gyakorlati eszközökre nem. A pénz hova kerüléséről pedig a dékán és az intézet igazgató dönthet. A tanári kar tudása is folyamatosan avul el, örülnek ha egy hozzá értő fiatal érkezik a házhoz. A problémát én még mindig abban látom (többek közt), hogy a tantervek aránytalan mértékben foglalkoznak nem a szakmához szorosan kapcsolódó dolgokkal, a szakmai tudásanyag rovására...

Annak sosincs jó vége, ha mindenki mindenhez csak kicsit ért. Abból mindig csak az okoskodás vagy a tanácstalanság kerekedig ki. Tanuljon egy évig alapokat, utána azt amiért oda ment tanulni, de azt színvonalasan a mai tudásanyagnak megfelelően... Vagyis: Mindenki foglalkozzon a maga dolgával...
Android Shadowgun launch trailer 2011.09.23 19:56:00
 A Unity3D engine már emlegetve volt párszor itt a blogon, mint ahogy a motor zászlóshajójaként emlegetett Shadowgun is. Bár a pontos androidos megjelenés még mindig nem ismert, most egy új trailert adott ki a készítő Madfinger, ugyanis az IOS kiadás már pár napon belül…..
Az androidos okostelefonok számomra egyik legszimpatikusabb képessége, hogy minden fakszni nélkül képesek USB-n át csatlakozni a számítógépeimhez, nincsen szükség semmiféle varázslásra ahhoz, hogy fölpakoljam a kütyümre a filmet amit aznap a villamoson nézni szeretnék,…..
Talán mindenki egyetért velem abban, hogy amiért az emberek most már több, mint 4 éve beleszerettek az iPhoneba, az a könnyen kezelhető felület, a launcher. Az egyetlen hibája a gyönyörű ikonoknak, hogy ez bizony egyáltalán nem cserélhető. Mormoljunk el egy rövid imát a…..
pi3c3 2011.09.01 21:45:52
 Androidra az egyik (ha nem A) legjobb felülnézetes autós játék a Reckless Racing. A készítők most egy újabb darabbal rukkoltak elő a sorozatból, ami még nem a második rész (merthogy az is készül), hanem egy amolyan mellégág, Reckless Getaway címet kapta a keresztségben és…..
2perc vízalatti folyó Mexikóban 2011.04.21 17:08:00
pi3c3 2011.04.24 18:28:20