Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boddah

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmaim netovábbja, hogy Barbie melleket hordhassak, bár én nem annyira a nyakamban gondolnám őket jó helyen. Margaux Lange azonban a Barbie babák újrahasznosításának egy egészen egyedi formáját választotta: melleket, szájakat és egyéb testrészeket foglalt ékszerbe. Mivel itthon…..
boddah 2011.02.11 20:33:45
@sántakígyó: Bíztam benne, hogy ezt a videót rejti a linked: www.youtube.com/watch?v=mJndTWeHK-w
Appleblog Itt az átlátszó iPhone 2011.02.07 08:53:00
Amióta Gizmodón megláttam, nem tudom eldönteni, hogy ocsmány vagy cool, mindenesetre állítólag házi barkáccsal, a garancia elvesztése mellett átlátszóvá tehetjük az iPhone-unk elő- és hátlapját.A leírás szerint szétkapjuk a telefont, majd hígítóval leszedjük a festéket,…..
Hej, de faszányosan gitározik ez a csávó, nem? Zakk is jó, meg Perry is, de Slash ma nekem valahogy jobban üt, fazonra meg különösen. November 22. innentől kezdve Slash-nap a Lángolón.        ..
Nem aprózta el Paul Allen, csaknem az egész internetes bagázst beperelte szabadalomsértés miatt, szerinte az AOL, az Apple, az eBay, a Facebook, a Google, a Netflix, az Office Depot, az OfficeMax, a Staples, a Yahoo és a YouTube is olyan funkciókat használnak, amiket ő már több mint tíz…..
boddah 2010.08.29 10:56:44
Appleblog Elsején jöhet az iTV is 2010.08.26 17:55:00
A Bloomberg belső forrásokra hivatkozva azt állította, hogy az Apple következő médiaeseménye szeptember 7-én lesz, ekkor pedig minden bizonnyal az Apple TV újragondolását mutatja be Steve Jobs. Nos, az esemény hat nappal korábban lesz, jövő héten már megtudjuk, milyen az új iPod…..
boddah 2010.08.26 22:19:46
@ZZZZZ: ez abszolút önhibád és nem fika, hanem megállapítás.
apple terméket csak úgy szabad venni, h pár hete, hónapja legyen kint a piacon, szóval ne a következő ciklus előttt nem sokkal, mert akkor joggal érzed magad úgymond "átbaszva"/elavult termékkel a mancsaid között.
A közelmúlt egyik váratlan fordulata volt, amikor az Apple platformját elkezdték játékplatformként is méricskélni. Két oka lehetett ennek: egyrészt az almás cég az iPhone-on és az iPod touchon keresztül már belekóstolt ebbe a világba, ráadásul most már tényleg annyian…..
boddah 2010.08.18 21:11:37
@netfox: Buta vagy. Szeretnék egy gépen fotókat rendszerezni az iPhotoban és online játszani a World of WarCarftban. Ha pedig egy ottani ismerős kér egy képet, akkor azt elküldeni gond nélkül.
Na meg játsz te MMORPGt konzolon olyan görcsölős kontrolleren.

Nem áll jól a megjátszott lehülyézés.
Ha fizetsz nekem egy konzolt eljátszogatom rajta.
Suttyó
Az egyesült államokbeli (magyarban nem) AppStore-ban megjelent egy új kategória a Free Apps menüpont alatt, ennek a neve nagyon szimpatikus: Try Before You Buy.Rögtön felkaptam a fejem, gondolhatjátok, mi futott végig rajta: hogy az Apple lehetőséget ad a programok kipróbálására a…..
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
boddah 2010.08.05 21:39:08
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
boddah 2010.07.16 20:14:14
@breQ: Irigyellek pajtás. Nekem egy csöves, Sony Ericcson W200i telefonom van[nagyon szeretem, amire kell arra jó, iPhone drága, más nem tetszik -nem vagyok fanboy, de engem(!) meggyőzött az iPhone-
Ha asztalon nézem: max térerő. Beteszem a kis tenyerembe és ráfogok, h függőlegesben se essen ki a kezemből, akkor leesik 2-3 pálcára.
Nem, nem dobja el a jelet, de 2-3 pálcát veszít a térerőből és ez egy vastag müanyag burkolatos telefon, érted.
A mai Meleg Méltóság Menete különösen melegre sikerült (képek és videók később). Szokásához híven Gyurcsány Ferenc is megjelent felesége, valamint Szabó Zoltán és Vadai Ágnes társaságában. Most, hogy dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, nem kaptak privát…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
Az Apple hivatalos sajtóközleményt adott ki az iPhone 4 antenna-problémáira. A levél lényegét az alábbiakban lehet összefoglalni: 1. Az Apple feldolgozta a hozzá beérkező vásárlói információkat, ezek között voltak megszakadó hívásokról szóló, és a történelem legjobb…..
A Scissor Sisters autóból zenél, Ozzyn már a sok smink sem segít, a Sólstafir pinát és melleket mutogat. A Hősök saját környezetében mutogat, Eminem megmutatja a világnak, a Biorobot hamarosan befut, a Vampire Weekend meg semmilyen. Scissor Sisters - Fire With Fire Itt az új…..
boddah 2010.06.26 17:08:58
@G_P: A mondanód felével tudok csak egyet érteni. Semmi baj nincs szerintem Ozzyval, nekem pl. tetszik a lemez hangzása, h jó kis vastag, telt hangzás van végig és nincs azaz érzésem, h hiányzik pár tartomány, mint pl. a Ramones daloknál.
Az is tetszik, h nem félnek használni az effekteket stb. nincs azzal semmi baj szerintem, hogy kísérleteznek új hangzással, szóval jobb, mintha helyben toporognának. Meg amúgy is, akkor most tessék, utálja mindenki David Gilmour-t és a Pink Floydot, hiszen ők is iszonyat sokat effekteztek és kísérleteztek velük. (:

Azzal viszont nem értek egyet, h szar volna a magyar zene, főleg az alter/indie vonal. Nagyon is jó az és nem értelmetlen a dalszöveg, hanem egyszerűen meg kell ütni egy bizonyos szintű IQ-t, h be tudja fogadni az ember és most nem minősítettem senkit.
Ozzy Osbourne - Scream (Sony Music) Minden rendes rockrajongó szíve megdobban, ha Ozzy erőt vesz magán, és lebattyog a stúdióba, hogy rögzítsen valami új anyagot. Az előző, Black Rain című albumon már fellelhető volt annak a modernizációnak első szakasza, ami a Scream című most…..
boddah 2010.06.21 11:17:03
@DNA: Zacskót óhajtasz? Ne legyél már ennyire csaj, hogy kiakadsz a segg szótól, a fejem fogom. (:
Appleblog Pincér lett az iPad 2010.06.05 12:02:00
Az ausztrálok tudják, mire jó egy ilyen látványos, világító, nyomkodható izé: be kell rakni egy étterembe, és máris exkluzívabbnak tűnik a hely. Mindezeken túl az iPad éttermi használata megfelelő applikáció kifejlesztése mellett még kimondottan áldásos, telibe talált dolog…..
Újabb, játékhoz kapcsolódó erőszakos bulvárhírbe botlottunk, a sztori azonban igazolja, hogy aki játék miatt aljasul le, azzal egyébként sincs rendben valami. Hősünk ugyanis a 21 éves, virginiai Bruce Jamar Waltson, akit januárban egy haverjával együtt betörés miatt fogott el a…..
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
A lassúmetált játszó Cathedral kihozott egy duplalemezt, ami elsőre ijesztőnek hangzik, de nem az. A CocoRosie inkább fárasztó, mint szerethető. A Hole nem is zenekar, inkább csak Courtney Love szólóprodukciója. A Jaldaboath a középkori vígasságok életpillanatait keveri a…..
boddah 2010.05.25 20:06:40
comment:com Ez nem a Tv2 napja volt 2010.05.19 17:05:00
Kezdődött a Mokkában Kárász Róbert kínos önvallomásával a felesége lecserélését illetően, aztán ismét Kárász következett egy szőke kislánnyal megerősítve, aki azt sem tudta, hogy a Manchester United és a Manchester City az két különböző csapat, végül a koronát…..