Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.adak arnold

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta szó van róla, de úgy néz ki, a rémálom valósággá válik. Egy újabb izgalmas épülettel lesz kevesebb A város. A fideszes önkormányzat lebontja a még mindig korszerű, egész Európában egyedülálló minimalista alumíniumborítást a Corvin Áruházról. Szomorú. A Józsefváros.hu közölte: lebontják…..
Korábban már írtunk olyan praktikáról, amivel az ebéd utáni kellemetlen lehelet ellen küzdhetünk. A bejegyzésre válaszul "csentecsa" adott egy jó tippet, hogyan semlegesíthetjük másként a szagokat. Én ugyan elsősorban a lefőzött kávét szeretem, azonban az ő megoldása sem…..
dr.adak arnold 2016.08.31 11:06:34
@Csokis: Szilva, vagy törkölypálinka minden reggel! Hetente egyszer lefekvés elött Domesztosz szájöblítőként, és 2 deci pálinka...
Elég gyakran eszünkbe jutott már az éppen aktuális fapados járatra várva, vagy azon szorongva, milyen jó lenne egy kényelmes magánrepülő. Amire persze esélyünk sincs, de álmodozni azért lehet... Például arról az öt típusról, amit ma mutatunk be...
dr.adak arnold 2016.01.13 21:30:22
@zsa63:
- Jó, hát ez a válasz az én szarkazmusomat is feülírja!
- Eszembe jut szegény Ihász Gábor dala: Nem lehet boldogságot venni, a szegény néha boldogabb...
Örömmel jelentem, hogy a 2015. évet egy fogyasztóvédelmi kitekintéssel indítjuk. A napokban a világhálót böngészgetve felfigyeltem egy fogyasztószeres reklámra - nem volt nehéz, mert újra és újra felbukkant, félelmetes fogyási intenzitást hirdetve. Utánajárva a terméknek olyat találtam, ami…..
dr.adak arnold 2015.02.25 21:25:18
@Frytech Frytech:
Az agyak pusztítása az áldott kádár érában kezdődőtt a "marxizmus szenilizmussal" és a "diabetikus materializmussal". Napjainkban a szintén áldott média felavatott szentjei, - pl.:ATV, - vette át a métely szerepét.
Ezek, és a fogyáskényszer ellen ez a kis gyomnövény aligha rendelkezik hatóanyaggal.
Csak azért ajánlottam, mert ártatlan, mint a sok hiszékeny bárányka, aki szenilis és diabéteszes...
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..