Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiniMe (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A legjobb…..
MiniMe (törölt) 2010.08.15 13:48:22
@shitgun:

Ez tiszta, az első két rész alapján lényegében egyértelmű, hogy az lett volna a harmadik rész értelme. Még az animatrixban is céloztak rá valahogy, de ha tényleg belemerülsz a mátrix világába, akkor a nyilak egy irányba mutatnak, pont erre a végre.
Szerintem nem azért változtatták meg, mert kiderült, hanem azért, mert ha nem ilyen vége van, hanem az említett, az bár csúcs lett volna, egészen biztos, hogy a konzumfogyasztó nem bírta volna lenyelni..
Engem, mint Battlestar Galactica rajongót a hideg is kirázott a brit légierő legújabb fejlesztésének láttán: a 2011-ben gyártásra kerülő, Taranis nevű lopakodó robotrepülőgép ezen a képen kísértetiesen emlékeztet egy Cylon Raiderre. Bár, ha a következő lépés Six…..
MiniMe (törölt) 2010.07.15 20:15:04
@Gyulus1899:

Biztos? Nézőpont kérdése, az a régi raider verzió, így néz ki más szögből:

en.battlestarwiki.org/wiki/File:Bsg-raider-P.jpg

Abból a szögből, amit linkeltél, inkább a csillagkapus vadászgépekre hasonlít. Egy közös azonban van a régi és az új cylon raiderben: közük nincs a brit cucchoz.

KO.
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
MiniMe (törölt) 2010.07.04 10:28:59
@fran7:

Ebben igazad van, de tudod, a lobogó alatt álló, himnuszt éneklő és mindenkit legyőző szuperhős csak az amerikai filmekben létezik. Miért várod el, hogy egy élő ember azzá váljon, eldobva magától mindent?
Csömödér egy kis falu Zala megyében, durván 650 lakosa van. Hiller István oktatási miniszter az itteni Gárdonyi Géza Általános Iskolában nyitotta meg a 2006/2007-es tanévet 2006 szeptember 1-én, ekkor adták át a falu iskolájának új szárnyát is. A hatvan százalékban uniós,…..
MiniMe (törölt) 2010.05.20 19:32:30
@Jobbágy:

"Ez a két település a libsi elképzelés szerint halálra van ítélve"

Most arra gondolsz, hogy a kis falvak kb. mind haldoklanak? Ez nem a libsik miatt van, a fejlődés teszi. Az emberek oda járatják a gyereküket, ahol jobb, most is nagyobb városok központokként funkcionálnak, mert senki nem jár az 5 fős helyi iskolába, a nyomi tanár és a béna felszerelés mellé "tanulni". Elmúlt a feudalizmus, amikor kapálunk-kaszálunk-földmellettlakunk, XXI. század, változnak a dolgok.

Más: észrevettétek, mennyire durvasok önkormányzat van? Lemértem a térképen néhány települést, csak egy példa: adott egy kisváros, 10k fő, önkormányzattal, Körülötte, 10 kilométer átmérőjű körben további 10 falu, egyenként max. 1500 fő lakossággal, természetesen mind önkormányzattal. Kismillió falu, kismillió önkormányzat, miközben lényegében látótávolságban vannak egymástól.
A Tömegpusztító fegyverek proliferációja és a terrorizmus megakadályozása elleni amerikai kongresszusi bizottság a 2009. október 21-ei időszaki jelentését az egy évvel korábban publikált jelentéséből vett idézettel kezdi, amely így foglalja össze a fenyegetés lényegét:…..