Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalandvadasz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Víz és villany nélküli lakótelep, fűtés nélküli áruház és semmiben végződő elektromos kábelek. Építőipar a Kádár-korban...
kalandvadasz 2021.05.06 16:57:28
@5valve: Erre gondolsz? Hatalmas... www.youtube.com/watch?v=tvcOH__sA3k
Gesztes vára 1588-1589-ben pár hónapig a figyelem, egészen pontosan a Habsburg-oszmán nagypolitika középpontjába került. Sorsát nem csak az egykori történetírók, hanem az első újság, az úgynevezett Fuggerzeitungok lapjai is megörökítették, az eseményekről beszámoltak. Istvánffy Miklós történeti…..
Nem megszokott ezen a blogon, ha nem hadtörténelemről, haditechnikáról, vagy épen történelmi hadijátékról írok, szokatlan, de nem példátlan. Valamikor már írtam polgári eszközről a SS Canberra-ról cikket, de ennek azért voltak hadtörténeti vonatkozásai. Azonban mint műszaki ember lenyűgöznek a…..
Kedves Bevállalós Anyuka! Megszólítva éreztem magam, ezért válaszolok. Nem ismerem Önt, ezért én megtisztelem azzal, hogy NEM tegezem le, bár Ön a legutóbbi posztjában, melyet a teljes társadalomnak címzett, szinte kivétel nélkül mindenkit tegezve hányt le. Tette mindezt otromba stílusban, előadva…..