Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám72

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit és Ádám Kamu-Ádám :) 2010.02.02 21:13:00
Helló... :)Kamu-Ádám vagyok.Jöhet a real story... :)  Előre is, bocsi az első bejegyzésért. Egy ideje figyelem, hogy mit és hogy írogat Ádám (BigGeorge?), és tetszett. Oké, tényleg nem túl régen. Figyeltem, figyeltem,és egyszer szerettem volna megmutatni egy…..
Ádám72 2010.02.03 10:44:58
@Incifinci: Hát, lehet érte utálni, de szerintem ebben a blogban a leghasznosabb a bili kiborulása volt.

A többi is érdekes, izgalmas, jó volt, de ezaz, amiért igazán érdemes volt végig olvasni. Bár lehet, hogy csak én látom így. Ez tette többé, mint egyszerű szexsztorik sora.

Ha bevállalta, hogy megírja az egész sztorit, akkor bevállalhatná, hogy itt hagyja a tanulságot is: a nyitott kapcsolatnem feltétlenül vezet jóra.

Az interneten egyébként is mindennek nyoma marad.

Ádám olvasó voltam, de nem túl régóta, és a kommenteket nem is volt igazán időm követni. Hírcsatornán olvastam. Blogbejegyzés nem született a végéről, különben láttam volna. :)
2010.01.14. 17:25:35 Üdv mindenkinek.Ádámot tegnap kinyírtam, ez az utolsó komment a nick-ről.Folytatás biggeorge alatt, aki igazából vagyokVigyázzatok az ikrekkel.... ahogy írtam párszor. Ez az iker-fél most befejezte földi pályafutását. Már régóta küzdöttem vele (ez…..
Judit és Ádám Lesz folytatás? 2010.01.30 21:05:00
Hirtelen felindulásból törölve lett egy blog. Ez megesik néha.Magyarázattal egyenlőre nem tudok szolgálni, ahogy arra se tudok választ adni, hogy lesz-e folytatás. Most biztosan azt kérdezitek: na és mi lett Judittal?Sajnos még erre a kérdésre se tudok választ adni.…..