Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yhennoni Lensver

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blogom is mutatja, imádok különböző dolgokról, adatgyűjtés címen, képeket szedegetni, majdan elemezni azokat. Ez most sincs másképp. A mai nap, ékes példával tudok szolgálni arra, hogy bulizni menni érdemes, sőt, kötelező, mert annyi érdekes arcot láthatunk, hogy örök…..
Az a nagy büdös helyzet, hogy ismét ráleltem megannyi csudás darabra, ezért muszáj kreálnom egy következő epizódot. Egészségetekre!1. Hairy babyEz itten egy mediterrán típusú barlanglakó, Szmöre. A csomagolás arra bátorít, hogy nyugodt szívvel megborotválhatjuk a babát.…..
Az idő folyamán újabb és újabb sorozatok/filmek látnak napvilágot, de vannak olyan meghatározó, úgymond fiktív személyek, akiket sosem feledünk, és végigkísérnek életünk rögös útján. Személy szerint köszönöm a kiötlőknek, hogy olyan memorábilis karakterekkel…..
Mielőtt rátérnék a lényegre, ejtsünk pár szót a régi sex filmekről. Manapság a pornófilmeknek csak a fantázia szab határt. Itt aztán minden van, mint a búcsúban. 3 vs 2, 1 vs 12, 1 vs Lajos a ló, stbstb. Néha, ha fel akarják dobni a filmet, akkor sokszor futhatunk gagyibbnál…..
..avagy, harc a szőrzettel, nemekre bontvaPasik:   Jaj, szegények… hányszor hallottam tőlük, hogy mennyire iszonyatos feladat a napi borotválkozás. Ajjajjj… valóban megterhelő lenyisszantani a 2x2-es területről az arcszőrt.. arról nem is beszélve, hogy ha a…..
..avagy, csurgatás, nemekre bontva.Fontosnak találtam, hogy a férfitársadalommal megosszuk, hogy nekünk, nőknek, mennyivel gyötrelmesebb feladat véghez vinni ezt, az egyébként egyszerű műveletet. Ezzel is gyarapszik a dolgok azon sora, amik végett nehezebb a női…..
 Ki ne emlékezne arra a sorozatra, mely megédesítette az életünket 1978 – 1991-ig. Nincs olyan ember a Földön, aki ne tudná mi az a Dallas. Mindenki nézte akkoriban, még az UFO-k is, bár az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy ez időben nem is nagyon volt más. Ármány,…..
A divatvilágban mindig is voltak extrém darabok. Olyanok, amiket a kutyámra se adnák rá. Értem én, hogy egyediség, mert kitűnni akarás, nade ha ezek közül bármelyiket is fel kéne vegyem…hát inkább vesszek a hétköznapok szürkeségében.. örökre..1. My name is…..
Szeretek vásárolni. Ez is amolyan női genetika. Viszont órákig lófrálni utálok. De sajnos ez nálam kikerülhetetlen, mert amikor célirányosan indulok el, rohadt élet, hogy nem találok olyat, abban a kivitelben, ami nekem tetszik. Törvényszerű ez is. Múltkor is elindultam, és…..
Néha elgondolkodom, hogy milyen drogos agy szülte az ötletet 1-2 játékhoz. Hogy pattant ki elméjéből, hogy ilyet készítsen, és így nézzen ki..rejtély... A teljesség igénye nélkül mutatnék pár fántásztikus darabot.1. Baba I. Nah, hát nem is tudom melyik részével kezdjem.…..
Kenyér, ó fehér kenyér….. Akkor még roppant ízletes, amikor friss, azonban másnap, leginkább olyan, mintha gumit rágcsálnál veszettül. Csak rágod rágod a héját a végtelenségig, már úgy érzed, mintha az álkapcsodat körbefújták volna lidockainnal, de még mindig nem…..
Nos, ha már sikerült összeszednem néhány retro mesét, úgy gondoltam, hogy a sorozatokkal is eljátszom ugyanezt. Egyikbe sem fogok túlzottan elmélyedni, inkább csak felszínében említem a dolgokat, kiemelvén a lényeget.1. Szomszédok (a magyar Dallas, panelben) Kezdjük egy hazai…..
Nos, a minap láttam egy rajzfilmet, ami még megboldogult gyermekkoromban dübörgött...több sem kellett, jöttek a többi emlékek. Ezért úgy döntöttem, megpróbálok 1-2 alkotást egy csokorba szedni. 1. Kockásfülű nyúl (a perverz kukkoló)  Kérem alássan, nekem még plüss…..