Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stout804

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #66 (2015. Január) 204 percBeszélgetnek:Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Birdman (00:37:50)-Elrabolva 3-A mindenség elmélete-Aliens /A bolygó neve: Halál-Időről időre-Irány a Mississippi (A csodaszer)-Colossus: The Forbin Project-Szárazon Itt letölthető…..
Filmbarátok Podcast #63 (2014. December) 195 percBeszélgetnek: Zoly,Blacksheep, Gergő, freddyD Itt letölthető mp3-ban (195 perc)Téma: -Dumb és Dumber Kettyó (00:45:50)-Exodus: Istenek és Királyok -Időhurok -VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan -A Madagaszkár pingvinjei -Kalózok:…..
Baaad Movies Filmbarátok #57 2014.09.17 07:27:30
Benne az elmaradt Feláldozhatók 3 és Térkép a csillagokhoz élménybeszámolóval! Beszélgetnek: Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Expandables 3-Tini Nindzsa Teknőcök-A galaxis őrzői-Térkép a csillagokhoz-Törés -Alien (Nyolcadik utas: A halál)-Halálhajó A felvétel itt…..
Baaad Movies Filmbarátok #58 2014.10.03 13:28:52
Benne az elmaradt Sráckor és A védelmező élménybeszámolóval! Filmbarátok Podcast #58 (2014. Szeptember) 178 perc Beszélgetnek: Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyD Téma:-Sráckor-A védelmező-Az útvesztő-Frank-Ház az utca végén-Amadeus-Black Mirror / Fekete tükör-Vakság    ..
Először is íme a híres klasszikus horror jövőre érkező remake-jének előzetese, aztán majd kicsit nagyobb hangvételben leírom, hogy mi nekem a bajom ezzel a filmmel. Figyelem! 18+, és nem véletlenül! Már ez a másfél perc is kegyetlenül brutális, szóval csak erős gyomrúak…..
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
Íme a videó, amit már sokan vártatok egy ideje: a válaszom az első rész utáni kritikákra, és egy végső összesítés, hogy mit gondolok a filmről. Néhány dologban igazatok volt, de a végső értékelésem nem változott. Ez a film még mindig borzasztó. ..
Február 18-án a TV2 műsora olyan szinten járatta le magát, hogy attól még én is kínosan éreztem magam. A téma Christopher Nolan 2012 nyarára várt (általunk meg pláne nagyon várt) Batman-filmje, a trilógia záró darabja, a The Dark Knight Rises. Sok pletyka röppent már fel -…..
James Nguyen szerethető borzalma, a Birdemic (bővebb információ itt) hazájában egy év alatt elképesztő kultuszra tett szert, ami valahol érthető, hiszen talán a 9-es terv a világűrből óta nem volt ennyire brutálisan rossz, mégis őrülten vicces és felejthetetlen alkotás a…..
ZeromorphemX elkészítette a beígért Hellraisr-videókat. Mivel nem láttuk a filmet, nem tudjuk, egyetérsünk-e a véleményével, vagy sem, de az biztos, hogy a videók jól sikerültek. Azért azt mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a film költségvetése elképesztően alacsony volt, így…..