Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FantasyGirl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Liget Műhely Alapítvány esszépályázatot hirdet felsőoktatási szakképzésben résztvevők számára a 2014/15-ös tanévben.A pályázaton minden hazai és határon túli, nappali vagy levelező, BA, MA és PhD képzésben résztvevő egyetemista és főiskolás részt vehet, aki a…..
Sziasztok!:)Itt a második rész.:)Jó szórakozást és kellemes olvasást kívánok hozzá! Sophie   Kétségek között -          Köszöntjük Önöket Clarie Nászajándékboltjában! -          Jó napot! –köszönök egyszerre Willel, és egymásra mosolygunk. A kis…..
A görög istenek élnek és az Empire State Building tetejéről egy lifttel lehet eljutni az Olümposzra. Néha kicsit unatkoznak, együtt hálnak egy földi halandóval, nászuk gyümölcse pedig egy gyermek, aki általában nem is tud arról, hogy ki fia-borja, nem tudja, hogy anyja/apja egy…..
FantasyGirl 2010.03.11 17:48:32
Chapter One (Első fejezet)   Lefékeztem, a nagy vajszínű családi ház előtt. Kiszálltam, a kocsiból, és a csomagtartóhoz sétáltam. Kivettem belőle az ajándékokat, majd bezártam az autót. Elindultam a ház felé. Fél úton jártam, amikor a bejárati ajtó kinyílt, és Leslie…..
Supernatural-Odaát 121.rész 2009.10.06 19:16:00
Én kb. egy fél óra múlva el is aludtam. Igazából eléggé ideges voltam, szóval fogalmam sem volt, hogyan bírtam elaludni. De talán csak nem volt kedvem társalogni Sam-ékkel. Arra ébredtem, hogy nagyon világos van, mikor aztán kinyitottam a szeme, rájöttem, hogy már talán dél is…..