Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sierpe (törölt)

0 bejegyzést írt és 541 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden úgy alakul, ahogy Stephen Falk író annak idején elképzelte, alapvetően más lett volna a Modren család szereplőgárdája, mint amit megismertünk. Claire szerepére Lisa Kudrow-t szerette volna, és a kvázi családfő Jay-t sem Ed O'Neill személyesítette volna meg. Szerintem…..
Sierpe (törölt) 2011.01.13 13:43:25
@Leadfoot:
Kép alapján nehéz megítélni, de őt én tuti nem cserélném le.
B-oldal Dream Theater - Ytse Jam 2010.08.12 12:00:00
A szótár szerint a "Dream Theater - Ytse Jam" szóösszetétel = instrumentális progresszív nóta a banda első lemezéről, élőben fura hajak és ruhák, valamint egy latex birkózóruha társaságában előadva. Itt nyílt ki éppen...
Sierpe (törölt) 2010.08.12 12:30:43
Kedveljük a szép, lírai, igényes dalokat? Igényes alatt természetesen a profinak tűnő hangszerelést és keverést értjük, minél több akusztikusnak/természetesnek hangzó effekttel - mellé szinte már sírásba hajló, andalító énekkel. Természetesen lassan, az agresszív…..
Sierpe (törölt) 2010.08.11 12:15:35
@nosferato:
én Jeff Buckley - Hallelujah feldolgozásával találkoztam nem egy sorozatban :)
www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88
Az élet nem igazságos…Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy gitáros srác, akit Isten páratlan tehetséggel áldott meg. A ’80-as évek derekán, 16-17 éves korában úgy gitározott, hogy szinte mindenkit porig alázott a játékával, beleértve a kor ünnepelt sztárjait is.…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
Nakéremszépen. Hat év, megannyi kérdés, titok, rejtelem és megmagyarázhatatlan faszság után ma este az AXN is elbúcsúztatja a Lost-ot, a modernkori televíziózás egyik legmeghatározóbb sorozatát. Aki élőben, azaz az amerikai vetítéssel egyidőben követte a történteket, már…..
comment:com Búvalbélelt hétfő 2010.07.26 17:30:23
Cudar az idő odakünn, érthető, ha mindenki a tévé előtt tesped majd, mármint azok a szerencsétlenek, akik nincsenek éppen szabadságon, ez utóbbiak meg ha éppen a comment:com-ot olvasgatják a török tengerparton, akkor meg is érdemlik. A hozzám hasonlóan itthon szívóknak az m1 egy…..
Sierpe (törölt) 2010.07.26 19:57:18
@BálnaUhr:
szerintem is, nem tudom ki az aki nézi egyáltalán hajnali kettőkor
comment:com Kristen Bell: 30 2010.07.19 16:00:00
Sok boldog szülinapot neki, ennek örömére van egy ütősebb galeszünk. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/bell30/feed", "width":"490", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false,…..
Sierpe (törölt) 2010.07.19 22:37:49
  A könnyűzene az egyik legfiatalabb művészeti ág. Hogy mennyi idős pontosan, annak több értelmezését is ismerjük: a legbutább szerint annyi, mint a Beatles, a legnépszerűbb szerint a második világháború utáni évtizedben született meg, és a tévé segített rá - de akár…..
Sierpe (törölt) 2010.07.19 08:56:58
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Nádasdy Ádám évekkel ezelőtt készült Modern Talking című cikksorozatában remekül rávilágít nyelvünk kínzó kérdéseire, és kiválóan meg is válaszolja őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy…..
A Led Zeppelin dobosa, Jason Bonham elmondta, hogy csak nagyon kicsit múlt a Led Zeppelin visszatérése. Az érdekesség, hogy a reuniót Robert Plant nélkül tervezték, ráadásul ezzel a hiányos felállással egy éven keresztül dolgoztak egy új lemezen. A tervek szerint Plantet a…..
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
Sierpe (törölt) 2010.07.12 18:33:33
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/a-nemzetkozi-sajto-egyetert-megerdemelt-a-spanyol-siker-2036824/

Azt mondjuk nem tudom hol láttak lest a Hollandok, csak a gól előtti beadásra gondolhatnak amit lefülelt az egyik holland védő, így nem ért el Iniestához akkor, csak 2 passzal később. Megnéztem, a legrosszab esetben is max. egyvonal, de mivel nem ért oda a labda jelentősége sincs.
Korábban tipelgettünk, nos, most itt a hivatalos lista is, némi meglepetéssel (hamarosan lesz egy nagy cikk a dologról Index anyánkon), és papírformával. Az elpusztíthatatlan Julia-Louis Dreyfus és Toni Collette nevezését nem értem, mint ahogy azt sem, miért nem jelölték a TBBT-t a…..
Sierpe (törölt) 2010.07.09 10:35:39
@Endr00:
John Lithgow Guest Actorként van jelölve, saját kérésére. Kicsit azért fura, úgy hogy egy egész évadon keresztül szerepelt minden részben, de ő akarta így
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
Tegnap megvolt az első forduló (szavazni még ott is lehet a vb-döntő utolsó percéig), itt meg jön menten a második, mert nem akarom, hogy a népharag elemésszen. Olyan sok jó tipp jött az újabb tíz főből álló amazonadagra, hogy ihaj, ki is maradt még így is három-négy hölgy,…..
Sierpe (törölt) 2010.07.07 20:21:24
Sierpe (törölt) 2010.07.07 20:23:06
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
Sierpe (törölt) 2010.07.03 22:44:38
@sporttárs:
a segítség az az amit az argentinok kaptak, a sapnyolok ellen max. bírói tévedés volt
Sierpe (törölt) 2010.07.04 18:19:00
@Player 1: "Spanyolország 1-szer volt hátrányban, el is vesztette."
ez mondjuk Németországra is igaz :)

"Ezen a vb-n a nagy csapatoknak segítenek. Argentína 3 szabálytalan gólt szerzett, nem fújták le, Paraguay-nak tovább lehetett volna engedni, lefújták."
Már leírták többször, hogy Paraguay gólja miért volt les. Az argentin méteres les az tényleg durva, de a németek elleni angol gól is. Szerintem itt már akkora nyomás van a bírókon az előzmények miatt, hogy a kétes helyzeteket inkább beintik lesnek, nem tudom csak én láttam-e pl de a második félidőben volt egy les Torres ellen ami nem volt az, még csak nem is egyvonal volt hanem hátrébb állt mint a védő, amit meg is mutattak a szokásos vonalbehúzással, de érdekes módon Egri kussolt ennél.
Nem mondom, hogy nem igaz, hogy kicsit a nagy csapatoknak fújnak, de az inkább szabadrúgások megítélésében nyilvánul meg.
 " Ennek ellenére, a tűzijáték lemondásáért indított mozgalom akkor is csodálatos és valami egészen új, ha se pénz, se posztó nem jön ki belőle. Ha elmarad a színes rakéták kilövése a csatlakozó városokban, illetve – ha a kormány úgy dönt –…..
A kezdésig elüthetjük az időt CR kedvenc dalával.   (Art director: Vilaghalo) Kevés elkoptatottabb kifejezés létezik a mai fociban, mint az "Európa braziljai", amiben a legfárasztóbb persze, hogy jó pár éve nem is igaz. Portugália 4 évvel ezelőtt az egyenes…..
Sierpe (törölt) 2010.06.29 23:03:29
@FeroxX:
nézd meg az indexen a videót, meg is van állítva, les volt az, bár én sem bánom, hogy megadták :)
látszik, hogy a partjelző rossz helyen állt, ahol állt onnan tényleg nem les, de ha a 16-os vonalához nézed akkor kb fél méteres
Sierpe (törölt) 2010.06.29 23:07:57
@Hajrá, Fő- és Albánia!:
Szép okfejtés, kár, hogy semmi értelme
Sierpe (törölt) 2010.06.29 23:16:05
@löwen:
az a piros vonal nem tűnik nekem párhuzamosnak, persze ettől még les :)
Pár hete már jeleztük, hogy Steve Carell egy BBC-nek adott interjúban megpendítette az esetleges távozást, de innentől a dolog hivatalos: a színész ügynöke útján, majd a sajtónak adott interjúkban erősítette meg, hogy a soron következő, hetedik évad után nem kíván a…..
Sierpe (törölt) 2010.06.29 15:43:26
@TorrenteXY:
Azért Michael karaktere jóval fontosabb az Office-ban mint Steve volt a Rém rendes családban.
Lehet, hogy túlélné a sorozat, de nem biztos, hogy lenne értelme.
Idén 36. alkalommal osztották ki a science-fiction, fantasy és horrorfilmekre és tévéműsorokra szakosodott Saturn díjakat (lásd jobbra). Az idei gála filmes része az Avatarról szólt, ami meglepetésre begyűjtött tíz díjat, köztük a legjobb filmért, legjobb rendezésért és…..
Az Iron Maiden énekese minap teljesen kiborult színpadon a zenekar egyik koncertjén Washingtonban. Éppen jött volna az El Dorado című új daluk premierje, mikor Bruce Dickinson elkezdett bocsánatot kérni azoktól, akik letöltötték az ingyenes számot a honlapjukról, mivel az szerinte…..
Sierpe (törölt) 2010.06.25 18:03:44
@t0thl:
persze, hogy vannak, csak nem az Iron Maiden dalaiban :D
Nekem első perctől bejött a Fringe, szeretem az ilyen X-aktákba öltött, összeesküvéses, nyomozós sorozatokat, és imádom JJ Abrams marhaságait (a feliratok) és azt, hogy sorozataiban az erős női karakterek főszerepet kapnak. Igaz, Anna Torv Oliviája az első évadban annyira nem…..
Engerland Ez eddig híg fos 2010.06.18 21:18:12
Ha eddig lett volna bárminemű kétségünk azt illetően, hogy a Barry = Messiás egyenlet helyénvaló-e, mostanra kiderült, hogy nem, sőt, vízen járni sem igen tud. Szélsőjátékunk továbbra sincs, ugyanolyan fos futballt játszunk, mint a franciák, tologatjuk a labdát középpályán,…..
Móres: latin eredetű szó, jelentése becsület, tisztesség. Na, ezt fognak ma este tanulni a koronáról leszakadt hamburgerzabálók, amikor kifut ellenül nemzetünk 11 büszkesége. Elég volt a nagyképű beszólongatásokból, a lekicsinylő "celebtizenegy" jelzőkből, John…..