Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nenna

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jegyezd meg: a beosztott ahol tud, átbasz. Lusta, pénzéhes, csaló, hazug, tolvaj, buta - tízezer forintért az anyját is eladná, sőt, akár céget is váltana. A hátad mögött kibeszél, de igazából csak a pénz és a hatalom érdekli. A csúszómászó, negédes modor, az…..
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
Drága Szerelmem! A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok! 1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém!…..
Az olasz Marie Claire Madonna "Material Girl"-jét idézi meg Palvin Barbival. A magyar szépség haja átváltozott, és nagyon "régi madonnás" stylingot kapott. Igaz, ezek a darabok a Balenciaga, Jean Paul Gaultier és Ralp Lauren kollekcióiból kerültek ki. Jacques Olivar fotózta a…..
Nenna 2013.03.21 20:42:31
A negyedik alkotmány-módosítás a diplomáciában is nagy port kavart: Kövér Lászlót nem fogadja a bajor parlament keresztényszociális elnöke, Angela Merkel közös sajtótájékoztatóján Áder Jánossal kifejtette aggodalmát a kormány lépéseivel kapcsolatban, Erzsébet királynő…..
Bár, a Harry Potter beazonosítást sohasem fogja tudni lemosni magáról, mégis eljött az ideje, hogy Daniel Radcliffe-re férfiként és ne kisfiúként tekintsünk... Radcliffe, miután végleg letette Potter pálcáját, A fekete ruhás nő című horror filmmel örvendeztette meg a…..
Nenna 2013.02.17 20:01:04
Na hát eléggé lemaradtunk a hogyvoltokkal, de igyekszem bepótolni. Igazából túl sok említésre méltó esemény nem nagyon történt. Továbbra is zajlik Novák Laci ámokfutása a gyíkká reinkarnálódott Andrással, és már konkrétan belépőt akar szedni a vevőktől, hogy…..
Nenna 2013.02.15 19:44:46
Márciustól jön a Berlin Tag und Nacht című kvázireality, amit mondjuk a Való világ és a Barátok közt szerelemgyermekeként lehet a legegyszerűbben elképzelni :amatőr szereplők igyekeznek előre megírt élethelyzetekben természetesen viselkedni és dialógust rögtönözni. Ez…..
A Bomb-nak van egy arcmaszkja, amelyre egyre többen esküsznek. Ezért is számolunk be róla - hasznosság az elve a postnak. Főleg kamaszok kedvelik, akik pattanásokkal küzdenek, de ugye tudjuk, felnőttként is simán előjöhet a dudorosodás problematikája. Szóval. A maszk anyaga a…..
Nenna 2012.12.01 19:52:51
Pénteken este Kiskunfélegyházán felmerült a kérdés bennünk , hogy hol vacsorázzunk. Az ötlet a következő volt nézzük meg a Pub Pizzériát.  (PUB PIZZÉRIA. KOSSUTH LAJOS UTCA 8)Ami úgy kezdődik, hogy pizzéria azzal kapcsolatban szkeptikus vagyok mindig, bizonyos…..
Nenna 2012.11.21 19:34:46
A saját gyártású sorozatok, reality-k nézettsége mindig magasabb, mint egy olcsóbban beszerezhető sorozaté. Ezt  a közhelyet az esküvős reality-biznisz koronázatlan királyának számító Viasatnál is ismerik, és azt is, hogy csöccsel tulajdonképpen mindent el lehet adni,…..
hogyvolt Barátok közt - 5881-5882 2011.11.25 07:18:00
Tegnap Atikám kegyetlenül bele kente kula kapitányt a fehér plüss maciba, Oszi is odatette magát és festett egy nagy művészi értékkel rendelkező amputált lábat, Vanda pedig úgy eltűnt, mint a büdösség, feladva a leckét a csekély képességű felderítő osztagnak. Ennek a…..
Nenna 2012.09.04 21:18:38
Nesze!szer Ronaldo csaja nem nyuszi 2012.08.29 18:33:25
A La Clover arca (és teste) lett Irina Shayk! A kínai márka döntésével mi nem vitatkoznánk - az orosz lány az egyik legkeresettebb fehérnemű modell, aki ezzel a címmel meg is van elégedve. A 26 éves szépség egy korábbi interjúban azt mondta, hogy a bugyit és a melltartót sose…..
Nenna 2012.08.30 19:55:49
@kovi1970: Jó persze bejátszik a PS de azért az alapanyag nem rossz:D Amúgy sztem ő pont nem a deszka alkat.. de ízlések és pofonok:)
A „Sculptures by the Sea” (Szobrok az óceánnál) az egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri szoborkiállítás a világon, amely 2 km hosszan terül el Sydney Bondi és Tamarama nevű strandjai között. Simon McGrath - KI hagyta nyitva a csapot? (Who left the tap running?)   Tomas Misura…..
Nenna 2012.08.24 20:34:54
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
A Blikk mindig is tudta mi kell a népnek: csöcs, botrány és kiskutya! Az elsőt szokás szerint a címlapon találjuk néhány idióta kínrím társaságában, bentebb viszont igazi, szívszaggató celebdráma bontakozott ki régi barátsággal, nagy csalódással és egy kutyussal: a hazai…..
Nenna 2012.08.13 21:26:52
Köszönjük szépen, hogy egy jó kétszázan játszottatok gyorsan a JLO Gillette ProSkin Venus nyereményjátékunkon. Akkor ismertetjük a nyerteseket: - Somlai Dudi Júlia - Szépvölgyi Katalin - Uhlaczky Erzsébet Kérjük, írjatok ide és kitaláljuk, kihez hogy jut el a szőrtelenítő…..
Nenna 2012.08.09 19:35:54
A Londonban győzedelmeskedő olimpikonjaink mellett, most az egyik legsikeresebb magyar modellünkre, Palvin Barbarára is büszkék vaqgyunk, aki a brit Harper's Bazaar szeptemberi számában képviseli a szépséganyagot. Az első őszi lapszámban a szezon sminktrendjeit mutatja be a L'Oréal…..
Nenna 2012.08.08 21:30:11
Eddig borzasztó tapasztalásaink voltak a borotvákkal, ez a mai coming outunk, nem más. És akkor kaptunk kipróbálásra némi JLO ProSkin szettet. Mondtuk utána: hűűűű... És most mesélünk is róla, sőt meg is nyerhetitek a három szettecskét, mert ez nekünk nagyon bejött! Gillette…..
Határátkelő Mindennapi Anglia 2012.07.23 06:59:00
Milyen típusú szállást keressünk Angliában? Mire figyeljünk a közlekedésnél? Mi a helyzet a tévével, internettel, telefonnal? És a közbiztonsággal? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor jó helyen jársz, hiszen (bár bevallottan csak egy általános kép felvázolására…..
Nenna 2012.07.28 19:00:33
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
Igen egyedire sikerült a Heineken új reklámja, amely a világunk néhány különleges másodpercét mutatja be.Mi történik, ha egy apró katica bekerül a gyárba, a sörök közé? Természetesen meg kell menteni! Ez azonban a gyár ideiglenes leállítását követeli meg, sör nélkül…..
A Knorr új zacskós levesének, a "Zöldségözön"-nek a reklámjára elsőre talán nem is jut eszünkbe más, csak a zöldségözön szó.Remek képi világ, gyönyörű, élénk színek, szép táj, ínycsiklandozó gyümölcsök.Ha más nem is, ez megragadja a nézőket.A reklám…..
Nenna 2010.01.30 18:18:37
A T-Home TV reklámjának főszereplője egy igazi studiót csinál a nappaliból. Fények, megafon, egy TV előfizetés és máris indulhat a forgatás.Ahogyan a korábbi reklám (Apa, kezdődik!) ez is remekül a tudtunkra adja mit is reklámoz. Ez egy nagyon jó dolog. A régi reklám inkább…..
Nenna 2010.01.30 18:17:52