Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasn79

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudom tudom :) nem Ferrari mert Fiat a gyártó! De nézzük meg más szemszögből miért lett a barchetta "barchetta" és miért nem Fiat 183? Mit is jelent a barchetta? Olaszul csónakocskát jelent de az elnevezés nem innen ered! A "barchetta" másik jelentése ami inkább köthető az autóiparhoz mintsem a…..
Azt már kitárgyaltuk, hogy milyen az, ha egy gymkhamás ralizásra adja a fejét. Ken Block, aki a műfaj (sportág?, szakág?) egyik nagykövete, a raliban nem sok vizet zavar. Cserébe legalább elvállalja a legnagyobb ugratókat, vagy éppen rommá töri a Fiesta RS WRC-t. Nem sajnálom tőle,…..
BMW 635i túrakocsi Agyam hibaüzenetek dobál, a memóriám sivítva keresi az adatokat, ahogy pörög bennem a biovinyó, hogy felidézze, amit látott. Kemény volt, pedig nem is a múzeumban, az űrhajóra hasonlító szentélyben voltam, csak egy kis oldalági, félhivatalos tárlaton. …..
 ..
rasn79 2011.06.29 15:43:45
  - a mikrofonnál Fekete Kálmán, igen az a Fekete Kálmán, és a poszt végén vargagixxxer új, egy órás videója -… hogy miről beszélek?Nos, a 40 éves Zsiguli-érzésről…Megfigyeltétek-e már magatokon, hogy a rali szó hallatán általában az első…..
  Nem hittem a szememnek, amikor megnyitottam a linket. Starsky és Hutch 74-es Ford Torinója, a David Hasselhoff vigyorgó arcával elhíresült Pontiac Trans-Am, minden idők talán legszebb Aston Martinja – James Bond DB5-öse, Marty McFly DeLoreanje, és mindez egy kupacban?…..
rasn79 2011.02.15 01:08:35
ha jól látom, az autók zömét a Barris custom építette! www.barris.com/
van még pár autó, amit nem szerzett bé a szájdoki: Ecto-1, Kobra 50-es Mercury-ja, Christine meg rengeteg más! (fáradt vok agyalni ezen:P)
amit említettetek, hogy Mad Max interceptora csak villanyimitáció-kompresszoros volt az igaz az első részre, sőt még az oldalkipuffogó is csak dísz volt! a másodikban viszont már eredeti volt szinte minden, bár kicsit lepusztították direkt... eltűnt a spoilere, a hátulja is kicsit megnyirbálódott! a gyűjtő egy roncstelepen lelt rá, és megvette olcsón. ezután átalakította olyanra, amilyen nem volt a filmben! de kéne!
volt a 2.dik részben egy bizonyos ford landau is! dupla hátsókerekekkel! szép volt!:)
emléxik valaki még a Rettegés autója c. filmre? na az volt a verda a javából, megette volna a gyagyás piros Christine-t, ami nyomta a gagyi zenéjét:):):)!
www.youtube.com/watch?v=TFWea3Eu97E
heggesztett diffi, big block, és a volánnál a SÁTÁN:)!!!
a szágldó bosszú c. filmben egy Dodge volt a főszereplőautó, még a Chryler jel is látszik néha:)! Baromi drágán készült Chosworth versenymotorral...
és itt egy igazi széphangú üldözés: www.youtube.com/watch?v=cjYE-CTMcv8
ezt a lapot meg minden autóbuzinak ajánlom, nekem törzshelyem: www.imcdb.org/movies.php
(többé-kevésbé pontos)
a kitt meg autómata váltós volt mindig, de többféle kulisszával, és mindig ilyen váltógombbal!
rasn79 2011.02.15 23:43:37
@Dennis01: sorry, nem akartalak megbántani, meg Elvis bátyót sem, de a Rettegés autója akkor is megette volna :):):)
nincs valakinek tippje, honnan tudnám megszerezni azt a '77-es filmet?
Na jó, kaptok ma is egy posztot, ha már így nagyjából kihevertem a tegnap esti bulit. Zoltán teljesen pofátlan dolgot művelt a múlt hétvégén: zöld lámpánál szeretett volna átkelni az út másik oldalára, ráadásul zebrán. Nem is csoda, hogy egy autósnak ez nem tetszett, ezért…..
Robbant az adrenalinbomba Jánosban pénteken, amikor egy - minden bizonnyal alkoholtól - bátor ember nekiállt őt és sógorát ütni-verni, egy nappal a gipszlevételt követően. A mai sztoriban lesz minden, telefonos segítség, megfélemlítés, verekedés, rendőrség, ami kell! A tegnapi…..