Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben1

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a játék, talán kevésbé ismert. Legtöbbek inkább a SAMP-t ismerik mint san andreas multiplayer-t. Ez viszont, szerintem sokkal élvezetesebb és jobb lehetőségeket nyújt társánál.   Roleplay módról röviden   A legnagyobb szerver, ami jelenleg fut, 4096 férőhelyes és…..
Ez egy saját készítésű videó!   ..
 Lehet, hogy többé nem kell előfizetni az RSS-Hírcsatorna minialkalmazásért? Igen meg is valósult! Egyik nap néztem meg ezt a minialkalmazást és kiadta a híreket!      ..
"A Windows 7 képes XP termelékenységű programokat futtatni."Nos, ez csak 90%-ban igaz mert, már találkoztam jó párszor olyan programokkal, amelyek XP-n futnak, de a Windows 7 kompatibilitási módban NEM.Amúgy, pedig tökéletes és sokoldalú a Windows 7 kompatibilitási mód...
A Windows 7-be alapból adnak Windows Defendert (defender: vírusírtó, kémprogramkereső).Ettől függetlenül nem árt feltenni mellé vírusírtót is, de kémprogramírtót NEM kell feltenni!De azért hozzáteszem ,hogy a Windows Defender egyedül is megvédi a gépet. Ez a plusz vírusírtós…..
A Winows 7 a legújabb operációs rendszer amit a Microsoft gyártott. Rengeteg új funkszióval rendelkezik.A Windows 7 könnyen használható, gyors és élvezetes. Jobb módszerekkel keresheted meg és kezelheted a fájlokat, például a Jump List menükkel és a továbbfejlesztett tálca…..
Üdvözöllek az oldalamon melyen rengeteg dologról szót ejtek!..