Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefucz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Stefucz 2010.01.30 17:34:07
@Alvin66: Nem nehéz átlátni hidd el. Csak tudod az a baj, hogy ha nem láttad a további évadokat, akkor lehet, hogy a végső magyarázat is éppoly katyvasz lehet számodra, mint az első egynéhány évad a többi megtekintése nélkül.
Mondjuk még mi is csak azon az állásponton vagyunk, hogy reméljük, hogy lesz egy kielégítő magyarázat... de szerintem ha tényleg kíváncsi vagy, akkor szerintem a legjobb megoldás, ha több türelmet ültetsz a kíváncsiságba, és ha belefér az idődbe, akkor bepótolod a lemaradást, és megnézed a végét. Mert biza - véleményem szerint - nem lehetetlen "rendesen" lezárni ezt a sorozatot. Ha lehetetlen lenne, akkor nem tennék meg... pedig meg fogják. :D