Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tüskevar

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Íme a Tüskevár hangjáték 4. része.   X-zbit bajusszal. Tüskevár 4. rész by tuskevar2..
 Sokáig nem voltunk aktívak, cserébe a negyedik rész, dupla lesz, óriási adag muzikalitással! Addigis íme némi bakiparádé az előző részek készítéséből: ..
íme:   Tuskevar harmadikresz by tuskevar..
Hatalmas újság: jön a tüskevár hangjáték harmadik része! Kihagyhatatlan! Ez a rész a félelem és reszketés jegyében telik, amit a rész végén Kengyel jó bőr csaja old fel azzal, hogy Tutajos és Bütyök nem hiszik el hogy ilyen jó suna matematikát tanít. AKi esetleg kihagyta…..
tüskevar 2010.04.17 17:02:27
ide csak egy kis késéssel került fel, de nem baj. ha valaki eddig nem tette volna,az hallgassa ezerrel:     Tüskevár második rész by tuskevar..
Hamarosan jelentkezünk a második résszel! Pontosan 2010 Márciusának 21. napján,mégpedig 18:00-kor Klikkaképre ha nemhiszitek!             ..
Sok kemény munka, rengeteg vidám pillanat és több napnyi számítógép előtt ülés és felfoghatatlan menyiségű audiófile készítése után íme készen van az első rész:   Tuskevar-elso resz by tuskevar..
Valentin napi ajándékként minden kedves rajongót, megörvendeztetünk az első rész izgalmaival! A Tüskevárral bearanyozhatod a valentin napotokat. Töltsetek el közösen egy különleges estét kedveseddel. Egy pohár finom roséval a kandalló előtt, csak a Párod, Te, Kengyel, Tutajos,…..
egy kis betekintésö..