Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honapos retek

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
13 ezer külföldön élő körében végez minden évben kutatást az Internations. Azt mérik, hogy a válaszadók mennyire érzik jól magukat a lakhelyük szerinti országban. Az elmúlt években így alakult az amerikaiak és a britek helyezése, nagyon nem lennénk a helyükben: Forrás: Bloomberg..
Még 9 nap van hátra Donald Trump beiktatásáig, de újabb és újabb botrányok zavarják meg a békés átadás-átvételt. A jelek szerint Oroszország komolyabban avatkozott be az amerikai elnökválasztásba, mint idáig gondoltuk.  ..
Megértem, hogy Moszkva fél, hiszen tudja, mit akarunk: demokratikus és sikeres Ukrajnát – mondta Radosław Sikorski lengyel külügyminiszter Budapesten hétfőn, a Danube Institute konzervatív-liberális elemzőintézet nyitóestjén, amelyen többek között Martonyi János…..
A 2017-es kormányzóválasztásról szóló pekingi reformtervezet lavinaként indította el a demokratikus jogaikért harcoló hongkongiak egyre erősödő ellenállását. A szeptember 22-én kezdődött megmozdulás, október elejére több tízezres tömegtüntetéssé nőtte ki magát.…..
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
honapos retek 2014.02.20 20:08:30
@Szúnyog: egyszerüen az elözö kormány hölgy feje aki most börtönben ül több milliardos vagyonra tett szert 6 év allat. Ha a Janukovics klán megy majd jön az ö nyugatbarát klánja. Szegény ukranok cseberböl vederbe esnek. Ha meg megis europai unios tagok lesznek abba belerokkanat az egész EU.
honapos retek 2014.02.20 20:10:28
@Makkasz: de igen, csak szegény nem tudja
honapos retek 2014.02.20 20:12:37
@Makkasz: de igen, csak szegény nem tudja
Nyúljunk forró témához. A legforróbbhoz. Kényelmesebb lenne persze hallgatni, tudván, hogy egy ilyen témában balról meg jobbról is súlyozni, centizni, méricskélni, mondatonként, szavanként elemezni szokták az egyszeri véleménynyilvánítót, de mit lehet tenni. Beszélni, írni,…..
honapos retek 2014.02.08 23:41:01
@tesz-vesz: Horthy akkor állitotta le a zsidok deportálását, amikor a szövetségesek jelezték különben ra´teszik a háborus föbünösök listájára. Hothy-t a háboru utolso éveiben semmi sem érdekelte csak a családja és a saját életének mente´se. Amikor a németek fenyegették akkor hozzájárult a megszálláshoz, majd a magyar hatoságok szállitották pénzért a németeknek a zsidókat,aztán amikor jött az emlitett fenyegte´s a szövetségesektöl ami ügye minimum életogytiglant jelent gyorsan leállitatja a zsidók deportálását. Ez neked egy államférfi?
honapos retek 2014.02.09 00:42:28
@Hazafi 1488: Németországból és nem kapok pénzt a zsidóktól, te meg jobban tennéd ha érvelnél mert még azt hiszem hogy magadat gyözködöd
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
honapos retek 2014.01.20 21:14:23
@­regress: Orbán az egyetemen agit prop titkár volt, de nem ez a lényeg közben már a vallását is felcserélte, söt elötte harcos ateista volt , szoval nagyon rugalmas egyéniség
A Méltányosság Politikaelemző Központ Véleményárfolyam projektje 2013 februárjában indult el, a hazai politikai szereplők internetes megítélését kutatva. Az azóta eltelt tíz hónap eredményeit összegezve megállapíthatóak bizonyos tendenciák. Ezeket vázoljuk fel röviden a…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
honapos retek 2014.01.16 20:54:35
@shinny bayaar: Ez egy emeletes baromság amit irsz egyébként ,komcsiknak nagyon intenziv és egÉszeséges nemi életük volt, sokszor cseréltek partnert, kommunista pedofilrol nem tud a történelem, szoval én irigylem öket mert ha a szex jo akkor minden jo. akinek nincs rendben a szekszuális élete anak nincs rendben a lelke sem.
Azért kezdtem el politikával foglalkozni, mert úgy éreztem rossz irányban mennek a dolgok és nekem is tennem kell valamit. Bár a rendszerváltás óta regnáló kormányok rengeteg hibát és bűnt követtek el, az Orbán kormánynak sikerült az eddigi teljesítményt is…..
honapos retek 2014.01.13 19:39:55
@Trackers:mert aki a fideszre egy rossz szot szol másnap rászáll mindenki örülhet ha nem kerül biroság elé, ezért mindenki ugy beszél ahogy az orbán elvárja töle
A Keleti Nyitás politikája (korábban erről itt írtunk) Magyarország válasza mindarra a világpolitikában, világgazdaságban lezajló folyamatra, amelyet a nemzetközi közösség egyre világosabban tapasztalhat. A doktrína nem egy bizonyos országgal történő kapcsolatfelvételt céloz…..
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja?…..
Orbán kiállt és elítélte a trafikmutyi forrás elosztási módszerét. Számos módszerrel nekiálltak eltagadni, hogy mi folyik itt. A letagadás, a módszer istenítése, az egész rákenése az MSZP-re és most pedig átállnak a fejcsóválók táborába. 15 évvel ezelőtt elkezdték ezt…..
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
Ahogy azt várni lehetett, az LMP kettéoszlott a hétvégi kongresszusukon. Túl nagyok voltak a törésvonalak a párton belül, így nem is maradt más megoldás talán. A párt szakadár szárnya hisz abban, hogy majd az Együtt 2014-en belül úgy tudják alakítani az erővonalakat, hogy az…..
Horthy Miklósról zeng a sok visszaemlékezés, pro- és kontra a II. Magyar Hadsereg katasztrófája nyomán. Megint nem találjuk a léptéket és a fogást. 70 év elteltével sem megy nekünk semmiféle visszaemlékezés, egyszerűen képtelenek vagyunk abban a mélységben és azon a szinten…..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..