Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kadmon_

9 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Antológia művekből jó pár akad az anime piacon, s habár legtöbbjük egész jó, sajnos egyikük sem sikerült a "szimplán jó" kategórián túljutni. A mai napon viszont egy olyan "antológia" filmről írok nektek, mely szerintem messze az egyik legjobb. Ma az 1987-es Robot Carnival antológia…..
Horror-Mirror Mirror helyett... 2015.10.25 12:43:36
Hosszabb szünet után rá kellett eszmélnem, hogy hiányzik az írás. Azonban feltámasztani nem akartam a holtat és nem kívántam ismételten a saját csapdáimba esni. Így elkezdtem máshol publikálni. Ez az oldal pedig a MOVIEADDICTS Ahol végre nem csak horrorról, hanem szinte akármilyen (főleg premier)…..
Kadmon_ 2020.05.05 00:45:13
Tényleg nem szándékos, de valahogy mindig sikerül nézhetetlen filmekbe bukkannom. A "friss" jelző pedig arra utal, hogy a legtöbbjük nem olyan rég készült, még a "legöregebb" is 2004-es. Most kivételesen legyen valami koncepció is, és haladjunk időrendben visszafelé. 1. Az…..
Néha belefér egy kis "Én" reggel, ilyenkor szépen kényelmesen megcsinálom magamnak azt, amit én szeretnék reggelizni. Függetlenül attól, hogy mit enne a család. Ez most egy ilyen volt és nagyon kellett. A tojás bhurji tényleg tök egyszerű, gyorsan megvan. Inkább az volt az idő, hogy a naanokat…..
Kadmon_ 2020.05.02 14:49:37
Augusztus 22-én hivatalosan is elstartolt a Mantic Games nagy sereges fantasy rendszerének, a Kings of War-nak 2. kiadása! Az új kiadás megjelenését a közelmúltban elég erősen megnövekedett várakozás előzte meg. Ennek az volt az oka, hogy a fejlesztés közben a 'nagy testvér"…..
A Mantic Games ezen a héten minden nap több blog bejegyzéssel leplez le valamit a készülő projektjeikről! Tegnap a KOW világában játszódó "dungeon crawler" társasjátékukról tudhattunk meg többet, ma pedig a Kings of War a soros! Idén jön a nagy sereges, 28mm-es fantasy wargame,…..
Túl vagyok pár meccsen a KoW redszerben a Kingdoms of Men sereglistámmal, és ideje megnéznem mit tanultam ez idő alatt az egységekről, és a rendszerről. A seregemmel összességében elégedett vagyok. Gyűrűk Ura játékból átmentett figuráim megállják a helyüket megjelenés szempontjából, bár talpalásuk…..
Őszintén szólva kedvelem a befutott, kipróbált játékokat. Illetve úgy is fogalmazhatunk, hogy utálok lyukra futni, ha társasjátékokról van szó. Ha toplistát kéne írnom arról, hogy mik tudnak felidegesíteni igazán, akkor a rosszul szerkesztett játékok előkelő helyet…..
Az emberi civilizáció valahogy mindig is remekelt abban, hogy ártson magának. Ami azt illeti, gyakorlatilag nem volt kérdés, hogy kipusztítja-e saját magát, csak azt nem lehetett megjósolni, hogy mikor. Ott, ahol régen több millió hektoliter víz állt és vitorlásokkal szelték a habokat a tengerészek,…..
A gyártók által kínált makettek összerakva és lefestve nem mindig adják vissza azt a hatást a makettezőnek,mint amit vár az általa elkészített kittől.Olykor nem egy igazi harci szörnyeteget,hanem egy műanyag játék kinézetét adja vissza a precízen összerakott makett.Itt…..
Úgy gondoltam, hogy az idei évad első bejegyzésében virtuális osztálykirándulásra viszlek titeket, a hobbi alapanyagok „megapoliszába”Pentart City-be. A tavalyi évben nagyon sok új és érdekes matéria került forgalomba, amelyeket egy kicsit közelebbről is bemutatok nektek, az idei év eddig megjelent…..
Lakbear Pentart lista, 2. rész 2015.10.18 17:21:57
  A termék lista 1. részét itt tekintheted meg.   Szerelmem a bitumenes paszta.   Bitumenes paszta: Prímán lehet vele antikolni bármilyen festett felületet. Száradás után fényesíthető egy ronggyal. Rengetegszer használtam már. Viasz paszták, rengeteg színben!…..
Lakbear Pentart lista, 1. rész 2015.10.18 17:21:54
  Sokan írtatok nekem, hogy az általam használt Pentart alapanyagokat nem ismeritek fel minden esetben, ha keresgéltek a hobby boltokban. Vagy azért mert a nagybetűs elnevezések sokszor angolul vannak, vagy azért mert én automatikusan a magyar nevüket használom. Most ezt problémát…..
Tavalyelőtt ennek a rendezvénynek egy beszámolója volt az, ami megmutatta nekem ezt a hobbit. Azt, hogy ez nem furcsa tinigyerekek elfoglaltsága, hanem bizony egy nagy szakértelmet, odafigyelést, precizitást és kitartást igénylő hobbi, ahol azért a kreativitás és a kézügyesség sem hátrány…..
Miután Ondohert az Alkinosozoriaknaz elpusztulása utáni csaták következményeként várbörtönre és halálra ítélték, Osogolth körül megsűrűsödtek a viharfelhők. A törpök a várostól északra eső területeket kvázi irányításuk alá vonták, a város újjáépítése és újranépesítése lassabban haladt a…..
A tegnapi poszt folytatása következik.  A goblinok és trollok hatalmas lármával érkeztek meg az ork táborba az éjszaka közepén. A hatalmas zöldbőrű fenevadak vérfagyasztó bődülésekkel adták az embersereg tudtára éhségüket. Jelentős erősítés érkezett, majdnem a duplájára duzzadt így az ádáz nomád…..
Egy jelentős számú élőholt sereg bújt elő az éjszakából és vetette magát az orkokra. Aki nem volt elég gyors a meneküléshez, azt széttépték, majd ahogy jöttek úgy távoztak. Az embereket ezúttal nem támadták meg a csontvázharcosok, bár a vérfarkasok üvöltéséből mindenki erre számított. . A pár órával…..
A Kelet-Magyarországi Csapatverseny 8. – nyolcadik! – versenyét rendezték meg a hétvégén, Miskolcon. Az előző versenyen Füzesabonyban játszottam is, a lenti sereggel értem el ötödik helyezést nyolc csapatból társaimmal. Arról sajnos időhiány miatt nem készült poszt, pedig abszolút megérdemelte…..
Az idei év nagy meglepetéseként érkezett meg a magyar társasjáték piacra a Beugró társasjáték. A játék alapjául szolgáló tévés improvizációs műsort azthiszem nem kell senkinek bemutatnom, vagy ha mégis, akkor röviden úgy lehet összefoglalni, hogy négy nagyszerű, magyar…..
Elérkeztünk ténylegesen az utolsó Star Wars creature játékokról szóló cikkemhez. Mára már tényleg csak olyan lények maradtak, amelyekből vagy nagyon kevés játékot készítettek  vagy semennyit. Mondhatjuk úgy is, hogy ezeket már kb. a vödör aljáról kellett összekaparni, de ugyanakkor mivel ezek között…..
A mai adásban két creature pack-ot fogok közelebbről szemügyre venni. A Rahtar + Bala Tik és a Wampa + Luke Skywalker in Hoth Outfit csomagokat. A csomagolás alapján mindkettő a Last Jedi sorozatba tartozik, de a Wampa már a Solo idején jelent meg és Force Link 2.0-s chip van benne.  Kapcsolódó…..
Sajnálattal értesítek minden hobbitársat arról, hogy a parlament a következő ülésnapján tárgyalja, majd valószínűleg el is fogadja azt a törvénytervezetet, amely szerint a makettezés minden vállfaja vállalkozási keretekhez kötött lesz, illetve a makettezőknek a hobbijuk irányvonalához mért…..
VegaLife HA AZ EPE BAJBAN VAN... 2012.04.04 11:00:00
"Kettős a fájdalom, ha rejtjük kínjainkat." (Corneille, Pierre francia drámaíró) Ahogy valamivel korábban már jeleztem, a TF-n tovább folytatódnak az előadások az egészséges életmóddal kapcsolatban. A képen a nagy piros máj alatt helyezkedik el a zöldes színű…..
Sok szerencsét!..
Kadmon_ 2010.05.18 19:22:42
@vami91: A probléma, hogy azzal nem a teljes objektum válik hiperhivatkozássá, csak a benne lévő szöveg. Legalább is az én PPointomban ez így működik. Lehet, hogy van olyan verzió, amiben megy az általad felvázolt lehetőség is.
Kadmon_ 2010.05.18 21:41:28
@vami91: Engem meggyőztél :)
@Wish: Az élet ilyen kegyetlen. Ezért érdemes elolvasni az előző évek javítókulcsait, mert az alapján már látod, hogy min lehet elcsúszni. Pl. annál a feladatnál külön leírhatták volna, hogy csak valamilyen függvényt fogadnak el, és máris érthetőbb lett volna.
Kadmon_ 2010.05.18 22:52:37
@Wish: Lehet, csak nem érdemes. Először is, egyelőre még nem lehetsz benne biztos, hogy nem kapsz pontot. Majd kiderül, amikor megkapod a pontjaidat. Ha kötözködsz, csak felbosszantod a javítótanárt.