Regisztráció Blogot indítok
Adatok
countryhiker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MKB Euroleasing vajon mi alapján adja ki a telefonos ügyintézőinek a munkát, ha a Gorkij74-et hívó, kissé nyers modorú hölgy nem is tudja, hogy ő most melyik havi részletet szeretné behajtani éppen. Nem mintha stresszelné magát rajta, mert neki mindegy, a lényeg úgyis az, hogy…..
Csak egy gyors gondolat: milyen dolog az, hogy 2008 derekán van egy cég, ahol egy egyhetes internetkártya 10.000 forintba kerül (24 óra 3840ft)? És milyen négycsillagos budapesti szálloda az olyan, ahol annyira szarrágóak, hogy nem bírnak a kedves vendégeknek ingyenes wi-fit…..
Miközben a Homár az ügyfélszolgálattal telefonálgatott, kedvenc tömegközlekedésblogunk, a Megint Állunk Vazze le is zsírozta hétvégére a retekkommandót. Immáron tehát a MÁV áldásával láthatnak neki egy négykocsis mocsokvonat kitakarításához:Aki jönne az kérem jelezze…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
Sok dolgot rossz ilyen melegben csinálni, de az egyik legszörnyűbb – még annál is kiborítóbb, mint végighallgatni egy kormányülés utáni sajtótájékoztatót– autóval eltévedni. Nézzék végig a dailycognition összeállítását a vasárnapi sofőrök rémálmairól! A…..
A Freemail óta a legviccesebb általános szerződési feltételeket találta "J" a diákokra specializálódott fapados autóSuzukikölcsönző 4student oldalán. A szöveg szerint a bérlő beleegyezik, hogy amennyiben nincs hangulata visszaadni az autót a Swiftet, bérbeadó derékon…..
Az megvolt, hogy "az APEH-tól kikerült egy algoritmus, amely az adóazonosítóból legenerálja a születési dátumot. Az A1 mezőbe írd be az adóazonosítót, A2-be pedig ezt az algoritmust VALUE(MID(A1;2;5)-12051) mire alul megjelenik a születési dátum (amennyiben a születési…..
Eddig az volt a véleményem, hogy a Sony Ericsson J220i egy igazán szar telefon, amiből még egy számot is kínszenvedés előcsalogatni, de most kicsit megenyhültem. Szentendrén voltunk focitornán, és a gyerekek autóba pakolása közben a készüléket feltettem a kocsi tetejére, oszt ott…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..