Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vultus

72 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent testvér oldalunk, a   Viccesviccek  , mely sok új, kategóriákra bontott poénnal, és vicces képekkel várja a nevetni vágyókat! Jó szórakozát  ..
2. BOMIT - 2011. április 08-10.1. helyezés Miért éppen Alaszka? 248 pont- Czúcz Judit- Czúcz Bálint- Somay László2. helyezés Civilizált nomádok 206 pont- Kovács Zsolt- Ferenc Schefcsik- Ureczky Bálint3. helyezés Suhanó Tevenyál 199 pont- Balog Anna- Gottschling Gyula- Szalay…..
Mint már a tavalyi cikkemben írtam lelkes túlélőtúra rajongó vagyok. Az idei évben is megrendezésre kerül a Bozótmívesek által szervezett túlélőtúra a Bakonyban. Az idei évben a tavalyi hat csapat helyett 30 csapat nevezett. Véleményem szerint az idei könnyebben teljesíthető…..
A piacon egy kislány először lát málnát: - Oh, anyu, nézd csak! Libabőrös lett a cseresznye!   Amikor a taxi átrobog a piroson, az utas felszisszen: - Ugyan – mondja a sofőr -, a bátyám minden piroson áthajt! Aztán a következő zöld lámpánál megáll: - Most meg…..
Dávid egy utálatos, trágár beszédű papagájt kap a barátaitól a születésnapjára. Halk zeneszó mellett és nagy türelemmel megpróbálja jó modorra szoktatni a madarat, de az rendületlenül csipked és káromkodik. Végül Dávid már nem bírja tovább, és berakja a pimasz jószágot…..
A falusi plébánia kertjében valaki folyton megdézsmálja az almafát. A tisztelendő úr elveszti türelmét és kiírja egy nagy táblára: "Isten szeme mindent lát" Néhány nap múlva valaki aláírja: "Lehet, hogy Isten szeme mindent lát, de türelmes és nem rohan…..
- Jó napot asszonyom… A zongorahangoló vagyok! - És? Ki hívta magát? - A szomszédok!   Londoni élményeit meséli a skót a barátainak: - Ezek az angolok mind őrültek. Képzeljétek, hajnali háromkor beront egy angol a szállodai szobámba, üvöltözik és csapkod a…..
Vizsgáztató: - Önnek inkább a lottóval kellene próbálkoznia. - ??? - 90 kérdésből éppen ötöt talált el.     Az első osztályban rajzórán a gyerekek virágokat rajzolnak. Van, aki gyönyörű orgonákat, egy másik gyerek egy csokor tulipánt, egyedül Pistikének üres…..
Iskolában: - Pistike, ki volt I. András apja? - Nulladik András.     Egy nő autóvezetést tanul, de annyira ideges, hogy minden szembejövő járműnél pánikba esik és félrekapja a kormányt. Az oktató nyugtatgatja, de hiába. Így megy ez heteken át. Aztán egyszer csak,…..
- Mama! – lép be egy este a kis Marci anyja szobájába. – Emlékszel, ha az ebédlőben játszottunk, mennyire aggódtál azért a kristályvázáért? - Igen, emlékszem. - Hát akkor már ne aggódj.     A fiatal tanítónő a matematika fortélyaira igyekszik…..
Kocsmában az egyik fickó a másiknak: - Tegnap megtettem az első lépést a válás felé. - Ügyvédet fogadtál? - Nem, megnősültem...Korosodó úriember üldögél este otthon a foteljában és így gondolkodik: - Most menjek el a városba és nézegessem azokat, akiket sohasem dughatok meg,…..
Két rendőr beszélget: - Hallom, a feleséged nemrég kapott jogosítványt. Hogy megy neki a vezetés? - Hát olyan sakkosan. - Az meg mit jelent? - Hol egy gyalogot, hol egy futót üt el. Megállítja a rendőr az autóst. - Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca. - Rendben…..
Ez most nem vicc, idén is lesz érettségi, és ajánlanám figyelmetekbe a következő oldalt, ahol kiszámíthatjátok hány pontotok lesz a felvételin! Érettségi - Felvételi pontszámító kalkulátor..
Ez most nem vicc, idén is lesz érettségi, és ajánlanám figyelmetekbe a következő oldalt, ahol kiszámíthatjárok hány pontotok lesz a felvételin!Érettségi - Felvételi pontszámító kalkulátor..
Nem tudom megállni, hogy ne fejtsem ki a véleményemet a magyar gettó szájhőseiről, a kemény és hányatott sorsú srácokról akiket az utca (egyeseket az "utsza") nevelt. Lehet, hogy én élek rossz országban, de még pest legveszélyesebbnek titulált helyein sem találkoztam a…..
Vessünk egy pillantást erre a gyöngyszemre! Vajon egyetértünk a hallottakkal? Tényleg befolyásolja a mai fiatalok testi és lelki fejlődését ez a csúnya arcú, ámde kihívó ruhákat viselő hölgyemény? Mindenki döntse el alejandro! Szerény véleményem szerint a triviális…..
száz szeme van mégsem lát?50 vak..
Végre színteret adhatunk a legalapvetőbb emberi ösztönnek, a leszólásnak! Mint tudjuk az a legkönnyebb és a legszívből jövőbb!!! Mond meg jól Te is! Fikázz Te is!..
Nagy por kavargott a 2011-ben bevezetésre került Médiatörvény körül. Összfoglalnám röviden a törvény lényegét.    Valljuk be, sokan anyáztak, háborogtak, de a legtöbbeknek fogalmuk sincs mi az a 2010. évi CLXXXV. törvény, mi az a médiatörvény. Akit pontosabban…..
Sokat tűnődtem rajta, vajon milyen ütős kis első témám lehetne, de azthiszem hiába gondolkodtam volna tovább, ennél magvasabb közismertebb témát nem találhattam volna. A fővárosban élők nap mint nap találkoznak jó és rossz oldalaival. Ki ne emlékezne a tavalyi remek kis…..
Az oldal olyan elégedetlenkedő, feszült, ideges embereknek készült, akik nem tudnak csak úgy elmenni a mai közhelyesen szólva rohanó világ érdekességei, anomáliái, szégyenteljes motívumai, vagy épp átlagos dolgai mellett.Kérem ne tartsa magában!..
Székely és a felesége egy szekéren utaznak. Egyszercsak nagy vihar támad. Tőlük 100 méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely: - No-no. Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely: - No-no! Lecsap a villám ismét, agyoncsapja az asszonyt. Mondja a…..
Székely bácsi rákos lesz. Elmegy a fiával a kocsmába, mondja a haverjainak: - Hát, már nem sokáig iszogatok köztetek, hamarosan elvisz az AIDS. A fia csodálkozik, majd amikor indulnak haza, megkérdezi: - De apám, nem is AIDS-e van, hanem rákja! - Persze, de így legalább egyik sem…..
Ez itt a szép pici piros szád... Ez a két alma a mellecskéd... Itt a szép, sima hasikád... Ez meg a... - Józsi! Most dugunk, vagy leltározunk?..
1. Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt. (Knézy) 2. Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba. (Knézy) 3. Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek. (Hajdú B.) 4. Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az…..