Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnieAikoRose

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belátom, nem vagyok a legkiválóbb sofőr evör. És nem azért, mert nő vagyok, - ismerek szuper női vezetőket -, de még csökkentett képességűnek sem tartom magam. Egyszerűen csak úgy gyárilag nem vagyok erre a legalkalmasabb. Nem mondom, hogy nem oldom meg a személygépjármű (továbbá: Ottó) A pontból B…..
AnnieAikoRose 2018.02.07 12:35:29
@Treff Bubi: Szó szerint bármennyit fizetnék, ha találnék ilyen oktatót.
Solitary Experiment, azaz nagyjából A Magánzárka Kísérlet címmel mutatott be valóságshow-t a Channel 5, amelyben öt önként vállalkozót zártak be egy-egy, a külvilágtól totálisan elszigetelt, konténerszerű szobába öt teljes napra. Az öt jelentkezőből csak hárman tudták vagy akarták végigcsinálni a…..
Honnan lehet megismerni a rockert? Hogy zenekaros pólót hord. Jó párhoz odamentünk a Szigeten, hogy kiderüljön, vajon milyen indíttatásból vette fel pont azt. Az eredmény a videóban...
AnnieAikoRose 2017.08.11 16:19:59
@mentolos lecsó: A videó a Facebookról van beágyazva, ha azt letiltja valami, az inkább a vállalati tűzfal, mint az AdBlock.
Az én hátizsákom olyan, mint egy társasház. Nagy és tágas, elférnek benne kicsi és nagy dolgok egyaránt. Lakói pedig a folyamatosan cserélődő könyvekkel, lemezekkel, és étellel-itallal ellentétben állandóak, s tapasztalatom szerint egészen jó kapcsolatot tudnak ápolni…..
Ma volt az avatás első része a suliban, és hát mit is lehetne erről szépen mondani? Hiába estem már túl tavaly a dolgon, most is összeszorult a gyomrom a dologtól - na, nem mintha annyira szörnyűséges lenne, csak nem tudom... ennyi ember egy helyen kikészít. Rengeteg tejeskávét…..
Viola Versus Laza beszámoló 2013.11.07 21:17:08
Ha az életem egy film lenne, az ilyen napokat hívnák cseleménylassítónak. Ugye még mindig követem az étrendet, amitől eddig hat kilót fogytam, mintha lett volna miből. Nem ehetek együtt a többiekkel a menzán, hanem ilyen fura kis éthordóban viszem magammal a párolt zöldséget,…..
Viola Versus Lúgosító étrend 2013.11.05 20:52:36
Oké, lassan utolérem a valóságot. Ahogy ezt írom, tiszta volt az ég (mostanában vesszük Vörösmarty-t), és kedd van, a történet múlthét végén, az őszi szünet utolsó napjaiban játszódott. Elkezdtem a lúgosító étrendet, és szedtem a temérdek étrendkiegészítőt, még egy…..
Viola Versus Óda a tejről 2013.11.04 23:06:15
Ezt el kéne olvastatnom anyukámmal , mert néha úgy viselkedik, mintha a tej az ördög csúnyábbik végéből folyna. ..
Viola Versus Álom 2013.11.04 21:55:13
Nagyon különöset álmodtam a természetgyógyász utáni második éjjel. Valószínűleg az lehetett az oka, hogy Dia, egy iskolatársam áthívott magához az este, és megittunk egy-egy sört (amit persze az étrend szerint tilos lett volna, úgyhogy ha látjátok anyukámat, ne mondjátok el…..
Viola Versus Gyógyvarázsló 2013.11.04 13:37:41
Október végén, amikor már mindenkinek fel kellett volna ébrednie a szeptemberi szendergésből, Anyával ellátogattunk egy budapesti hajklinikára.- Maga stresszel? - kérdezte az immár szokásos kérdést a hölgy, aki nem mutatkozott be (és a leleteire sem írta rá a nevét, szóval…..
Viola Versus Fogorvos 2013.10.30 15:32:21
Ma tizenkét napja, hogy elmentem Fehérváron egy magán fogorvosi klinikára a Berényi úton. A góckutatás része volt az is, hogy át kellett vizsgálni a fogaimat, mert egy gyulladásban lévő lyukas fog is okozhat hajhullást. És pár éve volt egy gyökérkezelésem, ami akár ennyire…..
Viola Versus Góckutatás 2013.10.30 14:38:58
Tuti említettem már ezt is, valami olyasmiről van szó, hogy ha valami gyulladásban van, akkor attól is hullhat az ember haja, ezért végig kellett járnom egy csomó szakorvost is, csak nehogy unatkozzak a nyáron. Ezek többsége eseménytelen volt, három azonban nem. Az első említésre…..
Viola Versus Éljen Szeptember 1-je 2013.10.29 14:47:57
NEM VAGYOK EMO! Oké?! Mindenki ezzel piszkál.Oldalra kell fésülnöm a hajamat, hogy ne látsszon, hogy kopaszodom, és sötét ruhákat hordok, mert nincs túl jó kedvem, mert kopaszodok, ennek semmi köze semmihez! Be lehet fejezni, de komolyan! *breathe* Oké, nem vagyok kiakadós fajta, de…..
Elmentem a vérvételre, ahova beutalt a nőgyógyász, aztán menetrend szerint, két hét múlva mentem az eredményért, és visszavittem Adélnak, a háziorvosomnak. Együtt néztük át a leleteket. - Tényleg lehetséges, hogy androgén hormonzavarról van szó, és ki is mutatná ez a teszt,…..
Viola Versus Sampondíler 2013.10.29 14:16:04
Július volt, amikor Anya elvitt egy bioboltba, ahol aznap egy ingyenes hajvizsgálatot tartottak. A hölgy nagyon sokáig nyomkodta, masszírozta, de főleg nézte a kobakomat, majd feltette körülbelül ugyan azokat a kérdéseket, mint a háziorvosom: milyen gyógyszert szedek, mire vagyok…..
Viola Versus Nőorvos 2013.10.29 13:43:50
************* Erről is akartam írni valamit, de...Megszereztem a beutalót.Aztán szereztem egy olyan nőgyógyászt, aki nem hímnemű. ************* O+..
Két héttel később elmentem az első vérvétel eredményéért. Fél órát álltam sorba, aztán nyújtottam a vonalkódot az ügyintézőnek. - Hogy néz ez ki? - morogta. Tény és való, hogy a vonalkód kicsit megkopott a két hét alatt, amíg a tárcámban hordtam, hogy el ne vesszen, de…..
Szóval, beutalóim hívó szavát követve elmentem vérvételre. A laborban fél órát álltam sorba, ami nem is volt sok, és az is csak kicsit zavart, hogy a sok nyugdíjas néni-bácsi úgy bámult rám, mintha még soha nem láttak volna fiatal, kopaszodó lányt hajnali hétkor a labor…..
Viola Versus Tisztelt Háziorvos! 2013.10.29 12:51:46
Ez év májusában történt, hogy elmentünk a háziorvosomhoz, hogy ajánljon valamit a hajhullásom ellen (még nem öltött elkeserítő méreteket, de egy-két megjegyzést már kaptam rá). - Szed valamilyen gyógyszert?- Nem.- Fogamzásgátlót?- Nem.- Allergiás valamire?- Nem.- Nagy nyomás…..
Viola Versus A kezdetek 2013.10.29 12:19:55
Boldogság volt, melegség volt, karácsony volt, Anyától szépségvitamint kaptam, halat ettünk, aztán elmentünk a nagymamámhoz, ahol ilyenkor összegyűlt a család apraja-nagyja, olyan távoli rokonok, akiket emberemlékezet óta nem láttunk (az emlékezetem többnyire nem nyúlt túl az…..
Viola Versus Első! 2013.10.29 11:09:08
Első vagyok, amennyire tudom. Első gyerek, osztályelső, első az utolsók közt. Elértem a kritikus kort, és ahogy egy halom urán is végzetes dolgokra képes, ha eléri a kritikus tömeget, és is robbanok... hamarosan. De addig akár el is mondhatnék egy történetet. Az első pár…..