Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lui1698

15 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Erről az egész klasszikus hétről, illetve a posztok összesítője.) A 80-as években Brian De Palma aranykorát élte. Az 1987-ben jelent meg Kevin Costner és Robert De Niro főszereplésével, az Aki legyőzte Al Capone-t,  négy évvel korábban azonban a rendező olyan valakit adott…..
lui1698 2013.11.29 05:25:34
@REMY: Játszogattam, de nem hatott meg annyira a játék, hogy egy lapon említsem a filmmel... :)
Stephen King könyveit szinte futószalagon filmesíti meg Hollywood, majd minden művéből készült már feldolgozás. Ezek között akadnak szép számmal felejthető darabok, van néhány pocsék alkotás, de szerencsére azért sok klasszikus is készült az évek során. Rob Reiner…..
lui1698 2013.10.04 20:04:32
@Reeku4: Akkor azt hiszem ideje az újranézésnek. :)
Egy olyan film elé, ami mind a rendező, mind pedig a főszereplő számára első, az ember kissé kétkedve ül le, hiszen nagyon könnyen előfordulhat, hogy a tapasztalatlanságból adódó hiányosságok elrontják a produkciót. Nos, az HBO égisze alatt készült Üdvöz légy Mária,…..
"... How are you?, How are you?, How are you?... A dánokról elmondhatjuk, hogy nagyon értenek a drámák készítéséhez.  Refn, Trier, Vinterberg mind kiváló rendezők, csupa olyan filmmel a hátuk mögött, amik bizony igencsak embert próbálóak. Ebbe a sorba azt hiszem tökéletesen illik Dánia leghíresebb…..
"Because I have a gun and you don't." A boszniai háborúban, valamivel több, mint három év alatt közel százezer ember veszítette életét. Danis Tanovic, ezt az értelmetlen és kegyetlen vérontást választotta filmje témájául. És bizony egy ritkán látható szatirikus drámát hozott össze, melyben nem…..
A következő hónap is tartogat számunkra jó néhány premiert, és bár talán valamennyivel kevesebb cím érkezik hozzánk, mint márciusban, az érkező blockbuster-szezon szele már megcsaphat minket. Ennek megfelelően a majdnem egy évet csúszó G. I. Joe folytatástól Tom Cruise új…..
lui1698 2013.03.31 23:04:20
@danialves: Világsztár lettél. :D
A gondozoo 2011-ben finoman szólva sem aratott túl nagy sikert. Története kiszámítható, poénjai laposak, szereplői pedig egyszerűen gyengék voltak. Ennek ellenére Frank Coraci 2012-ben úgy döntött, hogy ismét Kevin James-szel közösen készít filmet. Azt hiszem, hogy…..
Smoking Barrels Felmérés 2013.03.25 12:00:00
Sziasztok! Ricsi nevű olvasónk keresett meg az elmúlt napokban azzal a kéréssel, hogy a sorozatokkal kapcsolatban készülő szakdolgozatához segítségképpen osszam meg az alábbi kérdéseket, amelyekre a kommentek között várja a válaszokat. Az ő nevében is köszönöm a…..
Üdvözlöm a blog olvasóit, mielőtt belefognék első írásomba, néhány szóban "megemlékeznék" magamról, ahogy az illő ilyenkor.23 éves vagyok végzettségemet tekintve kereskedelmet és marketinget tanultam, jelenleg természetesen nem ebben a szakmában dolgozom.Filmek terén abszolút…..
Napjaink egyik legelismertebb európai rendezője Michael Haneke. Az osztrák direktor egy hete újabb elismerésben részesült, ezúttal az Akadémia díjazta munkásságát, odaítélve neki A legjobb idegen nyelvű filmért járó Oscar díjat. A 63 éves Haneke számos minőségi alkotást…..
Alapvetően amint a 60-as, 70-es évek fordulóján kialakult az autós üldözés eleme az akciófilmekben, rögtön népszerűvé vált, és egyből megjelent rengeteg elengedhetetlen kelléke, amelyektől többnyire azóta sem tudott megválni. Rendre az alapfelállásnak megfelelően két autó…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Újabb mérföldkő előtt a Barcelona katalán futballistája Amennyiben a szombati mérkőzésen pályára lép, az lesz a játékos 200. bajnoki találkozója gránátvörös kék-szerelésben.   Iniesta 2002. december 22.-én debütált a csapatban a Mallorca elleni, 4-0-ra megnyert…..
Edzések, nyilatkozatok és egyebek50 gólnár jár a Messi, Ibra Pedro hármas. Messi 22, Zlatan 13 míg Pedro 15 találatnál tart az idei szezonban.José Maria Del Nido a Sevilla elnöke nyilatkozott a Barcelona-t ért vádakkal kapcsolatban:„Aki azt mondja, hogy a Barcelona azért vezet,…..
A letöltések rovat következő gyöngyszeme a Barca-Depor idei összecsapása   Deportivo La Coruna - FC Barcelona HD 720p, 2.2GB, 25fps, 1280x720, MPEG Audio 256 kbps…..
A szombat esti Gijón elleni győztes találkoztó után több játékos, valamint Josep Guardiola vezetőedző is nyilatkozott a sajtónak   Pep Guardiola: Nagyon stabilan játszottunk. Egy olyan csapat otthonában tudtunk győzni ahol nem sokan képesek erre. A védelmünk nagyon stabil…..
FC BARCELONA VS. SPORTING DE GIJÓN   Nem a sokak által várt sima vendég győzelmet hozta a szombat esti Sporting Gijón - FC Barcelona találkozó. A vendég csapat egy jó első félidő után egy gyengébb másodikat produkált, és bizony időnként kisebb veszélybe került a 3 pont…..
A letöltések rovat első darabja a Barca TV visszatekintő filmje a 6 kupás szezonról 1h45m 956 MB .avi in…..
Eldőlt, hogy a 2010. évi elnökválasztás június 13.-án lesz.Joan Laporta nyilatkozatában elmondta, hogy Txiki és Pep véleménye is számított az időpont kiválasztásánál. Az időpont azonban csak áprilisban lesz megerősítve.A választások legnagyobb esélyesei a jelnlegi…..
Asztúriába látogat a Barca a La Liga 20. fordulójábanA katalán csapatnak várhatóan nem lesz könnyű dolga az El Molinón-ban, hiszen a Sporting az idei szezonban megszerzett 24 pontjából, 18-at hazai környezetben gyűjtött be.Manolo Preciado együttese ezzel az előkelő 10. pozíciót…..