Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Quinn

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lesz a sokadik próbálkozásom, hogy blogot kezdek írni. Mindig is féltem tőle egy kicsit, mert viszonylag sok időt vesz el, ami nekem nem igazán van, viszont a közelmúltban sok pozitív visszajelzést kaptam ismerősöktől, akik biztattak, hogy írjak, mert ezt a Zinternetnek is látnia…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
A Phosphor az emberiség legnagyobb találmánya a szeletelt kenyér után: megkönyörül azokon, akiknek nincs joguk Quake-et telepíteni a gépükre. Ugyan a játék nem flashsel készült és marha sokat tölt, mindenképpen itt a helye, mert egészen elképesztő módon böngészőben fut,…..
B. Quinn 2010.02.03 14:18:25
Az élet kemény. Van úgy, hogy egy ugrás nem sikerül. Van úgy, hogy ott van az orrod előtt a tuti, és nem éred el. De néha, nagyon ritkán összejön, és eléred. És akkor rájössz, hogy... nos, az élet kemény. (Köszönet Grathnek a linkért.)..
B. Quinn 2010.02.02 10:43:51
Az olaszországi Pisában született Galileo Galilei 1564-ben.Eredetileg orvosnak készült a pisai Egyetemen,de pénzügyi problémák miatt abba kellett hagynia tanulmányait.Galilei volt az első aki azt állította,hogy nem a Nap kering a Föld körül hanem a Föld kering a Nap körül,ez a…..