Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esso

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letiltott revüműsor, rendezői fenékbe billentés és álnéven írt folytatás – 8 érdekesség kultfilmmel kapcsolatban...
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Közvélemény kutatást végeztünk olvasóink, követőink között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egyes háztartási gépek a háztartások hány %-ban vannak jelen és milyen meghibásodási gyakorisággal bírnak. E két kérdésre kapott válaszok alapján kirajozolódott, hogy mely elektromos háztartási eszközöknek a…..
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
esso 2018.09.23 11:03:04
@LKerekes: Gondolkodtam mit írjak, de már nem kell!
Egyetértek a véleményeddel teljes mértékben.
Rossz hír az éttermeknek, de a helyzet az, hogy az Y generáció adja a legkevesebb borravalót. A leginkább nagylelkűek a 38 év felettiek. Érdekes, hogy sokan inkább fizetnének többet az ételekért, minthogy borravalót adjanak...
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
A napokban akár el is fogadhatja az országgyűlés azt a javaslatot, miszerint Magyarországon megszűnik az óraátállítás. Ezzel gyakorlatilag azt érnénk el, hogy télen egy időzónával keletebbre lennénk, mint most. Az érvelés szerint egyébként is kilóg Magyarország a…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
A világ tele van menő várakkal, de Magyarországon csak romokat találni. Nem azért, mert a mi váraink jobban mállanak a nemzetközi átlagnál, hanem mert a szabadságharcok után divat volt ezeket felrobbantani, hogy ne legyen mit elfoglalni a csapatainknak. Ez baj, mert várakban…..
esso 2015.11.27 22:14:32
@altimus: gagyi az apád f@sza...
Végre valami ami nem kőhalom.
Olvasónk a szomorú vidéki kilátástalanságról ír. Az államvizsgát követően pokoli fordulatot vett az élete és nem lát kiutat reménytelen helyzetéből. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
Halászok egy 310 kilós óriási sügért fogtak nemrég Kínában a Nasha szigeteknél. A halat egy szállodának adták el Dongyuanban, mert azoknak nagyon kellett ez a mutáns, ti. a mélytengeri sügérek normálisan 1.5 kilósak csak. Végül lett belőle egy helyes "kis"…..
esso 2013.11.13 15:12:09
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
esso 2007.10.27 14:50:38
Nos az itt leírtak a legjobb magyarázatai annak hogy miért is kell az ellenőr. Bizony elég sokan nagyf@szoskodnak a bérlettel, teljesen indokolt a szigorú ellenőrzés.
Fizessen mindenki az igénybevett szolgáltatásért!
Node! Ha nekem nem buherált a bérletem, és mégis belémköt az ellenőr akkor:
ha időm engedi: nem fizetés, jegyzőkönyv felvétel, azután hivatalos helyen a bérlet megvizsgálása, legfeljebb egy bérletcsere kifizetése.
ha sietős az eset: bünti kifizetése, adatok elkérése az ellenőrtől (név, azonosítószám, miegymás), (esetleg az ellenőrről egy fénykép a telefonra - ettől tuti ideges lesz) majd ügyfélszolgálaton bérlet bemutatás, bünti összegének visszakérése.
Legyen mindenki öntudatos, ha nem hibázott akkor ne b@sztassák, foglalkozzanak azokkal akik tényleg bliccelnek.
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..