Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xfm

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
xfm 2015.08.21 21:51:02
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
xfm 2011.05.13 11:49:28
@Junk1: Te istenbarma. Színvak-e vagy? Heineken matricát láttál-e már? Gondolom ezek után az sem tűnt fel, hogy nem ő vezetett...
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
xfm 2011.03.31 12:16:51
190*290-es piros modern mintás szőnyeg Eladó egy Diegoban vásárolt pihe-puha, sok bulit megélt, mégis kifogástalan állapotban lévő nagyméretű szőnyeg. Dohány- és állatmentes lakásból. AKCIÓ!Részeg apukával együtt ingyen elvihető! :) Méret: 190*290..
xfm 2011.02.28 13:25:45
 Egy dizájnos Facebook-csoport mappájában egy rakás szellemes (és kevésbé szellemes) szponzorált zebrát gyűjtöttek össze - egy része biztos ismerős már sokaknak innen-onnan, de van közte pár ami meglepően új volt és klassz. Hogy mennyire legális ez, s mennyire gerilla - na…..
John Button rosszul emlékezett, melyik olasz tengerparti faluban parkolta le a kocsit. "Kicsit kínos ez az egész, de az Alassióba és Laiguegliába vezető utak tök egyformák. Amikor megoldódtak a dolgok, a rendőrségen kinevettek, és csak annyit mondtak, üdvözlik Jensont. Tudom,…..
A pilóták panaszkodnak, hogy nem tudnak a vezetésre figyelni. Idén a KERS és az állítható hátsó szárny még jobban megnehezíti eddig sem egyszerű munkájukat. "Észre sem vesszük, de nem tudunk a vezetésre koncentrálni, az autókat még nehezebb lesz irányítani, ha ennyi…..
xfm 2011.01.14 09:26:58
 Már tavaly is tobzódtunk a rövidnadrágokban és ezt 2011-ben is folytatni fogjuk a legnagyobb divatházak kollekcióit látva. A változás mindössze annyi, hogy még többféle anyagból (pl. a Hermés bőrből, az Anna Sui pedig horgolt anyagból) készültek sortok és még…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
xfm 2010.12.18 09:02:48
@The_Genius: meg is érdemled. Azért ilyen nickkel én nem dicsekednék ilyesmivel.
xfm 2010.12.18 09:05:32
@alternat: igen. De ezért, az egész magyarságnak tett nagyszerű szolgálatáért természetesen jár neki a magyar állampolgárság.
hogyvolt VV4 - 4X02 2010.12.16 10:00:00
Újabb vévénap virradt ránk, mit nap, villatörténelem, tegnap este volt az első kiszavazás! Sebestyén Balázst xs-es méretű dzsekibe préselve próbálják félrocker-féldepesmódos szomszéd srácnak eladni, ő is hadar, nevetgélve a Villa pletykás vénasszonyának nevezi Olivért,…..
xfm 2010.12.16 12:57:14
@Sambatiki: :D :D :D :D :D
Tudom, tudom, a héten már volt ilyen... Műfaját tekintve a Mini Scientist mása a Snail Bob, melynek főhőse egy csiga, kinek házát a munkagépek porig rombolták, így nekünk kell hozzásegíteni őt új hajlékához húsz, nem túl bonyolult pályán keresztül. Nem ez fogja túlpörgetni…..
Az LCD-s HÉV-kijelzők olyanok voltak, mint az orosz kakukkos óra a viccben, amelyikből időnként kiugrik a kismadár és megkérdezi mennyi az idő. A méregdrága elektronikus táblákon ugyanis elég gyakran csak annyi volt kiírva: Kérjük figyelje a menetrendet! Most meg már ennyi sem.…..
  A jakutföldi Mirnij gyémántbányáját mindenki ismeri, aki meg szokta nyitni a postafiókjába érkező bazinagy ppt-fájlokat. Ez ugyanis tényleg egy furcsa és igen látványos gödör, a különös tájak innen-onnan típusú fotógyűjtemények kedvelt darabja: több mint egy…..
Ha valaki nagy leleplezésre számít, minden bizonnyal csalódni fog. Könnyen lehet, a MAL tényleg minden jogszabályt betartott, minden ellenőrzésnek megfelelt. Csak éppen... (Fotó: Pörneczi Bálint/AFP) A közvélemény az iszapkatasztrófa után a felelősök megnevezését várja. És…..
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
xfm 2010.10.04 10:24:00
@vauvauvau: EPIC! :D
xfm 2010.10.04 10:25:12
@atpijkamo: ja de igazad van! Nem eszi meg, mert nem kapta meg! Eszem-faszom megáll ettől a szövevényes történettől! :D
xfm 2010.10.04 10:30:13
@macchiato: aki pedig komolyan veszi, meg is érdemli. (HINT: ott a smiley) :)