Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szupermacs

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciska szerintem azon a ponton kicsit igazságtalan, amikor a jegykezelők ellenőrén kéri számon az ablak és kerete közti váratlan szakítást csak azért, mert korábban az előtt álldogált az illető, de ezt leszámítva az egész helyjegy-nem helyjegy téma elég erős. Kedves Tékozló Homár! Csupán a…..
szupermacs 2016.07.05 12:04:36
szupermacs 2016.07.05 12:05:40
@nyakira: Majdnem.
Aki már járt telt házas koncerten mondjuk az Arénában, az biztosan állt már teljesen lekornyadva is a büfék előtt kígyózó sorokat látva, és tuti bele tudja képzelni magát szegény James helyébe.  A problémára azonban szerintem nincs megoldás, főleg mert általában nem csak…..
szupermacs 2016.07.01 11:58:36
@sugargiraffusplumps.: ,,a vakok is járnak moziba, és a tolószékesek is felmehetnek a hegyre. "

És mit csinál a vak a moziban? Gyakran járok moziba, de nem látok vak embert. A tolószékes is felmehet a hegyre, de nem fogja magától megmászni. A sérült, vagy beteg embereknek nem azzal teszünk jót, ha olyan helyzetbe találják magukat, mint azok, akiknek nincsenek korlátaik. Ezért vannak külön illemhelyiségeik, ezért van külön parkolóhelyük, ezért vonatkoznak rájuk különböző szabályok pl. tömegközlekedésen. Nem azért, mert kevesebbek lennének nálunk, hanem mert teljesen más életet élnek és azzal az élettel tartoznak bele a társadalomba.
Gondolom te az vagy, aki odamegy a vak emberhez a zebrán és megfogod a kezét, hogy segíts neki átkelni. Akkor, ha nem kér meg rá. De te felajánlod a segítséged. Mert te ezt így látod jónak.
szupermacs 2016.07.01 13:07:17
@sugargiraffusplumps.: ,,fel nem foghatom, hogy miért pont te akarod megmondani neki, hogy hova menjen meg hova nem. mmaaaaóóórgitttttt."

Lol! :D Hol mondtam meg, hogy mit csináljanak? Maóóórguuiiiitttttt! D: De aztat viszont kurvára megmondanám, hogy olvasott szövegértést gyakorojjátok má baszom a szátokat. :D

@atpijkamo112: Kurvajó. Fasza. De komolyan. Csak a moziban nem mondják be, hogy mi történik.
Tékozló Homár Bulgari bagóért 2016.06.29 15:07:08
Tudom én, hogy jó néha hinni a 2 forintos tévében meg a 60 forintos Bulgari parfümben, de eléggé biztos, hogy ilyenkor nem egy fantasztikus akcióba, hanem egy technikai malőrbe vagy sima elcseszésbe futottunk bele. A webshopokra más szabályok vonatkoznak, mint a sarki boltra, itt épp a…..
szupermacs 2016.06.30 15:11:28
@Matteo79: Múltkor az egyik boltban ahova járok dolgozni, az egyik vevő átragasztotta a Medve sajtra egy olcsóbb termék árcéduláját. A kasszás kiabált hátra, hogy ennek tényleg ennyi az ára? Mondták neki, hogy nem. Emlékezett rá, hogy ennyire nem lehet olcsó. Megnéztem volna a "vásárló" fejét.
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy T. elővigyázatos vagy csak paranoiás, de a szépen csendben, fű alatt megejtett változtatások mindig gyanúsak, a Wizz Air pontokat gyűjtők meg nem baj, ha értesülnek a változásról. Sziasztok, tegnap (júni. 16.) az Erste egy sunyi húzással, megváltoztatott…..
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
szupermacs 2016.06.20 11:30:03
@Ződ2000: Nem európai modell. Kínában gyártják, Kínaiaknak. Az, hogy a magyar üzletek berendelnek belőle, nema gyártó hibája. Kérlek, olvass utána a Mobilarena tesztjeinél és leírásainál. Ezt nem ide tervezték. A vásárló nemtörődömsége, ha nem néz utána annak, amit vásárol. Csak elég ciki, hogy később ezen pattog és háborodik fel.
Ez szinte ugyan az, mint amikor Kínából rendelsz telefont, csak itt van hozzá szervizháttér és magyar képviselet. De ugyan azt a készüléket kapod itt is, mint odakint.
szupermacs 2016.06.20 13:40:29
@Ződ2000: Én meg úgy vagyok vele, hogy a konzumer idióták megérdemlik, ha csak bemennek a bótba és az akciós CBA virsli mellé beteszik a huávej telefont, mert nem érdekli őket, hogy mit is tud valójában. A doboz hátulján nincs feltüntetve, hogy milyen frekiken megy az LTE? Vagy esetleg a kézikönyvben?
Csak én vagyok olyan gyökér, hogy ha már több 10 ropit kiadok egy telefonért, akkor teszteket (magyar, angol, német) keresek a neten, mielőtt megvásárolnék valamit?
Egyébként meg nincs benne B20. És? Sokan vannak, akiknek nincs a szolgáltatónál B20. Azoknak ez tökéletesen megfelel, mert a HSDPA/HSDPA+ működik. Sőt! Az EDGE is. Akkor mi a probléma a telefonnal? A többi frekin megy minden tökéletesen.
szupermacs 2016.06.20 15:39:29
@McZozo: Ki a tököm vesz íbélyről telefont? Azt csakis itthon, garival, biztosítással.

Abban viszont lehet valami, hogy a forgalmazónak szólnia kellene. De azért egy tesztet elolvasni nem atomfizika. Gugli keresőn első pár találat a telefonról írt tesztek. Nem kell XDA-ra menni hozzá és bogarászni, hogy mi kell. Magyar oldalak is foglalkoznak vele és magyar nyelvű videók is vannak jutyubon.
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..
szupermacs 2016.06.20 12:24:18
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
szupermacs 2016.06.20 08:51:44
@B.Arthur: Haggyad már, Bélának a kurva az anyja is.
De szerencsére itt van nekik jó példának egyből dán partnercégük, a Királyi Posta. A sztori tanulságos, olvasónk, András ráadásul nagy megkönnyebbülést okozva egyáltalán nem akart belefolyni a rettenetesen közhelyes "na tessék, itthon minden szar, bezzeg nyugaton"…..
A számok nem hazudnak olvasónk szerint. Meglátjuk, mit mond a gyártó. Üdvözlöm!  A képen szereplő termék (Iglo - Gyorsfagyasztott Brokkoli Rózsa 450g) nettó súlya nem 450g, mint ahogyan az a csomagoláson is fel van tüntetve. Valójában kiolvasztás után alig több mint 273g...
szupermacs 2016.06.17 10:03:38
@Reactor: Mi baj van azzal, hogy vigyáznak a vércukor szintjükre? :D
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
szupermacs 2016.06.16 11:48:42
@Phil Necro: ,,A lenyeg,hogy 100 forinttal olcsobb legyen."

Veled is olcsón megúszta anyád.

,,Homar helyett melozni, vagy tanulni kell."

Neked is csak a homár jutott.

Egyébként fasznak sír? Működik a laptop, vagy nem? Az, hogy szerelgetni kell, neki semmibe nem kerül. A gari újraindul a javítás után. Posztoló is csak egy újgazdag pöcs. Jajj, pár napig nem tud majd pornót nézni a laptopon és belehal. :(
Nehéz és nagy felelőséggel járó munkát végeznek az egészégügyben dolgozók, általában rettenetesen túlterhelve ráadásul, ami csak növeli a hibázás lehetőségét. Az alábbi sztoriban nem is az a megbocsáthatatlan, hogy a betegszállító cég diszpécserközpontja félrekavart valamit, hanem ez a rész: "A…..
szupermacs 2016.06.15 15:10:02
@szupermacs: *csak - Jólelbasztam.
szupermacs 2016.06.15 15:36:11
@Girhes macska: Ilyenkor saját magát hibáztathatja, hogy nincs autója, amivel vinné.
szupermacs 2016.06.15 15:42:14
@Girhes macska: Ilyenkor saját magát hibáztathatja, hogy ennyi esze volt. Éljen a korrupció. És majd ha beteg leszek én is, ezért kell fizetnem a hullapénzt, mert előttem lév 2352352546 generáció így próbálta megoldani a gondját. Grat!
A hétköznapi egymással parasztkodás rémesen felesleges és lehangoló sport. Az meg végképp elkeserítő, ha valaki egy amúgy is hendikepes  embertársába rúg jó nagyot. Mi lehetett például itt a sofőr fejében, amikor turbósebességgel zárta az ajtókat egy kerekesszékes…..
szupermacs 2016.06.15 13:42:40
@CID.: Tegnap 32-es buszmegálló, Béke tér 13. ker.:
Mopedes nő várja a buszt.
Meglátja a távolban, egyből gurul elsőként, nehogy valaki megelőzze véletlenül.
Nem alacsony padlós busz jött, egyből fejet vágva tolat hátra.
Közben végig a bekötött térdes lábát mozgatta és rakosgatta kényelmes pozícióba.

Mi a fasznak akar buszozni azzal a verdával? Hogyan köti be magát, ha esetleg fel is száll? Fogadni mertem volna, hogy fel tud állni abból a szarból, csak ez is ilyen murica-módi picsameresztő járgány.
szupermacs 2016.06.15 14:58:50
@CID.: Mennyibe fáj? Mennék vele bulizni. Sehol nem kéne ülőhelyért tántorognom részegen. Rakatnék bele valami hangládafelszeléscuccizét és szólna, mint a szemét.
Azt nem mondhatjuk, hogy AA kimondottan jóindulatú hozzáállással dolgozta ki hipotézisét az Achanos nagybevásárlás kapcsán papíron hazavitt 73 kígyóuborkáról, de bámi is áll a háttérben, a tanulság megint a vásárlói hiszekegy: csekkolni, nem…..
szupermacs 2016.06.14 11:13:27
@McZozo: Akkor te is ijjen informati-kuss vagy?
szupermacs 2016.06.14 12:01:27
@tejfölbiztosítás: Oszt engemet-e érdekel-e? Fuckanál vótmá?
A Vero Központ már szerepelt a Homáron, az akkori sztori csak részleteiben különbözik a mostanitól, ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a cég saját credója szerint is ingyenes szűrésre és az "alapellásátásban még nem használható" kezelésekre szakosodott, méghozzá nem kis elhivatottsággal és…..
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..