Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric Teodor Cartman

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eric Teodor Cartman 2016.12.08 06:19:56
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Arra szavaztunk, hogy ti nagyorrúak ne tudjatok betelepíteni rablókat európába, te buzi!
A nap híre volt a valasz.hu-n, hogy rasszista uszító lett a cionista lelkészből. A hír forrása a mandiner.hu szerint az Amerikai Népszava, amely egy nap alatt két terjedelmes cikkben is eligazította olvasóit, hogyan kell felismerni az antifasiszták között megbúvó fasisztákat. A szerző, Bartus László…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Eric Teodor Cartman 2016.04.23 09:45:50
@Szerda Úr: te fostalicska.
Egy hónapja tettem bejelentést az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF), mert az Orbán-kormány által létrehozott Nemzeti Fejlesztési Programiroda 420 milliárd forintos értékben írt ki közbeszerzéseket olyan feltételekkel, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltségein és néhány bejáratott cégen kívül sokan…..
Sakkozva nőttem fel. Az első sakktáblámat gyerekként kaptam attól az embertől, aki meséivel és szeretetével irányította az életemet. Vittorio Margucciónak hívják. Mert aki megtanít sakkozni, új utat ajándékoz neked az élethez. A kopott gyalogok, a kifakult kockák, a fa…..
Eric Teodor Cartman 2016.04.13 18:32:01
Na persze az egész ország hülyének van nézve ha a földvásárlásról van szó. Orbán Viktor egyenesen ki is kéri magának a feltételezést, hogy ő neki aztán lenne is egy talpalatnyi földje azon kívül ami a vagyonnyilatkozatában szerepel. Nagyon korlátolt agyú, genetikai zsákutcába forduló ésszel…..
A jelek arra utalnak, hogy miniszterelnökünk nem veszi komolyan Pukli István tegnapelőtti felszólítását. A Tanítanék-mozgalmat vezető gimnáziumigazgató nógatására, ösztökélésére, hogy kérjen bocsánatot a közoktatás elfuserálásáért, Orbán Viktor tegnap ezt válaszolta a Népszabadság parlamenti…..
O. Viktor és N. kuvasz Az Országgyűlés hétfőn O. Viktor miniszterelnök kutyájával kapcsolatosan változtatásokat fogadott el, amely kimondja, hogy az N. nevű eb tulajdonosi viszonyainak adatai, tartózkodási helye, valamint származása, életkora harminc évig közérdekű adatként nem ismerhető meg. A…..
Eric Teodor Cartman 2016.03.08 16:25:35
Egy éve még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Fidesz verőlegényeket küld a Nemzeti Választási Iroda épületébe egy ellenzéki párt népszavazási kezdeményezésének megakadályozására , miközben a jobbikos képviselők kockás ingben parádéznak a Parlamentben. Egyre világosabb a két jobboldalinak mondott párt…..
Elsősorban azért ne mondd ezt, mert az mára már világossá vált sok ember előtt, Magyarország kormánya nem az ország népének a többsége nevében cselekszik. És ez már a világ józan ésszel gondolkodó polgárai előtt is világos. Elég az átírt választási törvényre gondolni,…..
Csak az számít ami itthon történik. Ne figyelj arra amit a világ mond, vagy értékel. Ott lehetsz a második legkorruptabb, de tündérországban tiéd a közpénzből font stadionépítés nemzeti összefogásának a sikere. Kérlek ne sírj, ez azért jóval szebb, mint amit a kollégiumi…..
Eric Teodor Cartman 2015.01.07 08:11:44
@maxval bircaman szerkesztő:Még egy betegelme, aki magyargyűlölő.
A brigantyk a világégés fenegyerekei. Ők képviselik a sorok közti lényeget, rajtuk áll vagy bukik minden. Aldo Raine hadnagy (Brad Pitt) vezetésével ezek a zsidó amerikai katonák náci skalpokat gyűjtenek, és csupán egyetlen céljuk van. Mielőtt rohadék, szemétláda, gátlástalan…..
Kevesen tettek volna nagy tétet (de szerintem még kicsit sem), hogy az év utolsó napjai Gyurcsány Ferencről fognak szólni. Ám a nagy balos likvidátor egy váratlan mozdulattal ráfeküdt a civil kormányellenes tüntetésekre - és, ha minden olyan jól megy neki, mint eddig, akkor…..
Gáz, áram, élelem nincs, szögesdrót, vizesárok, taposóakna lesz Ukrajna keleti határán. Uniós pénzen épül az ukrán műszaki határzár. Ukrajna lesz az új Észak-Korea, amire a saját eszméit ha kell, akár erőszakkal is terjesztő Nyugat már az áldását is adta? Most akkor hol…..
Eric Teodor Cartman 2014.12.10 18:49:57
Miért is ne?..
Kell egy új párt, tömegtámogatás már van hozzá. Mikor fogod már fel te fogyatékos, hogy a te érdekeid is védi az a „zsidó”? – hurrogta le egy tüntető a Hősök terén a Ria-ria-hungáriázó futballhuligánt, akinek nem tetszett, hogy a megmozdulást hivatalosan befejezettnek…..
Eric Teodor Cartman 2014.12.04 12:08:53
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
Eric Teodor Cartman 2014.03.02 17:52:07
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
Egy nyugat-csehországi kiscsapat cseh futballtörténelmet írt: korábban soha egyetlen cseh klubcsapatnak sem sikerült háromszor egymás után továbbjutni az európai kupasorozatok tavaszi szakaszába. A Pilzen megcsinálta, utolsó BL-csoportmeccsükön hazai pályán győzték le, utolsó…..
Egy főleg amorális hatalomtechnikusokból, gengszterekből, egoista kizsákmányolókból, dilettánsokból, gerinctelen nyaloncokból, kisebb részt pszichopatákból, küldetéstudatos nímandokból és karrierista yuppiekból álló banda megszállta az országot, mert megszállhatta: ennek…..
  Államkapitalizmus vagy kaszányaszocializmus? Nyomtalanul eltűnt? Vagy még mindig itt kísért? Akárminek is nevezzük, történelmi távlatban szemlélve a szocialista projekt a kapitalizmus feltételeit teremti meg itt a félperiférián, és nem a szocializmust hozza…..
A héten napvilágot látott levél szerint, Lázár Vilmos és Badlauf László Békemenetre buzdították a CBA „nagycsaládot”, vagyis a szervezet dolgozóit. Minekután önmagában sérti a magánszférát, amikor az ember politikai identitástudatát firtatjuk, a levél több ízben sérti…..
Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány! A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban…..
Eric Teodor Cartman 2013.12.02 11:03:40
Nem értik a konzervatív ifjak, miért beszélnek magyarországi antiszemitizmusról külföldön. Németország, Svédország után Kanadával meccsel a Magyar Nemzet szerkesztősége: Hazug vádak Kanadából, kürtölik világgá. Kumin Ferenc aktiválva, Lukács Csaba csomagol? Reszkess…..