Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacuka

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
bacuka 2009.05.28 00:57:53
@giacomo: Az Top csapatnak számít?
Amúgy részben igazad van.
bacuka 2009.05.28 09:08:47
@popp: Nagyon jó észrevétel.
"A BL trófeára gravírozott nevekből azért mégsem jön le az-az úton-útfélen hangoztatott pusztító PL-dominancia."
Ennek a mondatnak minden egyes szavával egyetértek.
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
bacuka 2009.05.07 00:32:37
@d3vnull:
azt az egy-két kontrát leszámítva, illetve a barca védők által eladott labdákkal való megindulásokat leszámítva melyik periódusban támad(gat)ott a cselszki?
nem emlékszem olyanra. még tíz ember ellen sem.
ja de. levitték drogbát (az egyetlen veszélyes embert), behozták belletit. pedig ha legalább akkor egy kicsit támadnak, simán eldönthették volna az egészet..
bacuka 2009.05.07 00:37:26
@krai: ő pedig a cselszki edzője....
amúgy pedig nem szidtam a cselszkit, csak sztem nem kéne annyira isteníteni őket, meg sajnálni a meg nem adott, véleményes tizik miatt. saját maguknak, meg persze a barcának köszönhetik, hogy nem jutottak be a döntőba.
amúgy a barcelona a jobbik csapat...
bacuka 2009.05.07 00:43:36
@krai:
"amúgy a barcelona a jobbik csapat... "
az egész idényt nézve mondtam ezt. szerintem ez nem vitás.
de sztem a két meccs alapján sem állítható ennek az ellenkezője...
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
bacuka 2009.02.11 05:25:04
Az előző évhez képest jelentős változásokat tapasztoltunk az európai kupákban. Tavaly ilyenkor a Zaragoza már túl volt egy ciprusi megszégyenülésen, a Sevilla egy londoni verésen és a Valencia is a rossz ösvényre tévedt. Ehhez képest most mind a nyolc spanyol csapat győzött és…..
Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is…..