Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Landdie

23 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le van írva, csak be kellene tartani. Viszont ha betartanák, akkor hazánkban a magukat katolikusnak jogosan nevezhetők száma, néhány száznyi lenne. Ki lehet és ki nem katolikus? Itt az ideje, hogy ha maguk a katolikusok nem, akkor mi tegyük tisztába az ők eddigi állásfoglalásaik és…..
Landdie 2013.08.19 22:03:54
"123 A keresztények úgy tisztelik az Ószövetséget, mint Isten igazi Szavát. A gondolatot, hogy az Ószövetséget el kell hagyni, mivel az Új fölöslegessé tette (markionizmus), az Egyház mindig erőteljesen visszautasította. "

ószövetség = zsidó vallás

"2577 ...Imádságának érvei (a közbenjárás titokzatos küzdelem is) élesztették a zsidó nép és az Egyház nagy imádkozóinak bátorságát is:..."

"539 ... Jézus tökéletesen teljesíti Izrael hivatását:"

"60 Az Ábrahámból származott nép lesz a letéteményese a Pátriárkáknak adott Ígéretnek, választott nép lesz, [19] mely arra hivatott, hogy előkészítse Isten minden gyermekének az Egyház egységébe való összegyűjtését; [20] ez a nép lesz az a törzsök, melybe a hívővé lett pogányok beoltást nyernek. [21] "

"762 Isten népe egybegyűjtésének távolabbi előkészítése Ábrahám meghívásával kezdődik, akinek Isten megígéri, hogy nagy nép atyjává teszi. [157] A közvetlen előkészítés Izraelnek mint Isten népének kiválasztásával kezdődik. [158] Izraelnek kiválasztása által az összes nemzetek jövendő egybegyűjtésének jelévé kell lennie. [159] De már a próféták vádolják Izraelt, amiért megszegte a szövetséget, és úgy viselkedett, mint egy utcalány. [160] Új és örök szövetséget hirdetnek. [161] "Ezt az új szövetséget Krisztus alapította meg." [162] "

"219 Isten szeretete Izrael iránt hasonlít az atya fia iránti szeretetéhez. [22] Isten szeretete erősebb, mint az anya gyermekei iránti szeretete. [23] Isten jobban szereti népét, mint a vőlegény a menyasszonyát;"
A halfejű pápáktól a csónakorcájú kardinálisokon át a mediterrán kucsmaviselőkig Bizonyára sokan elgondolkoztak már azon, hogy mind az egyházi elöljárók, mind a hívők miért hordanak fejfedőt, amikor elképesztő a meleg, nincs a közelben uszoda vagy strand, esetleg éppen…..
Minden értelmes embernek látnia kell jelleggel elindult a Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás blog.  Célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha…..
Tovább tart az IMF és a kormány közötti feszült viszony. Nem küldtünk ugyanis a Valutaalapnak seasons greetings kártyát. A nemzetközi diplomáciában is szokásos karácsonyi üdvözlőlapon idén egy új betlehem látható, amelyen az egyházi törvény által elismert egyházak…..
Landdie 2011.12.26 18:22:37
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
  kezdőknek és halandóknak 1.rész  Milyen szövetség féleség készül ezen állat egyes részeiből? 1.Kitől származik az alábbi idézet? „Meg van írva, hogy nemcsak kenyérrel él az ember, hanem az Istennek minden ígéjével.” A,- Jézus Krisztustól B,- Ádám mondta…..
Realista utópia PUNKOSD 2011.06.12 17:32:00
Nem Pünkösd, PUNKOSD! TARAJanus császár és PunkDora szelencéje. Sajnos sokan összekeverik Pünkösdöt az ős punk ünneppel, a Punkosddal. Punkosd nem más, mint a punk hitvallás szent taraj ünnepe. Az elmúlt évszázadokban, évezredekben számtalan művészeti alkotás…..
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
Landdie 2011.06.05 14:23:37
@jet set: A Sas lik meg a perverz madarászok kedvenc étele... Értjük a panírozott célzást...:)
És kezdetben volt vala a Semmi, amely önnön képmására megteremtette az Istent. Telt múlt volna az idő, de sajnos az még nem létezett. A mindenható Úl egy végtelenül rövid pillanat magányában azonnal észrevette, hogy csak ketten vannak, így gyors helyzetfelmérés után…..
A Hölgy, Márió és messiáslányuk legendája a kacsanoni Herédes király birodalmában Réges régen, a hatalmas Itália fényességes uralkodója megelégelte, hogy egy távoli tartományban eluralkodott a káosz. A provinciát, hol egyetlen helytartó sem tudott rendet tenni, emberemlékezet…..
Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!  st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;…..
A skizofrénia metamorfózisa Ökume Józsefné elégedetten nézett szét a Sixtysixth Sixtusról elnevezett csarnokban összegyűlt harmincezres tömegen. Az örömittas nép mosolyogva tapsolt, sokan integettek, egymást ölelve puszikákat leheltek szellemi vezetőjük irányába, többen…..
Mit hághattunk meg a Tízparancsolat előtti időkben? Angyalszex! Bűn! Halál! Sóbálvány! Hághatunk-e Lót és Pónit?   „Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket…..
Jaj néktek, ha eljön Nyihova Mikulásevics!"Blájen után szabadon"  Biztosan sokan ismeritek a legendákat Holle Anyóról, Aladdin skodalámpájáról, és talán Ehunról is hallottatok már. Volt egyszer egy isten, úgy hívták, Nyihova Mikulásevics. Kiválasztotta népét,…..
Káin megölte Ábelt, így lettek az emberek immáron négyből hárommá.... Volt egyszer egy Ádám és egy Éva, akik a Paradicsomban éltek és abszolút nem tudták megkülönböztetni a jót és a gonoszt. Az Úr, aki őket teremtette nem is nagyon akarta, hogy megszerezzék ezt a…..
Valahol Mazochországon 2011-ben A nyugdíjas nénike kiemelte a postaládából a szórólapokat. Mást nem is nagyon találhatott volna a ládikóban, hiszen nem volt senkije, gyermekei és férje régen az Unió úti temetőben várta, hogy megváltsa valaki az alacsony rezsijű bérleményt.…..
Rémesen egyszerű, kicsit fejbevág, nem kell rajta gondolkozni. Hajnali kommersz feles helyett hajtsátok föl Latzi romantikus ábrándját, a lakatlan szigetet..
A lávatavi kétszersült Sátántól a halál megöléséig. Kötik-e saját szavai a Biblia ihletőjét? Juthat-e Mennybe a Sátán, ha minden más megsemmisül? Jelenések könyve 20.10” És az ördög, a ki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a fenevad és a…..
Skellington Jack lemezborítókat tervez, mindannyiunk nagyobb szomorúságára. Jacknek nagyon bekattantak a diszkontboltok, ennek "köszönhető" ez a sorozat, amit, ha rám hallgat, soha nem fog folytatni.   ..
Landdie 2008.11.25 13:41:38
A Biblia köti saját istenének kezét... Gábriel arkangyal szélvészként zúgott a második mennyországnak is nevezett Pokol felé, melynek kapuját elállták a gonosz angyalok, démonok és olyan fertelmes teremtmények, melyeket talán még Ezékiel próféta sem tudott volna kellő…..
Szombat délután van, kint tombol a hóvihar, a kutya se akar kimenni (csak mi, az állatkertben csudajó ám ilyenkor, holnap képes beszámolunk). Átfagytunk, álmosak vagyunk, úgyhogy mi megértjük a cicát. ..
Landdie 2008.11.23 11:36:37
A gyümölcsízű óvszer talán furcsább találmánya az emberiségnek, mint a négyszögletes kerék, de arra kíválóan alkalmas, hogy az élénk szexuális fantáziával megáldott kreatívok kiélhessék rajta magukat. Ennek köszönhetően nem egy remek darab született már e témában,…..
Valóban rendőrök tutujgatták meg E.Piroskát? A "Zs" ügy paródiája. Péternyi Gergő főkapitány felnézett Sherlock Holmesra, majd összevonta szemöldökét. Nem akarta elhinni, amit az imént hallott. - Micsodaa? Aladdin főtörzsőrmester, Ali Baba tizedes és Dr.Justice…..