Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trazz

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
trazz 2014.01.09 16:48:18
@horcsogpofi: Az ilyen műsorokra azért van szükség, mert az istenadta nép ideológiailag még nem eléggé képzett... :D
A Fővárosi Közgyűlés zárt ülésen döntött: Dobó Kata lett a Vígszínház új igazgatója. Andy Vajna szerint nagyon jó döntés született. „Ami jár, az jár, egy ekkora színművésznőnek már régen saját színház kellett volna!” Az új igazgatót a szakmai munkában olyan…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Április végén érkezett egy bejelentés a Mérleg utcai szelektív szigetről – a blikkes rikkancs háta mögötti játszótérnél –, ahol a kukákból állandóan kifolyik a mocsok és a konténerek mellé is rendszeresen odahordják a lomot az emberek. Így nézett ki: Erre májusban a…..
Tegnap este megnéztem a Szegedi Szabadtéri Színházban az István, a királyt, Alföldi Róbert rendezésében. Ez a második előadás volt, indulás előtt szándékosan nem olvastam el, hogy előző nap milyen kritikát kapott. A mai világban elkél a három lépés távolság. A rockopera…..
trazz 2013.08.20 02:04:59
@ekszvájzed: szóval nem láttad, de szar? :D

A dr. palira inkább nem reagálok, hiszen láthatóan legalább akkora géniusz mint a névrokona. :D
Krumplishal Érdekesség gyanánt 2013.08.12 12:05:20
A jó öreg wikipédiát böngészgetve a Kincs, ami nincs kapcsán az alábbi érdekességre bukkantunk. Négyféle főcím ment le a mozikban illetve a különböző forgalmazók VHS, illetve DVD kiadványain. Nagyon érdekes, ahogy a kiadók játszadoznak a filmmel, egyben igazán szép gyűjtés…..
Méltányosság Áder János a mém 2013.07.25 11:07:14
Áder János Köztársasági Elnök sem kerülhette el végzetét. Látogatása az Egyesült Államokban, illetve közös fotója nem mással, mint az Obama házaspárral, óriási lendületet adott a mémgyárosoknak. Ebből választottunk most ki két, igen figyelemreméltó…..
trazz 2013.07.26 15:19:15
Subba Subba tetkó: Torokvagina 2013.07.24 09:06:43
Ellövöm én is: teljesen új értelmet nyernek a "mélytorok" és a "torkonbaszlak" fogalmak. Merész, nem mondom. ..
FRISSÍTÉS, július 24: Dunakeszin Nyíri Márton és Lukácsi Bálint képviselők a "Dunakeszi Reptérért" nevű fb-csoport alapítójának (Molnár György) szándékaival azonos nézeteket vallanak - a kezdetektől fogva. Nyíriék pedig benyújtották a jegyzőnek a népszavazási…..
Üzenőfüzet Bajnai elbukott 2013.07.15 13:23:45
Török Gábor a blogján megjelenő “minielemzéseiben” a lehető legritkábban szokott egyértelműen állást foglalni. Épp ezért akadt meg a szemünk pár nappal ezelőtti írásán: “Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami…..
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Az alábbi, négy rajzból álló viccesnek szánt politikai képregény 1947-ben jelent meg a Pesti Izében. A képregény célja  a hároméves terv népszerűsítése. Dörmögő Dömötör panaszra megy Rákosihoz, mert barlangjának egy részét az állam egy másik - de az ott lakásra…..
Nem csak Petrás János, a Kárpátia énekese kapott állami kitüntetést egy félreértés miatt - fura indoklások és még furább egyezések a HírCsárdához eljuttatott dokumentumokban. „A köztársasági elnök hivatalában általában nem olvassa át a jelöltek nevét, hiszen őket…..
Kiszivárgott a szándék - a kormány a nemzeti trafik után az alkoholkereskedelmet is "nemzeti" rabigába hajtaná: "A szeszforgalom új szabályozásának lehetséges módjainak kialakításakor messzemenőkig figyelembe kell venni a kormány azon alapvető célkitűzését, amely szerint a…..
Pünkösdi kapibarát minden kisgyereknek. Miért? Pistikének a szomszédban nincs. Sétáltatás közben nem jön a hím kapibara, a nőstény vízidisznó 130 napos vemhesség után 2-8 utódot hoz a világra. Ha még is könnyebb elpasszolni, mint a cuki cicusokat. Természetes ellenségei az…..
trazz 2013.05.20 00:33:38
Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom többé Schmitt Pállal, édes istenem! De egyszerűen nem megy, mert ahelyett, hogy csendben meghúzná magát, esetleg bocsánatot kérne, ő igényt tart "becsületes életművének elismerésére".NEKI ÁLL FELJEBB!Rábizonyították a…..
"Innen számítva 100 éven belül sem fog BEK-et nyerni a Benfica" – ezekkel a szavakkal viharzott el Lisszabonból Guttmann Béla, a Benficával két Bajnokcsapatok Európa-kupáját is nyerő magyar edzőlegenda. A Benfica azóta hat európai kupadöntőt  - ebből öt BEK-finálé volt -…..
A héten került a T. Ház elé a polgári perrendtartásról szóló törvény módosítása. Az unalmasnak tűnő cím, mint oly sok esetben, ezúttal is tartogat meglepetéseket. Az éppen a Ház előtt fekvő indítványt ugyanis egy héttel korábban már megtárgyalta az országgyűlés.…..