Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kultstáb

3301 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagymama reggel odafordul a kis, elkényeztetett fiúunokájához:- Na, Majcika, kéj a kisz Majcika ed kisz dádás felvágottat?Mivel Marcika szerette a Penny Dárdás felvágottcsaládjából a főtt tarját, ezért bólogatott, hogy igen. A nagymama is bólintott, de nem adott neki semmit. Amikor az unoka…..
A gazdasszony befújja a konyhát légyirtóval. A legyek hamarosan nagyon rosszul érzik magukat, az egyik a hátán pörög, nagy sebességgel.- Mi van, nem jól érzed magad? - kérdezi tőle a másik.- Szerinted?! - szól dühösen a döglődő légy.- Hát, én mondtam, hogy ne ide jöjjünk.....
Két gyári munkás beszélget a szilvaaszaló szobában:- Te, nézd már, mit találtam! Ez nem szilva!A másik nézegeti, beleharap és lenyeli:- Nem szilva, hanem mazsola... Gondolom, ez volt a korábbi termék.- Nem hinném, mert az előbb találtam a gatyámban. - közli a humoros kolléga...
- Mit mond a rossz magaviseletű, iskolakerülő mikrokontroller, amikor rákapcsolják a PICKit4 programozókészüléket?- Mit mond?- Semmit, mert nem tud beszélni.- De azért gondol valamit?- Igen.- Mit gondol?- Azt hogy "Nem akarok tanulni, geci!"..
- Mi történik Pinokkióval, ha hazudik?- Minden hazugság után hosszabb lesz az orra és a végén már menni sem tud, mert orra esik vagy belefúródik az orra a talajba, mint egy dárda.- Mi történik Orbánnal, ha hazudik?- Újabb négy évre megválasztják és a végén teljesen tönkreteszi az országot, milliók…..
- Az évnek melyik dátuma a kis Bence kedvenc napja?- Melyik?- December 31, mert ekkor nyugodtan elmondhatja bárkinek, hogy a kedvenc, beteges szórakozása, hogy szeret belebújni a kormos kemencébe. Mondja is mindenkinek, hogy "Bújék!", "Bújék!" és ekkor nem verik meg érte, sőt, a többiek is…..
- Figyejjé mán, he!- Na, mi van?- Tudod hogy hívták Hámán Kató pasiját?- A Dikkmán Jocót?- Azt.- Dikkmán Jocó...
- Mit mondanak a fizikusok a szeretet ünnepén? - Mit mondanak? - Nincs karácsony Kelvin nélkül...
Kellemes és Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunka Fidesz kormány tagjainak, az ő rokonaiknak, a baráti társaságuknak és a Fidesz minden hűséges szavazójának. (A többi szerencsétlen úgysem része az országnak, mert az ország a Fidesz-KDNP tulajdona, amióta világ a világ, így aki nem vállal…..
Egy humoros, kopaszodó, sőt szinte már teljesen kopasz, nem túl bizalomgerjesztő, 52 éves faszi bemegy a fodrászszalonba és visz magával egy Alain Delon fényképet, ami az akkor harmincas éveiben járó, jóképű, kék szemű színészt ábrázolja befésült hajjal, és miután beül a hajnyíró székbe, a képet…..
Jézus végre másodszor is visszatér a Földre. Büszkén és diadalmasan néz szét, hiszen tudja, hogy a világ nagy része hitt benne és most már azok is hinni fognak, akik eddig nem tették. Igen ám, de akármerre néz, mindenütt kereszteket lát. Hát ez nagyon rossz emlék a számára, hiszen pont ilyen…..
A műsorvezető elmagyarázza, hogy akinek a vezetékneve valamilyen város-, falu-, vagy helyiség neve, az arra utal, hogy az ősei valószínűleg ott éltek. Például a Keszthelyi nevűek Keszthelyen, a Fehérvári nevűek Fehérváron, a Kibédi nevűek Kibéden, és így tovább...Majd azt a feladatot adja a…..
Egy idős férfi rendszeresen dicsekszik a kocsmában: - Én egész életemben nagyon férfias, erős, vonzó férfi voltam. Főleg fiatalabb koromban. Két fő tulajdonságom volt: kacér voltam és mimóza! Kacér, de nem kicsit kacér, hanem a lehető legkacérabb férfi! Szerettek is érte nagyon a nők és…..
A világ legjobb viccei Nemzeti dal 2023.12.08 14:49:38
Petőfi, kezében a verspapírral, kiállt a tömeg elé és zengő hangon, dagadó mellkassal, emelt fejjel, büszkén elszavalta a Nemzeti dalt. Azt a verset, ami reményei szerint felgyújtja a tüzet a szívekben, aminek hatására a nép ledobja a rabláncot és mindent elsöprő erővel szembeszáll…..
A hatalmas méretű és hatalmas erejű buzi meglátott egy forgalomirányító rendőrt amint éppen a forgalmat irányította egy elromlott jelzőlámpás útkereszteződésben. Igen ám, de a buzi erre azt hitte, hogy a rendőr éppen párkereső násztáncot jár, ezért megbaszta...
Teológus professzorok és szocio-biológusok átfogó kutatómunka eredményeként megállapították, melyek azok a szervek, amelyeket a vallások fő alakjaihoz kapcsolnak az emberek:Jézusnak a szíve.Istennek a fasza...
A világ legjobb viccei Nemesi cím 2023.12.01 08:24:16
A síró széplány így panaszkodik a legjobb barátnőjének: - Átvert engem! Sokkal szebb, sokkal gazdagabb, sokkal okosabb férfiakat elutasítottam, csak azért, mert nem volt nekik előkelő származásuk... Ez meg azt mondta, hogy ősi, nemesi családnak az egyeneságú leszármazottja és még a neve is az ősi,…..
Egy húsfeldolgozó anyagbeszerzője, egy fiatalember és Frankenstein arról beszélgetnek, jártak-e már úgy életük során, hogy valamit féreértettek. - Én elmentem a másfél millió lép és Magyarországon rendezvényre, hogy majd jól bevásárolok belsőségből, erre mikor odaértem, nem volt ott semmi áru, csak…..
Bartók Béla, Kodály Zoltán és Liszt Ferenc versenyeznek, hogy kinek nagyobb a fasza. Mivel mutogatni nem akarják, lévén, hogy ők ennél sokkal kifinomultabb emberek, egyszerűen bemondás alapján hirdetnek győztest: mindenki leírja a cm-ben mért hosszt. A 28 - 29,5 - 32 értékek közül értelemszerűen a…..
Egy áruház reklámszövege: "SPÓROLJ25%-otClubcard  használatával!" Igen ám, de Pista bácsi csak a nagybetűs, első sort olvassa el és így szól magában: "De rendesek ezek, hogy figyelmeztetnek! Már majdnem bementem és vettem valamit..." - ezzel megfordul és bevásárlás helyett hazamegy...
- Mi a neve a paleo édességgyárnak?- Nem tudom.- Hát Nyestlé...
A Szilvia törlőpapír és a Tork törlőpapír versenyeznek, hogy ki tud eredményesebben elbújni. Szilvia egy nő melltartójába bújik, abban bízva, hogy ott senki sem fogja keresni, míg Tork egy torzonborz, szakadt, büdös hajléktalan végbelébe, ugyanezen megfontolásból. A kereső játékos elszámol százig,…..
A Füles mackó című mese a kezdetek kezdetén félig felvételről és félig élőben ment: maga a bábfilm adott volt, azt vászonra vetítették és azt közvetítette a TV kamera (hiszen akkor még nem volt videómagnó a rögzítésre, csak így lehetett megoldani), míg a hangot élőben mondták rá a hangot adó…..
- Feltéttel kéri a hústálat? - kérdezi a pincér.- Feltétlenül! - válaszol a programozó. A programozó úgy értette, hogy mindentől függetlenül, azaz minden esetben kér rá feltétet, míg a pincér úgy értelmezte, hogy nem kéri a feltétet, ezért anélkül hozta ki...
A világ legjobb viccei Álca 2023.10.10 14:47:00
A híres Nobel-díjas tudóst - akinek ráadásul két Nobel-díja is van: egyet fizikából kapott, majd öt évre rá egy másikat biológiából - meghívják az Oscar-díj átadó ünnepségre, mint meglepetés díszvendéget. Az alapötlet az, hogy senki sem tudhat arról, hogy a világ jelenleg egyik legelismertebb tudósa…..