Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kultstáb

2844 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Tessék jönni, ön következik, Frankfurti úr! - hívja a csinos asszisztensnő a váróteremben várakozó Frankfurti bácsit a magánrendelő ajtóból.- Milyen Frankfurti úr?! - kiált ok nélkül, mérgesen a nőre az öreg - Úr az, aki parancsol! Én nem Frankfurti úr vagyok, hanem Frankfurti bácsi, az Isten…..
A Biblia valami okból elhallgatta, hogy a próféták nem tizenketten voltak, hanem húszan. A név szerint ismert prófétákon túl ott volt még Jenő, Ottó, Ronáldó és Zoltán, valamint a lányok: Anett, Bea, Edina és Erika. Ez a további nyolc próféta ugyanolyan jelentőségű volt, mint az ismert tizenkettő,…..
Angela Merkel fiatal korában mindent megfogdosott, de az akkori, első férje, egy goromba magyar, állandóan rákiabált:- Angela! M'ér' kell?! Angela! M'ér' kell állandójan baszogatni mindent?! E!Ezért Angela, hogy elkerülje a napi pofonokat, inkább összetette a két kezét maga előtt, mintha…..
Három férfi otthagyja a multicéget és saját, kis Kft.-t alapítanak. Később alkalmazottként csatlakozik hozzájuk néhány volt kollégájuk is. Reményeik szerint pénzügyekkel, befektetési tanácsokkal és lakberendezéssel foglalkoznának, amely tevékenységekhez alapvető a bizalom a vevők és a cég között.…..
- Hogy köszön Hannibal Lecter a börtönben?- Szíjaztok!..
- Mi a fő különbség egy testépítő és Jézus között?- A testépítő szereti a feszítést és jól esik neki. Jézusnak nem...
A macskák két csoportba sorolják az embereket: az egyik csoportba azok tartoznak, akik szolgálják őket: etetik, simogatják, megtisztítják a helyüket, játszanak velük, míg a másik csoportba azok, akik nem. Az első csoport hasznos, a második közömbös, nincs velük teendő, viszont azért egy biztonsági…..
Összeszarta magát a bácsi. Sárika néni a felesége lehordja a sárga földig, hogy lehet valaki ennyire buta, figyelmetlen, igénytelen, bezzeg Micike, a cica, sokkal ügyesebb, mint az öreg, mert ő macska létére is tudja, hol a homok és mindig abba kakil... Erre a bácsi elkezd kacagni, hogy hahaha, még…..
Mivel az autósok és a gyalogosok egymás ellenségei, ezért a KRESZ hoz egy új szabályt, hogy ezentúl az autósok és a gyalogosok megölhetik egymást, ha úgy látják jónak. Persze szenvedést nem szabad okozni a másiknak, de ha valaki gyorsan és fájdalommentesen öli meg közlekedési ellenfelét vagy esetleg…..
A világ legjobb viccei Salsa-klub 2021.09.16 12:55:30
- Gyere el velem a klubba, mert ott mindig van salsa! - kéri a nőt a sármos és rámenős férfi. Legalábbis a nő így érti és örömmel mond igent, mert nagyon szereti a táncos szórakozóhelyeket, különösen azokat, ahol kedvenc táncát tudja táncolni.Azonban félreértette, mert a férfi valójában ezt mondta:…..
"Mászkáló Márta és Pásztázó Pál: ezennel házastársakká nyilvánítalak benneteket." - akarja mondani az anyakönyvvezető, de ehelyett ezt mondja:- Mászkáló Márta és Pásztázó Pál: ezennel há... há - há - háháháhá - és elkezd röhögni, hogy milyen hülye nevük van...
- Ki vagy te? - kérdezték Jézust.- Az én apám az Isten és én az Isten fia vagyok. - felelt Jézus, majd elmondta, hogy ő az egyetlen út az örök élethez, hogy aki őt követi, az Istent követi és aki őt nem fogadja el, az Istent nem fogadja el, mert ők egyek és ugyanazok, Isten Jézusban, Jézus Istenben…..
Egy férfi vett egy okosórát, de az pár hónap után nem csatlakozott a Bluetooth eszközökhöz. Pedig korábban semmi probléma nem volt vele. Mivel egy évnyi garanciát vállaltak rá, eldöntötte, hogy elviszi a vásárlás helyére.  Abban bízott, hogy kap egy újat vagy minimum megjavítják. Összeszedte az…..
A foglyok már nagyon várják az eseményt, ezért elkezdik írni a táblára:ÓA következő nap elé írnak egy I betűt:IÓAz azt követő napon elé írnak egy C betűt:CIÓÉs végül, tíz nap elteltével végre teljes a szó, indulhatnak a vizsgálatok, a kivizsgálások és az eredményhirdetés.A táblán pedig ott a szó,…..
Orbán Viktor a bukása után azt kapta büntetésül, hogy élete végéig egy kínai büfé konyhájában kenyérszeleteket vajazzon, zsírozzon, kenőmájasozzon egy lapos késsel és kizárólag annyi pénze lehet, amennyit ezzel a munkával megkeres, ráadásul élete végéig nem hagyhatja el a konyhát. Hogy ez biztos így…..
A világ legjobb viccei Tusfürdő 2021.05.27 10:22:59
Az évek óta raboskodó fogoly kap ugyan fürdési lehetőséget, de csak hideg víz van és azon kívül semmi: egyszerűen nem kap semmilyen tisztítószert, még egy darab szappant sem. A rabságának ötödik évfordulóján üzen neki a börtönigazgató, hogy jó magaviseletéért kérhet valamit e jeles napra. A fogoly…..
Indiai útja során a spirituális élményekre vágyó fiatal férfi bemegy egy buddhista kolostornak tűnő épületbe, ahol meglepődve látja, hogy egy kövér, szakállas férfi ül az asztalnál. Nincs ebben semmi elfogadhatatlan, de nem erre számított, mert ő úgy képzelte el a buddhistákat, hogy sovány,…..
- Nézd, milyen szép, piros, nagy földieprek vannak a tányérodra szeletelve, finom Completa tejszínhabbal! Egyél bogárkám! Jó étvágyat! - így próbál jó napot és jó étvágyat szerezni Gáza bácsinak a felesége. Igen ám, de Géza bácsi az előző életében maga is földieper volt és emiatt nem étvágygerjesztő…..
Az én rózsám patikus,Patikus,Patikus,Hogyha nagy a pofája,Azt mondom, hogy: Kuss! Az én babám könyvelő,Könyvelő,Könyvelő,Hogyha van egy kis idő,Egyből könyvel ő. A babám rendszergazda,R-gazda,R-gazda,Ezen kívül nincs haszna,Ő egy mihaszna! Hej!..
Köztudott, hogy a mai, telefonba épített fényképezőgépek már tudnak szépítő effektet használni a kép elkészítése során, ami annyit tesz, hogy eltünteti a ráncokat, a pattanásokat, az egyéb bőrhibákat, csillogóbbá és nagyobbá varázsolja a szemeket, élénkíti a színeket. Mindez általában nullától tízig…..
- Hogy köszönnek a pásztorok?- Hogy?- Juh napot kívánok! - És a szolgálólányok?- ?- Jou napot! - A sugárzástani intézetben?- ?- Jód napot kívánok! - Hogy köszön a télkirálynő?- Hogy?- Hónapot! - Hogy köszönnek a halálos betegnek a falusi rokonai este?- Hogy?- Hónapot kívánok! - Hogy köszöntek…..
Álszerénység nélkül, de nem túlértékelve önmagunk szerepét, egyszerűen csak közöljük:* * * A mai nap a kultvicc.blog.hu havi nézettsége elérte az EGYMILLIÓ-t. * * *Ez nélkületek/maguk nélkül nem jöhetett volna létre. Ez a tény megerősíti a csapatot abban, hogy érdemes volt sok évvel ezelőtt…..
Tarzan tölcsért formál a tenyeréből a szája elé és rázendít:- Hááááiaiáá áó! Hó lári, hó-ó! Ó lári, hó-ó-ó-ó!- Kurva anyádért óbégatsz?! Hajnal három van, te kretén! - kiabál valaki egy alsóbb emeletről.- Tarzannak nem való a ketrec. - mondja Tarzan és következő héten elköltözik a tízemeletesből...
Egy buddhista házaspár nézegeti a boltban a lámpákat:- Megvegyük? - kérdezi a feleség.- Vegyük meg. - mondja a férj.- Nem lesz ez túl drága? - aggódik a feleség.- Vegyük meg! Úgyis csak kétszázszor élünk! - mondja a laza férj...
A világ legjobb viccei Balambér 2021.01.20 08:17:14
A híres versesztéta (merthogy ilyen is van) elszörnyedve látta az alábbi gyerekdalból való verssort: "Balambér, Balambér, bolondul a kalandér" Mert ugye egyrészt a név maga: nyilvánvaló, hogy kizárólag azért lett ez a keresztnév kiválasztva és nem mondjuk Jenő, mert erre rímelnek az "ér" végű…..