Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kultstáb

2788 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Jó napot kívánok! Bétakarotin bácsit keresem. Itt lakik?- Igen. Kinn' kapálgat a kert végibe'.- OK. Köszönöm.- Hé, várjon, ne menjen oda, mer' nála van a plazma...DURR! ... - Na, ez se fog már többet türelmetlenkedni! Nem is értem, aki ennyire türelmetlen, az miért jön a NASA... izé,…..
Orbán Viktor és pár kollégája elmennek egy távoli országba, ahol még csak Magyarországról sem igazán hallottak soha, nem hogy annak a kormányáról, ezért nem kap semmiféle VIP ellátást, kénytelen ugyanúgy kolbászolni a piacon, mint a többi, földi halandó. Már majdnem szomjan hal a negyven fokos…..
- Miért vesz a rendszergazda új monitort, a hentes bárdot, a hajléktalan pedig féldecis töményet?- Nem tudom... Miért?- Mert jó a felbontása!..
Egy ember február végén felhívja a fülészetet, hogy időpontot kérjen a szakrendelésre. A telefon a szokott módon kicseng, majd kurva hangosan (legalább száz decibeles hangnyomással) beleüvölt a fülébe:- A FÜLÉSZETET TETSZETT HÍVNI! ERRE AZ ÉVRE MÁR NEM TUDUNK IDŐPONTOT ADNI! A JÖVŐ ÉVI IDŐPONTOK…..
A világ legjobb viccei Én vagyok 2020.02.06 12:34:54
- Mit mondott az alsónemű a végbélnyílásnak?- Mit mondott?- Luk, én vagyok a gatyád!..
Fruzsina nagyon izgul, mert kozmetikusként akar továbbtanulni az ország legnevesebb kozmetikai iskolájában, ahová olyan nagy a túljelentkezés, hogy egy szigorú felvételi vizsgán kell megfelelnie ahhoz, hogy felvételt nyerjen és szeptemberben megkezdhesse a tanulmányait.Amint belép a hatfős felvételi…..
A világ legjobb viccei Piercing 2020.01.27 19:21:01
Egy huszonöt éves csaj piercing-et rakat az orrába, az alsó, középső részbe, ami elválasztja a két orrlyukat. Utazik a metrón, ül az ülésen. Az emberek ránéznek, többször is, mert feltűnő a piercing. Van, akinek tetszik, de a legtöbben arra gondolnak, hogy hülyeség volt, csak elcsúfítja vele…..
Egy úr vesz az ALDI-ból 750 darab Solo Premium papírzsebkendőt, majd a Tesco-ból 16 narancssárga Zewa WC-papírt. Azután eszébe jut, hogy az illatosított WC-papír nem jó, mert az utóbbi években allergiássá vált rá és ha a WC-n ülve belefújja az orrát, akkor elkezd tüsszenteni és szinte abba sem bírja…..
Egy házaspárnál mindig annyi WC-papír van, hogy tele van velük a fél kamra (ott tárolják ugyanis). Nem csak hogy mindig van náluk WC-papír, hanem ha elmennek hozzájuk a rokonok vagy barátok látogatóba, a házaspár mindig ad nekik egy-két gurigát, a kedvenc kisfiúnak néha hármat is. Úgy hívják őket,…..
- Te kapcsolatban élsz?- Igen, én komoly kapcsolatban élek.- Na, az jó!- Háát... Néha azért jó lenne nevetni vagy viccelődni is egy kicsit...- Miért, nem szoktatok?- Nem hát! Most mondtam, hogy én komoly kapcsolatban élek...
- Mire figyelmezteti látogatóit a Kék Osztriga Bár weboldala?- Nem tudom, mire?- A weboldalunkon kukikat használunk...
Cs. bácsi mindig korrekt módon, a mozivetítés előtt legalább 5 perccel korábban megérkezett a moziterembe és állandóan szóvá tette, zavarta, hogy vannak, akik később érkeznek öt-tíz perccel. Az igaz, hogy a film előtt van vagy húsz perc filmajánló és reklám, de akkor is, ha egy film mondjuk…..
- Mit mond az ember, amikor kilépne a busz ajtón, de a sok köcsög elállja a kijáratot és nem mutatnak szándékot arra, hogy elálljanak az útból?- Elnézést, leszállnék.- És mit mond a veréb, amikor fel akar repülni a kerítésre, de a sas olyan büszkén néz előre, hogy észre sem veszi és a veréb nem bír…..
A világ legjobb viccei Pásztorok 2019.12.10 15:35:03
Megkérdezik az öreg pásztort, hogy mit csinál, mi a munkája, hogy telik az élete. Az öreg elkezd mesélni:- Hát nekem nem igazán parancsol senki! Talán a gazda, az parancsolna, de vele nem is szoktam személyesen találkozni. Úgyhogy nekem nem parancsol senki. De én parancsolok: megmondom a birkáknak,…..
Sajnos nagyon sok viccet nem fejeztek be a kitalálóik és a nyomtatott sajtó felelőtlensége, hogy ezek így, hiányosan, gyakorlatilag poén nélkül megjelenhettek és később ezek elterjedtek az interneten is. Az olvasó pedig egyszerűen nem érti, hogy mi van, azt gondolja, hogy az ő humorérzékével van…..
Sajnos nagyon sok viccet nem fejeztek be a kitalálóik és a nyomtatott sajtó felelőtlensége, hogy ezek így, hiányosan, gyakorlatilag poén nélkül megjelenhettek és később ezek elterjedtek az interneten is. Az olvasó pedig egyszerűen nem érti, hogy mi van, azt gondolja, hogy az ő humorérzékével van…..
Élt egyszer egy házaspár. Az egyikük mindig dicsért, a másik mindig vigasztalt. Az egyik dicsérte Jézust, a másik vigasztalta az egyiket.  ..
A paradicsomos, betűleveses fazékban élt a betűcsalád. A két nagy "A", vagyis Apa és Anya odafordultak a kis "gy"-hez (a Gyerekhez) és örömmel mondták neki:- Képzeld, ma eljön hozzánk vendégségbe a nagy "I"...
Egy férfitől mindenki tartott, pedig kis, sovány, nyápic ember volt, buta is volt, semmiben sem tűnt ki, de a nagynénje a tanácsnál volt osztályvezető és mindenki attól félt, hogy ha nem megfelelően viselkedik a férfivel, akkor ő szól a nagynénjének, aki jelenti a pártnak és ők csúnyán megjárják.…..
Egy pasas bement az utazási irodába és mondta, hogy egy hosszabb hajóúton venne részt, de csak egyedül utazna, nem akar unatkozni, tegyék többágyas szobába. Mondták, hogy természetesen, vannak négyágyas szobák, de előre nem lehet tudni, kik lesznek az utastársak, ez majd menet közben kialakul a…..
A Mikulás bácsi elindul a friss havon, jókedvűen lélegzi be a harmatos, friss levegőt, talpa alatt ropog a hó és örömteli várakozással várja az éneklő, versmondó gyerekeket, akiket majd finom, zselés szaloncukorral jutalmaz. Jön is az első gyerek és elkezdi énekelni a Kis Karácsony dallamára: Kis…..
Sajnos nagyon sok viccet nem fejeztek be a kitalálóik és a nyomtatott sajtó felelőtlensége, hogy ezek így, hiányosan, gyakorlatilag poén nélkül megjelenhettek és később ezek elterjedtek az interneten is. Az olvasó pedig egyszerűen nem érti, hogy mi van, azt gondolja, hogy az ő humorérzékével van…..
A Terminátort, Rambot és Derricket megformáló három ikonikus színészt jutalmul elvitték Magyarországra és abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a Sugár áruházban vásárolhattak maguknak farmernadrágot. Arnold Levi's-t választott.Sylvester Casuccit.Horst Trappert...
Ödönke úttörő lett és elment egy nyári úttörőtáborba is, ahol többek között a következő nótát tanulta: Bal lábat a jobb után, balt a jobb után,Így mennek az úttörők végig az utcán. Nagyon büszke volt magára, lépdelt az utcán a kis társaival, akik hozzá hasonlóan büszkén, emelt fejjel vonultak és a…..
Az adrenalinfüggő extrém sportolók és a milliárdos szülők gyerekei egymást túllicitálva dicsekednek, arcoskodnak, hogy ki milyen kalandban vett már részt élete során. Van, aki a vadvízi evezését meséli el, más a Mount Everest megmászását, megint más a Parkour kalandjait felhőkarcolók tetején, és így…..