Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tejjelkifli

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
Tejjelkifli 2021.09.29 21:59:29
@LaciHogyVoltol:

:D

Sziasztok!

Readonlyban imádom ezt a közösséget, minden VV, Survi alatt jövök. Fujimo a válófélben lévő férjem, aki idejött belerondítani az én játszóterembe. Mármint basszus, nem akarom még itt is olvasni, amit napi szinten meghallgatok telefonon :D De nem, ő nem Dani. Ignoráljátok pls., hátha feladja, és utána csak telefonon kell végighallgatnom az agymenéseket, és csak titeket olvaslak :)

Előre is köszi! :)
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Tejjelkifli 2019.04.27 18:31:13
@Tejjelkifli: ill. amikor Királyvárból elküldi megkeresni Sansát, felfegyverezve, felvértezve. Akkor sem úgy néz utána, mint egy Tyrion, vagy egy Bronn után. Lehet, az is befolyásol, hogy könyves Jaime álmodik is pucér Briennel, meg a medencés-monológos jelenetnél merevedése is van, amit egyébként nem tud hová tenni magában....
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Tejjelkifli 2019.01.10 13:07:27
@Tejjelkifli:
Hú, telórólbénább írni, mont gondoktam+ egy 17 hós csüng amellkasomon,bocsi.
Tejjelkifli 2019.01.10 13:43:18
@bElannaTorres:
Én sosem gondoltam, hogy itt veled fogok EKG-zni, de igen. Az egésznek más a megközelítése részemről. Hetero nő vagyok, és a húszas éveim első felében, két nőnemű is bepróbálkozott nálam. Egyikük csak leszbikus oldalról, a másik meg az én aktuális pasim, meg az ő aktuális pasijával történő közös tevékenységek terén. Ritka kellemetlen és kínos volt mindkettő. De semmivel sem kínosabb, mint mikor pasi próbálkozott a semmilyen előzményből elő ugyanezzel. Szerintem fals, a "minek mutogatni" megközelítés. Mert engem heteroként soha semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem ért a szexuális beállítottságom miatt, sem társadalmi megítéltség terén, sem jogi értelemben. Amíg ilyen téren nincs egyenjogúság, addig nem mondhatom azt, hogy csináljak otthon, négy fal között, mert ez nem errről szól...Az, hogy ízlésesen is lehet küzdeni ezen célokért, szerintem megint más kérdés, de az túlmutat ezen a fórumon. Az én meleg - férfi - ismerőseim nem műratyiskodnak, mint G1G, akkor tudsz csak a beállítódásáról, ha megosztja veled, nem kérkednek vele, tök normális, felnőtt, férfias férfiként funkcionálnak a mindennapokban.
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
Tejjelkifli 2018.12.31 21:07:42
@mentorosh lecsó:
Légy empatikus a zaszonnyal! Enyim még csak 16 hós, de elviselhetetlen jelenleg a gondolat, hogy szeptembertől bölcsis lesz, és bíznom kell benne, hogy vadidegen, ám szakképzett emberekre kell bíznom, hogy etetik rendesenl, megvígasztalják, ha beveri a buksiját stb. Az is rémületes, hogy egyszer majd felnő, és el fog költözni. Enyim lány, bulikákba gondolni se merek. És közben TUDOM, hogy a gyereknek gyökerek mellett szárnyakat is kell adnom, ugyanakkor ösztönösen kódolva van bennem a para.
  2016, nőgyógyászati patológia.... 16 éves, gyermekarcú, kicsit duci, kicsit esetlen, csúnyán mondva tenyeres-talpas tinilány fekszik nagy pocakkal a kórteremben.39 hetes terhes, néhány hónapja nevelőotthonban él. Közel a szülés, várja kislánya világrajövetelét. Teljesen érdektelen. Nyomogatja a…..
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
Tejjelkifli 2016.10.26 22:23:05