Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkomen666

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
C&H Magyarul Szarásidő! 2011.04.25 16:04:00
Úgy látszik, ő is elejtett pár nyuszibogyót ezen a napon, höhöhö.     ..
A Minecraft a telefonon? Na ne... Ez most komoly? Bizony az,meglepő mi? Ne nem mondom,hogy eget rengető élmény,de ez is valami. ..
Eljött a nagy nap! Végre rendelhettek pólókat! Fontos információk: Mindegyik mintával az ára 3900 Ft. + 990 Ft. a kiszállítás (országosan ennyi), tehát  4890 Forint kiszállítással együtt. Tisztességes ár, hiszen minőségi pólókat kaptok (Millenotti is innen…..
darkomen666 2011.02.23 19:23:39
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Talán többen tudjátok, hogy egyszerre általában 2-3 projekten dolgozom a hétköznapi tevékenységeim mellett, így kicsit furcsa ritmusban jönnek a videók! De ne csüggedjetek vagy ha utáltok akkor ne reménykedjetek, mert holnap reggel ha felnéztek a blogra…..
Millióan kérdeztétek így tudtam nem halogathatom tovább, kénytelen leszek megmutatni az amúgy nem bonyolult,de írásban mégis nehézkesen elmagyarázható folyamatot, miszerint, hogy hogyan telepítsünk HD textura csomagot szeretett játékunk alapbeállítása helyett! ..
Egy olyan kérdésem lenne a kedves látogatókhoz, hogy ha levajaznánk egy egyedi pólókkal foglalkozó webshoppal, és ha pl. összejönne egy adott limit mondjuk 20 rendelés, akkor lehetne olyanról szó, hogy lehetne egyedi C&H pólókat rendelni. Az árról nem tudok mit mondani kb…..
Egyetlen egy helyzet van, amikor kifejezetten örülök, ha leparasztoznak. Hogy mikor? Hát ebből a videóból megtudhatjátok! Minecraft ver.:Beta 1.2_02 Texture pack: Realistic HD Texture Pack ..
darkomen666 2011.02.01 20:29:45
@Covery: magát a működését nagyon nem értem, hogy hogyvan... de olvastam a Minecraft forumon hogy van ilyen... ugye a gombák is terjeszkednek, és vhogy így sötétben kell termeszteni őket... de hogy, hogy kell csinálni, nem tom...
darkomen666 2011.02.02 19:47:13
@KillerGeri: nézz fel erre az oldalra:
minecraft.abyssal-legion.com/serverstatus/index.php?action=view&type=all

itt megtalálod az összes szerver listáját... Offline legyen, az az ingyenes szerver amit tört klienssel is lehet játszani...

ha nincs kedved keresgélni akkor meg ajánlom a super-craft.myip.hu című szervert... ez Magyarország legnagyobb tört szervere...