Regisztráció Blogot indítok
Adatok
y Azevedo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boutiq'Bar SZEPTEMBER 9 2010.09.05 17:01:00
y Azevedo 2010.09.18 21:11:03
Subba Budapesten is van ilyen! 2010.09.09 13:00:00
Hála az olvasóknak kiderült, hogy nem csak a módos Manhattanben (1. kép), hanem nálunk is mossák a házakat (2. kép)! ..
–Az előző idény végén az olasz médiát bejárta az a videó, amelyiken Mourinho, a provokátor-motivátor és a híresen keményfiú Materazzi elbúcsúzik egymástól. Most másképpen, de a lényeget tekintve ugyanúgy Del Piero elbúcsúzik a Spanyolországba költöző Trezeguet-től.…..
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
y Azevedo 2010.04.27 14:46:04
@Szent.J.: "1. a Nacional egy fogcsikorgatós Camp Nou -ban megvívott mérkőzésen valami oltári csoda, és deffenzív játék folytán döntőbe jut. (ahol nem mellékesen simán letérdelnek majd a Bayern-nek!)" ???????????
Oltári csoda?? Első meccs alapján nem biztos h szükséges lesz..
Simán letérdelnek a Bayernnek???? Értem h nagyon utálod az Intert, de ne vakítson el, ez így röhejesen gáz..
Ezt a Nacionalt ősszel értettem utoljára, akkor valóban jó poén volt, azóta..
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
y Azevedo 2010.03.27 12:03:36
@Szent.J.: calciomax megelőzött és teljesen igaza van, hagyjuk ezt a Nacional baromságot, ősszel még egy kicsit vicces volt, most már teljesen értelmetlen, főleg egy panathinaikos után...
moszkvics Sétakocsikázás 2010.03.11 18:57:00
Nos, vasárnap délután sétálgattam a városban, amikor egyszercsak lefékezett mellettem egy rendőrautó, kiugrott belőle három rendőr, és igazoltattak. Itt derült ki, hogy nincsen regisztrációs papírom (lásd az előző post-ot), amit ezúton is külön meg szeretnék köszönni az…..
moszkvics Málcsiki i gyévuski 2010.03.13 11:01:00
Nos, van itt egy két dolog fiúk és lányok tekintetében, ami újdonság számunkra.Fiúk: Nem ciki a bundesliga frizura különféle kombinációit viselni. Tudjátok, elöl rövid, hátul hosszú. Mondjuk én kb 20 éve próbálkoztam utoljára ilyennel, és otthon az már akkor is vér…..