Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Fiama

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dehogyis Bajnai az ellenzéki szuperfegyver!Hanem például a szenátorasszony. Aki megszólalt. Újra. Minden megszólalása aranyat ér: az ellenzék számára. És aki mindezért a fizetést adja neki, az nem veszi észre. És szerencsére nem prototípus ez a fegyver. Vannak még. Itt van…..
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
Johnny Fiama 2010.12.11 20:41:54
Persze, tudjuk, hogy megőrülsz a repi-ajándékokért, de erre a posztra biztos nem egy újabb töltőtoll reményében kattintottál, hanem a cím miatt. Angéla szépségének többen is a csodájára járnak az Index házban, azonban a mai napig kollégám, a végtelenségig romlott, az…..
Johnny Fiama 2010.12.11 20:03:49
Mondjon valaki nekünk még egy dolgot, amiben együtt szerepel Bud Spencer, Laura Palmer a Twin Peeksből, René a Hallo Halloból, Dee Snider a Twisted Sisterből, Dr. Alban, Dolph Lundgren, a teljes Boyzone és Roger Moore, és a világ legszarabb számát éneklik a Budapest Tv-n megszokott…..
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
Schmitt Pál univerzális ember. Hiába köztársasági elnök, bizony nem tud kibújni a MOB elnökének szerepéből.Történt ugyanis, hogy a szingapúri ifjúsági olimpián kifogást emelt az ellen, hogy a sportolók magukkal viszik nemzetük zászlaját a dobogóra. Nem is tökölt,…..
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..
Johnny Fiama 2010.07.16 18:00:23
@kamasuka: Tarlós helyében inkább bekussolnék. Ő sem tett sok mindent Óbudáért annak idején. Már epedve várom, milyen remek kis világvárost rittyent nekünk néhány év alatt ez a derék ember.

Ja, és Demszky is elmehet a sunyiba, hogy nem bírta eléggé meghálálni a budapestiek bizalmát az elmúlt húsz év alatt.
Wieszt János előzetesbe kerülésével szemmel látható pánik lett úrrá a Maszopban.Fájdalmas ügy, nagyjából annyira hiányzott nekik, mint impotens nyugdíjasnak a heresérv. Tudod, ha már nem működik cserébe legalább kurvára fáj.Lett is nagy jeges tömlőzés meg szaladozás a…..
Johnny Fiama 2010.06.18 11:22:11
@Sir Kommentor: Azt nehéz lenne rábizonyítani Tarlósra, hogy korrupt lenne, mert valószínűleg nem az, de hogy Óbudán nem sok fejlesztés történt a regnálása idején, azért az elég nyilvánvaló.
Abban azonban egyetértünk, hogy egy kicsit parasztos és bunkó.
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Johnny Fiama 2010.06.09 09:14:28
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Johnny Fiama 2010.05.29 13:17:11
@version: Nem az a ciki, hogy olcsó cipőt vásárolt, hanem hogy nem vette le a címkét a cipő talpáról. Egyszerűen nem elegáns. Kell ezt tovább magyarázni?
addict Spanking tornacipővel 2010.05.24 16:30:00
Hogy lehet az amúgy elég unalmas és tucatboltnak számító Foot Locker üzlethálózat körül egy kis hájpot kelteni? Mutassuk meg egy különös módon, hogy az ott dolgozók vagy az ott vásárlók mennyire megszállottan szeretik a lábbeliket, adjunk hozzá egy kis szexuális töltetet,…..
Johnny Fiama 2010.05.25 07:16:32
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Johnny Fiama 2010.01.21 12:50:37
Johnny Fiama 2010.01.21 13:13:18
@sixx: a cikked kapcsán írtam. Felesleges füstölögnöd, és keltened a hangulatot.
Tényleg meg van a lehetőség, hogy ne ezt a gagyi szart hallgasd. Mint már kiderült számomra, az olyan über intelligens szellemóriásoknak is meg van a kedvenc adójuk, mint akik itt habzó szájjal szapulják a Bochkorékat, meg azok hallgatóit. Ha a neo-nak üzletileg megéri őket alkalmazni, akkor tegye. És igen, szomorú dolog, hogy nyolc ember utcára került, de amikor az ortt-s haverjaid törvénytelen módon szüntették meg a slágert meg a danubiust, akkor azért sokkal több ember lett munkanélküli. Kár, hogy akkor nem írtál ilyen hatásvadász címet az akkori cikkednek.

Egyébként én is törzshallgatója voltam a bumerángnak elég sokáig, de most már tényleg vállalhatatlanul szarok, és hiányolom tőlük a magyarázatot a neohoz fűződő furcsa viszonyukért.
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
  A nagy (majd a kis) generáció után - kár lenne tovább véka alá rejteni, - megszületett Bösztörpuszta népének legifjabb generációja is. Ki hinné, a kuruc.info okozta gerjedelem nem lohad esemény után sem. Sőt különös névadási extázisban teljesedik ki. Szittya anyák pedig…..
Johnny Fiama 2009.10.22 10:06:04
@johevi: :))) ezen jót kacagtam, eddig ez volt a legtalálóbb hozzászólás.
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
Fura, hogy magának a blog gazdájának meglepetést okozott a dolog, én például már rég túltettem magam rajta (hazudsz! akkor miért írtad ezt a posztot?). Ugye, néha belefutunk olyan cégekbe, akik nagy ívben tojnak a fogyasztókra, legtöbbször csak a pénzünk kell nekik, néha még az…..
Képviselő Funky Az igazi nyúl 2009.04.17 16:11:00
Sajnos nem Rózsa-Flores Eduardóéktól, de legalább egy hasonlóan rendszerellenes és rejtélyes csoportocskától kapott levelet szerkesztőségünk: Tisztelt Szerkesztőség! A mai napon, 2009. április 16.-án az MDF Lelkiismereti Munkacsoportja a mellékletben foglalt tájékoztató…..
Az áruszállítók közt, legyen az kicsi vagy nagy, elég sok bunkó akad, mert ők sietnek, nekik időre kell menni, ők nem érnek rá, rájuk nem vonatkozik a KRESZ sem. 6ai agya a kék mikrobusz sofőrjétől durrant el. A héten lőttem a csatolt fotót az MO-s Halásztelki…..
Johnny Fiama 2009.04.17 19:11:46
@Shopping : Imádom az ilyen általánosító hozzászólásokat! Ez a 42 alatti IQ, és a 36 perc nyereség hogyan jött ki? Ismersz akár egy furgonost is? Kétlem, mert az agysebész haverjaid között biztos nincs egy sem, szóval fingod nincs arról mit hadoválsz itt össze. Nem értem miért érzik kényszernek egyesek, hogy mindenhez hozzá kell szólniuk.
Melyik parlamenti képviselőnek van Macbook Air-je?Aki elsőként kommenteli ide alulra a hülye divathóbortnak felülő honatya nevét, Ficsor Ádám tárcanélküli, titkosszolgálatokat felügyelő miniszter személyi titkára lehet, közvetlen telefonösszeköttetéssel a KGB egyik alacsonyabb…..
Johnny Fiama 2009.04.14 16:26:49
Földhöz ragadva Cora 2009.03.20 09:45:00
Megint multimarketben voltam, azám, Budakalászon, jóhogy. Két unokaöcsémnek majdnem egyszerre van nevenapja, szerettem volna valami játszható játékot nézni nekik, különben soha be nem mennék.Nem kedvelem amúgy a hipermarket szentélyeket, visszaélnek azzal, hogy az emberek lusták…..
Lassan már nekünk kell mentegetőzni a csatornák helyett, hogy nem tudunk mit ajánlani. De azért, ha az ember megerőlteti magát, akkor össze tud kaparni egész estére egy kevés néznivalót. Három a magyar igazság, szóval kezdhetünk a három magyar rendező közös filmjével, a…..