Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandey

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fórumot tartott szerdán Hunvald György, a kerület volt szocialista polgármestere. A Dob utcai Piros Pont nevű irodában hat órakor kezdődött a rendezvény. Hunvald mellett a kerület másik volt szocialista polgármestere, Szabó Zoltán is a rendezvény meghívottja volt. Németh…..
Mialatt itt mindenki a Malévot siratja, valahol Szaúd-Arábiában ül egy apró termetű bajszos kis ember, legújabb játékszerére várva. Nem törődik ő holmi légitársaságok ostoba problémáival, a polgári repüléssel. Leszarja az átlagembert és nem kell neki az első osztály…..
"Sziasztok!Ezennel szeretném közkinccsé tenni Joli és Gizi tudományát, ami a legcukibban szinkronalvó macskáskodás tényét messzemenőkig kimeríti. Három hónapos koruktól vannak együtt, és imádják egymást, de ezt talán nem is kell bizonygatnom ezek után" – írta…..
"Kedves Cukiság Blog!Mellékelten küldöm kedvenc kis mancsomat, Sándort. Évi barátnőmé, de egy kicsit az enyém is. :) Itt épp nagy bealvás közepette kaptuk el, ami nem ritka pillanat természetesen. A többi apróság új jövevény, kis virgoncok és tündériek.…..
Rendhagyó levelet kaptunk Tamástól, de mivel tetszik, közöljük. :-)"Mai témánk:  A reneszánsz szobrászat - Donatello Első kép:"...Gattamelata szemlét tart a csapatai fölött, féken tartva csodálatos tökéllyel megformált tüzes paripáját..."…..
Bandey 2011.05.29 18:13:57
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Bandey 2011.04.18 21:56:23
@almodhi: Hazudsz, mert pont Horthy bálványotok idején is Magyar Királyság volt a neve
Január 8-án tartja 28. születésnapját Észak-Korea leendő ura Kim Dzsong Un, a sokat betegeskedő Kim Dzsong Il államelnök legkisebb fia. Bár az ünnepségek fényét beárnyékolta, hogy tavaly december elején vagy szabotázs, vagy az elöregedett sínhálózat miatt kisiklott a Kínából Phenjanba tartó…..
Bandey 2011.01.06 23:27:50
@devadel: Szeretett Vezérünknek öt gyermeke van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza és Flóra. Gyakorold, gyakorold, gyakorold!!!!!!!
Tessenek megnézni az alábbi képeket, és tippelni, hogy vajon azok hol készültek! Nem a Hyatt, nem a Kempinski, ez egy magánklinika. Elsőre nincs is ebben semmi különös. Akinek van mit a tejbe aprítania, az ilyen körülmények között gyógyulhat, akinek nincs, annak maradnak…..
Macskapcsolat Kolduló macska 2010.10.25 05:42:00
Ez a macska egy fehérorosz város utcáján könyörög pénzért. Egy helyben fekszik, el sem mozdul az elé helyezett táblától, amin a következő felirat olvasható: "Kérek pénzt húsra és halra, áldja meg az Isten!" Sokan adakoznak, nem tudnak elmenni az édes kolduscica…..
Bandey 2010.10.25 11:02:11
@venszivar: a valag pénz valószínűleg egy kalap sz@rnál nem ér többet, a belarusz rubel most nem tudom hogy áll, de négy éve azzal kergettek az őrületbe, hogy egy vastag köteg rubelből sokszor egy doboz cigit nem tudtam venni.
Nincs az a természeti csapás, amit az emberi suttyóság ne tudna fokozni! Szélvihar, zuhogó eső, akadozó áramellátás, parkoló autókra dőlő fák és villanyoszlopok, lakóhelyükről kitelepített emberek, folyóvá változott utak. Az időjárás elég szépen odabasz a…..
Bandey 2010.05.17 22:48:26
@Sicc: "Anyádat baszni tilos" tábla sincs kitéve, úgyhogy mehetsz is!