Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varázsceruza

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak rendelésre lehetne nyarat kapni, meg telet is. Tavasz lenne egész évben. Vagy ősz, mert azt szeretem. Az októbert. Az a kedvencem. Minden sárga meg bordó. Kicsit fura ez, mert a sárga és a bordó együtt olyan tarisznyás, nem? Úristen, lehet, hogy tarisznyás vagyok.....
Meg azt, hogy mi lennék, hova mennék, mit ennék. Meg hogy milyen szép hajam lenne, és hattyúnyakam. Még jó, hogy lehet. Ezért leírom. Néha...
Tegnap délután elkezdődött a Budavári Borfesztivál. A több mint kétszáz kiállító között könnyű elveszni, ezért idén is készítettem egy A4-es bédekkert, talán lesz olyan olvasónk, aki örömmel fogadja. A célközönség az érdeklődő, de nem diehard borrajongó (a keménymag…..
varázsceruza 2010.09.09 12:21:04
www.boresmuveszet.hu

Kétnapos fiesta valahol Budán túl. Még nem voltam, de talán érdemes egy kicsit kiruccanni. Legalább nem a városban lesz, le lehet lécelni a zöldbe.
Egy medikus tisztelt meg minket azzal, hogy elmondja véleményét az Elégséges orvosok posztunkra reagálva. Megtudjuk leveléből, hogy minden vizsga előtt aláríratnak egy nyilatkozatot a hallgatókkal, hogy amennyiben puskázáson érik őket, azonnal kicsapják őket az egyetemről.Tisztelt…..