Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fartchee

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több északkelet-magyarországi településről kaptak a TASZ munkatársai olyan információkat, hogy a romák lakta településrészekre nem, vagy későn érkezett segítség az árvízkárok enyhítésére. Ez történt Sátán is.A VIDEÓÉRT kattintson a tovább gombra!    …..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
Orbán Viktor napja volt a mai: nyolc évi kínlódásos ellenzéki lét és néhány, nyelvi leleményeket didaktikusan felolvasó kormányfő-jelölti szereplés után visszatért a magyar közéletbe az a politikus, akit meggyőző ereje, céltudatossága és lendülete miatt egy évtizeddel…..
Biztos mindenki tudja, hogy van ez. Van egy párt, kiforrott értékrenddel, világszemlélettel, az egyenlőtlenségek kezeléséről szóló határozott szemléletettel. Tudja, kihez akar szólni, milyen társadalmi, gazdasági célok szolgálatába kívánja állítani az erejét. Mi következik…..