Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csatacsiga

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval ismét segítségkérés, felhívás, meg minden! A fő kérdés: szeretitek-e a fiiinom süteményeket?Kedves Olvasóink!A minap kicsit kétségbeesett hangú levelet kaptam az Inda felületéről egy szakdolgozat előtt álló egyetemistától, amelyben arra kér, osszuk meg…..
(Petőfi Sándor)Elérkeztünk a talán legnagyobb elánnal várt részhez, az ár kérdéséhez.Több tételt is vizsgáltunk, ebből talán a legfontosabb a szórakoztatási célú (vagyis nem tanuláshoz vagy munkához kötődő, kvázi „kötelező” irodalom) ára. 967 értékelhető…..
Egy kedves barátom – aki mellesleg épp a korábbi cikk készítéséhez kölcsönkapott eszközről merített ihletet – ma délután meglepett egy e-maillel. Ezt a személyes adatok levágása utáni állapotban, egyébként változatlan tartalommal idézem:Na, most kell kitölteni a…..
Tessék nagyon is komolyan venni a dolgot, én nem véletlenül mondtam már a Kamera Hungárián sem, hogy abszolut kedvenc csatornám: a sorozatjunkie.hu híre alapján mi is beszámolhatunk arról, hogy jön a Firefly című sci-fi, az über kult és fanfavorit istencsászár sorozat, amit aki…..