Adatok
huitlacoche
0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A magam kedvére kevertem egy tatárbifszteket, amit mi csak tatárnak hívunk. Már párszor farigcsáltam rajta, de ezzel a mostanival aztán nagyon elégedett vagyok, gondoltam lesz belőle egy rövid szösszenet.
Tatár,biftek,bifsztek, vagy hogy is kell ezt írni? A google találatokba belenéztem, hát Édes…..
huitlacoche
2020.01.15 11:52:06
Csirkepörköltet mindenki készít, és -ahogy mondani szokták- ahány ház annyi szokás. Azonban rengeteg helyen csirkepörkölt néven csirkegulyás vagy csirkepaprikás fut, lévén nem pörkölik, hanem csupán főzik a húst, méghozzá jó sok lével. Nézzük hát, én hogyan is…..
huitlacoche
2014.11.19 21:38:09
huitlacoche
2014.11.24 12:25:45
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
"eltűnjön", ezért nem is adnék külön hozzá, az én preferenciám ez), ezért keresek olyan részt, ahol találunk egy kis "láthatatlan" kollagént, a pofa ugye dögös lenne, de azt mire kitisztítanánk ide, az reggelig tartana... De itt meg is állhatunk kicsit, mert eljutottunk oda, amit én a legfontosabbnak gondolok itt. A hús íze és állaga. Itteni "tejesmarhánál" nehezebb lesz a választás, mert
pont az a természetes zselatin-zsír szövet hiányzik, amit kerestem, az íze persze lehet jó, attól függ, mit evett...( de ezt ránézésre, hogy mondod meg, így hát vagy ismered a hentest, vagy megrágod...?) Egy húsmarhánál szerintem, nagyon sok része szóba jöhet, a rostélyosból (rib) is ki lehet szabdalni, de ott van az egész hasaalja, ahonnan az ínyenc steak-ek is előkerülnek pl. a skirt/bavette ( ez zsírosabb is) de a tri trip is.